Vajon tudja, hogy az apja az? Ahányszor puszit ad a férjem a pocimra köszönés gyanánt, a babánk 1-2-ő nagyot rúg.37 hetes vagyok.
Vajon azért csinálja mert így köszön vissza? Vagy ez hülyeség? Nagyon sokat mozog, az apjának is, de ezt csak akkor csinálja, mikor finoman megpuszilja a hasamat a párom (mikor megy dolgozni vagy hazaér).
Tapasztaltatok hasonlót?
az én babám is fülön rugta apát :-) Nálunk úgy van, hogy ha a férjem teszi rá a kezét a hasamra, akkor általában abbahagyja a rugdosást. Olyan mintha megérezné hogy hé, szia apa :-)
szerintem tudják ők már odabent hogy ki puszilja őket :-)
26heteske
Köszönöm! :) Ez is aranyos hogy fülön rúgja! :)
Én is erre gondolok, hogy megérzi apát, és kíváncsi voltam Ti mit gondoltok róla. :) De akkor nem vagyok egyedül. Amúgy ilyen nagyot rúgni nem szokott, csak ha apa köszönő puszit ad. :D
Nálunk is megismeri apukát, először őt is fülön rúgta.
Ha hazaér munkából a férjem, az első szóra mocorogni kezd a pocakomban a kisfiúnk. Jó 3 hete a férjem mindíg "kérdezgeti" a babánkat, hogy majd "megyünk a játszótérre csajozni?" Na erre Roli fiam nagyon be tud pörögni, még a leglustább napjain is. :)
38hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!