Ma éjjel ahányszor felkeltem, mindig azt éreztem, hogy viszket a hasam alja, de ahogy odanyúltam megvakarni éreztem, hogy kemény és ez egész éjjel így volt, ahányszor felkeltem. Normális dolog ez? 28 h ikres
Én 29 hetes vagyok, és rendszeresen arra ébredek éjjel, hogy kőkemény a hasam. Ne aggódj, ez normális dolog, a többi terhességemnél is így volt már ilyen terhességi korban. Persze azért mindenképp említsd meg az orvosnak, főleg, mivel ikres vagy, biztos ellenőrzi majd a méhszájadat.
A rendes Magne B6-ot szeded? Mert ha annak a magnéziumtartalmát (50 mg) számoljuk, akkor én napi 10-15 szemnyit szedek, és így is nagyon sokat keményedek... Kérdezd meg az orvostól, elég-e ez a magnézium mennyiség!
És kitartás!!!
Utolsó vagyok újra. Nekem is nagyon brutálisan be tud keményedni, szinte néha még én is megijedek, igazából csak azért nem, mert már negyedjére csinálom. De én is szokszor "mozgásképtelenné" válok az összehúzódásoktól 1-2 percre. És hát ha ikrekkel lennék terhes, én is biztos jobban izgulnék minden miatt. De azóta már biztos a dokival is beszéltél...
További kellemes babavárást! (Picit irígyellek az ikrek miatt, mert túlzottan nem szeretek terhes lenni, viszont sok gyereket szeretnénk. Tök jó, ha vki egy terhességgel kap kettőt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!