Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy ismerősöm kiakadt, hogy...

Egy ismerősöm kiakadt, hogy 36 évesen még gondolkodunk babán (3-on)?! Ő most lett nagymama. Egyidősek vagyunk.

Figyelt kérdés

Szerintetek 3. babánál nagyon késői a 36 körüli vállalás?

Szeretnénk mégegy babát, fiatalabbak nem leszünk.

Az ismerősöm elhűlt ettől.

Igazán megmondom, énmeg attól, hogy ő nagymama lett.

2012. márc. 7. 22:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%

:) 39 évesen szültem az elsőt:DD

Méghogy késő Neked a 3.-ik baba ugyan:)

Inkább ciki 36 évesen nagymamának lenni:))

Vágjatok csak bele gyorsan:),nehogy utólérj :)

Jó egészséget és mielőbbi gólyazáport kívánok:)

2012. márc. 7. 23:08
 12/25 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem az a gáz, ha valaki 36 évesen nagymama lesz, bármi legyen is az oka.

34 voltam amikor az első gyerekem született, 36 amikor a lányom. Bár nem tervezünk többet, ha jönne megtartanánk, pedig már 38 vagyok.

Elég sok ismerősöm szülte az első gyerekét 35 fölött, az én környezetemben ez a természetes. Én még kicsit nehezen fogom fel miért is szül valaki 24-25 éves kora előtt.

2012. márc. 7. 23:12
 13/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm:))

Csak olyan rosszul esett. Nem az a gondja, hogy a 3. babát tervezzük, nemis az, hogy kis korkülönbséggel, hanem a korom. Hogy jézus, ebben a korban????? Ő el nem tudná képzelni, hogy mégegy gyereke legyen. Végre a legkisebb gyereke is 12 éves, örül, hogy vége a kisbabás időszaknak.

Különbözőek vagyunk, ezt tisztelnie kellett volna. Csak a lelkembe gázolt, amikor mondtam, hogy mennyire vágyunk mégegy kicsire.

2012. márc. 7. 23:13
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

3.vagyok

Igaz, hogy Én most 26 vagyok lassan 2 éves a kicsim. Mi 2 gyereket tervezünk, de párom várna még minimum 2 évet, Én nem. Minden vágyam, hogy legyen mostanában még egy Manócskánk! Annyira szeretném, de Apa hajthatatlan sajnos. :( Titkon remélem ikrek lesznek, bár kicsi az esély, mert egyik családban sincs iker)

Bocsi az Offért, de jó volt kiírni kicsit magamból, remélem nektek hamar összejön a babó! :D

2012. márc. 7. 23:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

írta valaki, hogy nem érti, miért szül valaki 24-25 évesen... mert ő akkor akar, vagy akkor akar a baba jönni. :)

Szerintem ezzel sincs semmi gond. 24-25 évesen is képes fizikai és lelki szinten ellátni a gyereket.

Én pl 28 voltam, amikor szültem és szerettem volna még 2-t, de nem így alakultak a dolgok... legalábbis most nem így néz ki. :(

2012. márc. 7. 23:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a 4. babát szültem 36 évesen.De a minap elgondolkodtam,hogy talán 40 évesen még beleférne az 5?
2012. márc. 7. 23:46
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
36 évesen jön a 3. baba. 35. hétben vagyunk. Két nagylány már van. 15 és 12 évesek. Én is féltem egy kicsit,de fantasztikus újra várni egy babát. Csak bátran..... Simán belefér!!! Még akár egy negyedik is. 36 évesen nagymamának lenni pedig korai. Aki 16 évesen szült az inkább maradjon csendben.
2012. márc. 8. 07:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 évvel ezelőtt 34 évesen szültem meg a 3. babát, de lesz 4. baba kb. 2-3 év múlva, azaz 37-38 éves leszek akkor. Amikor szültem abban a szobában én voltam a 34 évemmel a legfiatalabb. Úgyhogy szerintem nem késő.
2012. márc. 8. 07:21
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ó, az öcsémet 35 évesen szülte az édesanyám, jó tíz évvel utánam, és 8 évvel a húgom után. Nem cserélnénk semmire a srácot, örülök, hogy ők anno így döntöttek. A barátnőd ellenérzései mögött nyilván az is bujkál, hogy tudja, nem teljesen elfogadott szituáció 36 esztendősen nagymamaként éldegélni.

30 hetes kismami

2012. márc. 8. 07:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy késő, fura lenne 36 évesen nagymamának lenni!! Inkább az a durva nekem, hú, 6 év múlva nagymama lennék.... 27 voltam mikor a lányomat szültem, 29 mikor az ikerfiaimat, és én is kacérkodom még egy baba gondolatával pár év múlva.

Kedves 3 és ha jól emlékszem 14es válaszoló, de add fel és reménykedj erősen, nálunk se volt a családba iker, nekem mégis sikerült, mindig szerettem volna és lett. Amúgy minél idősebb vagy, annál nagyobb rá az esély, úgyhogy az a két-3 év amit a párod várni akar, lehet hogy ezt az álmodat teljesíti majd. :-) Kívánom hogy így legyen!!

Neked kedves kérdező pedig hajrá, és remélem hamarosan boldog babavárást kívánhatunk neked, illetve nektek! (amúgy nekem is 3 éves múlt a lányom és 1,5 évesek az ikerfiaim)

2012. márc. 8. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!