Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy ismerősöm kiakadt, hogy...

Egy ismerősöm kiakadt, hogy 36 évesen még gondolkodunk babán (3-on)?! Ő most lett nagymama. Egyidősek vagyunk.

Figyelt kérdés

Szerintetek 3. babánál nagyon késői a 36 körüli vállalás?

Szeretnénk mégegy babát, fiatalabbak nem leszünk.

Az ismerősöm elhűlt ettől.

Igazán megmondom, énmeg attól, hogy ő nagymama lett.

2012. márc. 7. 22:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok:...ne add fel-t akartam írni
2012. márc. 8. 10:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Amerikában , sok ember 40-42 évesen szül gyereket , sokan nem is egyet.Ennek az oka az hogy 40 éves korra szép karriert építenek és felépítenek egy bizonyos egzisztenciát amely kedvez a gyereknek.
2012. márc. 8. 10:49
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem keso.

Nekem inkabb az a furcsa, ha valaki 36 evesen nagymama, de ez sem rossz, csak max nekem kulonos. Nem tartozik ram.

En 25 evesen szultem az elso gyermekemet es fiatalnak szamitottam. Most 29 vagyok, ket gyermekunk van, szeretnenk meg harmadik babat. OK, tul sokat mi nem fogunk varni, 2-3 ev mulva tervezzuk, de ha valami kozbejon, akkor siman kitolodhat 35 fele. En max 40-41 eves koromig siman vallalnek gyermeket.

2012. márc. 8. 12:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gáz 36 évesen nagymama,én most szültem a 3. gyerekem 37.évemben vagyok.Szerintem 40.simán belehet vállalni a babát.
2012. márc. 8. 16:36
 25/25 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon köszönöm. 100%-osan megnyugtattatok, hogy nem vagyok felelőtlen.

Minden anyukának, kismamának boldog babázást bármilyen életkorban:))))

Köszönöm a válaszaitokat

2012. márc. 8. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!