Azért bántanak, mert különleges vagyok?
Én is sok mindenben tehetséges vagyok , és mégse akarok felvágni...
Mert rohadtul nem érdekelnek az adottságaim...Érted már?
Senkit se érdekelnek..ki miben jó? És nem kell ezt üzengetni ,főleg nem arc nélkül ...Mert mondhatsz akár mit..
Nyugi ,ha annyira különleges vagy,akkor menj el valami felfedezőhöz és akkor sikeres lehetsz , ha gondolod, menj el grafikusnak,vagy menj el zeneszerzőnek, vagy,menj el az x-faktorba és énekelj.Tegyél azért,hoyg elfogadjanak,hogy miben vagy jó, szerinted ők tudják azt ,maguktól ,ránézésre? Nem hiszem...
Nem vagy különleges csak túl beképzelt ;)
Max a DNS-ed ami egyedi és különleges
Amúgy a "zene, versírás,rajzolás, sport"
Nagyon nagy különlegesség attól hogy jól rajzolsz stb. te vagy a világ közepe nálunk a fele osztály akkor "különleges" lenne a te elmondásod szerint ha ez neked azt jelenti,akkor mi van azzal aki gondolat olvasó te akkor minek nevezed ezeket??? -.-
Bocs de te tényleg nem különleges vagy hanem egy normális és átlagos ember!!! -.-
"Azért bántanak, mert különleges vagyok?"
Nem. Arrogáns egoista vagy, aki általánosít.
Vagy
Polgárpukkasztás (ha igen, remekül alakítasz!).
Kérdező, neked ismerni kell a Szegény Dzsoni és Árnikát (hiszen te olvasol). Ha mégsem ismered, olvasd el a Rézbányai Győzős részt (6. fejezet). Te vagy Rézbányai Győző.
Ha pedig tehetséges vagy, de ilyen lenéző, akkor azzal semmire sem mész, sőt éppen ezért utálni is fognak.
Hitler is szép képeket festett, ugye érted?
Ami pedig azt illeti, egyik válaszoló sem tudja, hogy mire kellene irigykedni. Küldj valamit, és ha azt szapuljuk OK NÉLKÜL, akkor nevezz minket irigynek.
Nem tudom eldönteni, hogy ez most polgárpukkasztás, vagy tényleg ilyen súlyos eset vagy.
_____
a kérdésed:
1. különleges és tehetséges vagyok, próbálok kedves lenni (áldozat vagyok)
2. ezért bántanak a szürke földönfutó senkiházi földhözragadt közhelyes tucatemberek (általánosítás és lenézés)
3. ennyire fáj nektek ez? (mi vagyunk a 2. pontban megfogalmazottak)
4. "a magyar ember nem ember" elmélet (amit sajnos rengeteg magyar hangoztat - rendszerint USA imádók)
5. hol vannak a különlegesek, mint én? (nincsenek, mert hozzád senki sem érhet fel)
válaszoló:
1. tényleg különleges vagy? mindjárt kiderül, olvassuk tovább.
2. szóval én egy irigy söpredék vagyok, köszi kérdező.
3. fáj az arroganciád és egoizmusod.
4. szóval szerinted te vagy az egyetlen különleges magyar, minden más magyar alantas, alsóbbrendű és irigy. Köszi még egyszer!
5. nem, nem vagy különleges, hanem egy kis ... vagy, és ezt most leírom.
Aztán erre válaszolsz:
Irigy vagy mert negatív kritikával illetsz engem! Nekem nem kell negatív kritika, mert már nem tudok hova fejlődni.
válaszoló 1: akkor menj a ...
kérdező: hát te is irigy vagy, erről beszéltem.
válaszoló 2: nem erről van szó, és valamennyire meg is értelek, de nem mutattál semmit, ami bizonyítja, hogy tényleg különleges vagy.
kérdező: persze, de ti, szürke kisegerek, abba is csak bele akartok kötni. Minek is küldeném el.
válaszoló 2: akkor menj a ...
kérdező: na lám! még egy irigy bohóc!
válaszoló 3: nem ismerlek, de egy kis önkritika nem ártana. Nézz magadba.
kérdező: jaj de nagyon... jaj de nagyon irigy!
válaszoló 4: én kíváncsi lennék a versedre!
kérdező: csak belém akarsz kötni, de szürke vadbarom! Mert irigy vagy rám, a nagyságos művészre, aki minden felett áll!
válaszoló 5: szerintem te tényleg különleges vagy.
kérdező: Irigy vagy rám!
válaszoló 6: szeretem a narancsot.
kérdező: Irigy vagy rám!
irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy!
_____
Én is keresem a különleges embereket. De olyanokat találok, mint amilyen te vagy. Milyen szomorú, igaz?
Ja és nem hiszem, hogy van olyan dolog, amiért irigyelhetnélek.
Tudom hogy nagyon régi kérdés de ez most nagyon fölb*szta az agyamat :) Kérdező, te egy önelégült, lenéző, fájdalmasan buta p*csa vagy :) Egy értelmes, tehetséges ember nem így viselkedik, és biztos vagyok benne hogy te nem vagy az csak egy lenéző buta ember. Nyílván kepzelem mennyi lehetsz tehetséges nem is mered megmutatni a "műveidet" :D Téged még csúnyán el fognak verni, már bocs. És csak hogy megjegyezzem minden ember egyedi es minden emberben van valami különleges. Persze ez alól te kivétel vagy :)
Remélem ennyi idő elteltével magadhoz tértél valamennyire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!