Rossmannban beváltható Hipp 4-es kupon dobozában mi volt? Szerintem a mienket felbontották. Az előző legalábbis le volt ragasztva. És a Dm-es 1. szülinapos ajándék nektek is egy előke volt?
Szia, a Dm be igen, egy előke volt.
Hipp 4 : előke, póló, 1 Kecskeméti főétel, és egy HIPP lasagna de nem az üveges, hanem a 3szög dobozos.
Illetve 2 hipp tea minta(granulátomos). Ennyire emlékszem.
Bocs az offért, de hány hónapos kortól is van ez a 4-es csomag?
Én eddig csak egyszer váltottam ki, azthiszem 4 hósan, mikor lehet a következőt?
Mégegyszer bocs az offért!
6,5 hós kislány anyuja
bocs az offért: Mi ez a hippes kupon, erről még nem hallottam!
Köszönöm
A kórházban kaptunk egy Felicitas csomagot, abban volt az első Hipp-es kupon (rosssmanokban váltható be), és a kiváltott dobozokban újabb kupon, összesen 4 ajándékcsomag volt.
DM:
Na ja, szuper dolog, csak egyes helyeken nem érkezik meg a postára adott kuponos boríték... Bp. II.-kerben mindent megkaptunk, aztán költözés után kettőt is küldött a Bababónusz, ami soha nem érkezett meg (az 1 éves sem sajnos). Reklamáltam, újraküldték, de akkor sem. Szerintem mivel nincs ajánlva, egyes postákon kiszedik a dolgozók, aztán felhasználják, vagy eladják a vaterán.
:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!