Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy ismerősöm kiakadt, hogy...

Egy ismerősöm kiakadt, hogy 36 évesen még gondolkodunk babán (3-on)?! Ő most lett nagymama. Egyidősek vagyunk.

Figyelt kérdés

Szerintetek 3. babánál nagyon késői a 36 körüli vállalás?

Szeretnénk mégegy babát, fiatalabbak nem leszünk.

Az ismerősöm elhűlt ettől.

Igazán megmondom, énmeg attól, hogy ő nagymama lett.

2012. márc. 7. 22:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem késő!!!

Ő lett hamar nagymama....elég fiatalon szülhetett hogy már nagymama lett.

2012. márc. 7. 22:42
 2/25 anonim ***** válasza:
71%

Alapból azt gondolom, hogy foglalkozzon mindenki a saját életével! :D

Csak példaként: anyum még szült egy gyereket azután, hogy nagymama lett. Akkor volt 41 éves, tesóm és unokahugom között pár nap a korkülönbség.

Amúgy meg, miért lenne későn a 36? Hányan az elsőt szülik akkor mostanában....?!

2012. márc. 7. 22:45
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha 36 évesen nagyi lett akkor ha felezzük akkor is 18 évesen szült ő is meg a lánya is. Bár ha menyét nézzük akkor variálódhat a dolog.

Szerintem nem késő 36 évesen a 3. babára koncentrálni! Sőt van aki ebben a korban szüli az elsőt!!! Keresztfiamat is 36 évesen szülte az anyukája (5.babaként). Szomszédunk 37 évesen szülte a másodikat!

Én azt mondom hajrá, mindent bele!!! Első két gyerkőc hány éves? Mit szólnak a tesó "ötletén"?

2012. márc. 7. 22:46
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én is 36 vagyok és a másodikat várom, a nagyfiam már 13 éves, de meglepi baba lett a második, nem sokat gondolkodtunk rajta, hogy jöjjön, ha jönni akar.

Sztem nem te lennél idősen 3x-os anyuka, hanem az ismerősöd lett túl korán nagymama (akkor nem hűlt el tőle, hogy jajj, de hamar jön az unoka??)

Amúgy pedig mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, ha te/ti úgy érzed/érzitek, szeretnétek még egyet, ne tántorítson el ettől egy hüledező nagyi, elvégre nem az ő dolga lesz felnevelni, hanem a tiétek :)

Ha igazán szeretnétek, remélem hamar összejön, és ahhoz nagyon boldog babavárást kívánok, addig meg boldog "babacsinálást"... ;)

2012. márc. 7. 22:48
 5/25 A kérdező kommentje:

Hát a két gyerekem pici.

A nagy 3 éves, ő szeretne mégegy testvért.

A pici 1 éves.

Az ismerősöm 16 évesen szülte a lányát, a lánya most lesz 20éves.

Későn találkoztunk a párommal, ez a helyzet.

De mindkét baba elsőre sikerült, nem éveket vártunk rájuk szerencsére.

2012. márc. 7. 22:51
 6/25 A kérdező kommentje:

Sosem voltam bulizós, bagózós, ivós. Fiatalnak érzem magam, mozgékonynak.

Azt, hogy 36 éves leszek, ezt ki kellett számolnom, mert hirtelen azt hittem, hogy 34 vagyok. Hogy telik az idő....

2012. márc. 7. 22:53
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha még ilyen kicsik a "nagyok akkor simán szülnék .
2012. márc. 7. 22:55
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nyugodtan vágjatok bele, egyáltalán nem késő!!

inkább túl korai nagyinak lenni 36 évesen, na az gáz

engem anyukám 38 évesen szült,(35 évvel ezelőtt) egyetlen gyerek vagyok

2012. márc. 7. 22:55
 9/25 A kérdező kommentje:

Jólesnek a válaszaitok. Azt hittem, hogy neki van igaza és sokan ettől meg lesznek lepődve és ti is neki adtok igazat.

Eredetileg 2-t szerettünk volna a párommal, de annyira imádjuk a gyerekeinket, hogy nagyon szeretnénk mégegy babát.

2012. márc. 7. 23:01
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Még 40 évesen sem késő.36 évesen meg nagyon megfelelő.
2012. márc. 7. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!