Azért bántanak, mert különleges vagyok?
"tehetséges vagyok, zene"
Ezt tőled idézem kiscsávó. Már bebizonyítottad, hogy lúzer vagy:)
-.-"
Szerinted a zseniális a tehetség ellentetje? He? Aki tehetséges az zseniális, géniusz, stb. Ennyire ostoba hogy lehetsz?
Persze, hogy ez egy lúzer. Bárkinek is kérdés volt ez?:D Esetleg a hozzá hasonló hülye gyerekeknek.
Mert nyilván az vagy kérdező ;) Ez teljesen nyilvánvaló, ilyeneket csak egy gyerek ír, olyan ember nem aki megtapasztalta már a saját hátán az életet, akinek keményen meg kellett dolgoznia -vagy esetleg rajzolnia az aluljáróban- azért, hogy az nap ehessen.
Teljesen komolytalan polgárpukkasztás amit csinálsz, nincs értelme.
Azon meg idáig itt röhögtem magamban, hogy miért nem kérdez már rá valaki a nagy tehetségére...de akkor tessék:
Mutass egy rajzodat és másolj be egy versedet :D
Továbbra is áll a kérésem: Mutass valamit amit te csináltál, ha csak a fele is igaz lenne annak amit írtál akkor már eleve azzal kezdted volna: ilyet és ilyet tudok mégis mindenki genyózik velem :(
De te nem ezt írtad, szimplán csak szítod itt a feszültséget egy egyébként erre kiválóan alkalmas témában :)
Amúgy meg, ha bántanak is...kit érdekel? Aluljárókban teljesen megtépázott porig alázott -vagy akár értelmi/fizikailag fogyatékos - emberekben jön ki néha a tehetség olyan foka amitől köpni nyelni nem tudnak. Nem értik egyszerűen. Azért van ez mert te semmit sem birtokolsz, nem csak te, SENKI, egyik ember sem itt a földön. Max örülhetsz, hogy születsz valakinek, hogy pl most a segged alá van téve minden és nem nyomorogsz valahol a hidegben ;) Ebből következik, hogy egyik nyomorult ember sem tehet a bújáról-bajáról, tehát arról sem, ha 'szürke kisegér' -honnan hallottad ezt a szót? gyengeelméjűek használnak ilyet kb-, az ember az ember, az vagy aki vagy... Egy dolog tehetsz: Küzdesz. Megpróbálsz talpon maradni, hogy a rendszer ne nyomjon el, ne sodorjon el az ár, legyen mit zabálni másnap..
Beszélgettem már tehetséges figurákkal, ők nem így vélekedtek a világról mint te.
Még mindig várom az alkotásaidat.
"Tehetséges vagyok"
Legyél az akkor, de nem értem, hogy miért nem mutatsz magadból semmit :'( Egy tehetséges embernek az a célja, hogy amit alkotott -jöjjön az bárhonnan- azt átadja az embereknek :D Te meg itt jössz ezzel "Tehetséges vagyok"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!