Egy ismerősöm kiakadt, hogy 36 évesen még gondolkodunk babán (3-on)?! Ő most lett nagymama. Egyidősek vagyunk.
Szerintetek 3. babánál nagyon késői a 36 körüli vállalás?
Szeretnénk mégegy babát, fiatalabbak nem leszünk.
Az ismerősöm elhűlt ettől.
Igazán megmondom, énmeg attól, hogy ő nagymama lett.
:) 39 évesen szültem az elsőt:DD
Méghogy késő Neked a 3.-ik baba ugyan:)
Inkább ciki 36 évesen nagymamának lenni:))
Vágjatok csak bele gyorsan:),nehogy utólérj :)
Jó egészséget és mielőbbi gólyazáport kívánok:)
Szerintem az a gáz, ha valaki 36 évesen nagymama lesz, bármi legyen is az oka.
34 voltam amikor az első gyerekem született, 36 amikor a lányom. Bár nem tervezünk többet, ha jönne megtartanánk, pedig már 38 vagyok.
Elég sok ismerősöm szülte az első gyerekét 35 fölött, az én környezetemben ez a természetes. Én még kicsit nehezen fogom fel miért is szül valaki 24-25 éves kora előtt.
Nagyon szépen köszönöm:))
Csak olyan rosszul esett. Nem az a gondja, hogy a 3. babát tervezzük, nemis az, hogy kis korkülönbséggel, hanem a korom. Hogy jézus, ebben a korban????? Ő el nem tudná képzelni, hogy mégegy gyereke legyen. Végre a legkisebb gyereke is 12 éves, örül, hogy vége a kisbabás időszaknak.
Különbözőek vagyunk, ezt tisztelnie kellett volna. Csak a lelkembe gázolt, amikor mondtam, hogy mennyire vágyunk mégegy kicsire.
3.vagyok
Igaz, hogy Én most 26 vagyok lassan 2 éves a kicsim. Mi 2 gyereket tervezünk, de párom várna még minimum 2 évet, Én nem. Minden vágyam, hogy legyen mostanában még egy Manócskánk! Annyira szeretném, de Apa hajthatatlan sajnos. :( Titkon remélem ikrek lesznek, bár kicsi az esély, mert egyik családban sincs iker)
Bocsi az Offért, de jó volt kiírni kicsit magamból, remélem nektek hamar összejön a babó! :D
2. vagyok
írta valaki, hogy nem érti, miért szül valaki 24-25 évesen... mert ő akkor akar, vagy akkor akar a baba jönni. :)
Szerintem ezzel sincs semmi gond. 24-25 évesen is képes fizikai és lelki szinten ellátni a gyereket.
Én pl 28 voltam, amikor szültem és szerettem volna még 2-t, de nem így alakultak a dolgok... legalábbis most nem így néz ki. :(
Ó, az öcsémet 35 évesen szülte az édesanyám, jó tíz évvel utánam, és 8 évvel a húgom után. Nem cserélnénk semmire a srácot, örülök, hogy ők anno így döntöttek. A barátnőd ellenérzései mögött nyilván az is bujkál, hogy tudja, nem teljesen elfogadott szituáció 36 esztendősen nagymamaként éldegélni.
30 hetes kismami
Dehogy késő, fura lenne 36 évesen nagymamának lenni!! Inkább az a durva nekem, hú, 6 év múlva nagymama lennék.... 27 voltam mikor a lányomat szültem, 29 mikor az ikerfiaimat, és én is kacérkodom még egy baba gondolatával pár év múlva.
Kedves 3 és ha jól emlékszem 14es válaszoló, de add fel és reménykedj erősen, nálunk se volt a családba iker, nekem mégis sikerült, mindig szerettem volna és lett. Amúgy minél idősebb vagy, annál nagyobb rá az esély, úgyhogy az a két-3 év amit a párod várni akar, lehet hogy ezt az álmodat teljesíti majd. :-) Kívánom hogy így legyen!!
Neked kedves kérdező pedig hajrá, és remélem hamarosan boldog babavárást kívánhatunk neked, illetve nektek! (amúgy nekem is 3 éves múlt a lányom és 1,5 évesek az ikerfiaim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!