Mennyi idős kortól lesz az, h a kislányom végig aludja az éjszakát úgy legalábbis, h nem kel fel 2-3óránként enni. Nappal még mindíg sokat kell neki aludni? 1hónapos a lányom és már 2napja nem alszik sokat nappal 2-3 órát max.
Szia!
Minden kisbaba mas es mas!Azert a legtöbb baba 2-3honapos koraig felkel 2-4orankent ennei ejszaka is!nekem a kislanyom 5hetes kora ota vegig alussza az ejszakat ö soha nem kellt 2-3orankent enni!Es nallunk 4honapos koraig max 3-4orat volt ebren!aztan bealltunk a nappal 2x alszik,most 13onapos mostmar a napi 2x alvas nehez de az 1x ebed uta az mindig megvan!Alakits ki neki napirendet!ugyanabban az idöben fürdetes,seta,jatek,baba masszazs!nehez mert mire megszokja az par napot igenybe vesz de kiegyensulyozottabbak a napjaid!Sok sikert es kitartas!
nekem már teljesen megváltozott a szemléletem, 3 hós korától alig hízott, úgyhogy annak örültem, ha éjjel jó sűrűn kelt, mert akkor biztosan többet evett. nap közben nagyjából állandó volt a szopik száma.
amúgy most, 7 hó után állt át éjjel 1x-i szopira. ha későn tenném le, akkor átaludná az éjszakát (kb.este7től 4ig alszik, aztán szopi után még 6-7ig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!