Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Azért bántanak, mert különlege...

Azért bántanak, mert különleges vagyok?

Figyelt kérdés
Nem akarok nagyképűnek tűnni, de érzem, hogy különleges vagyok. Sok mindenben tehetséges vagyok, zene, versírás, rajzolás, sport. Sokan bántanak, beszólogatnak. Ez miért van? Mindenkivel próbálok kedves lenni. Elnézést, de nektek szürke tucatembereknek miért fáj ez? És van köztetek pár különleges, tehetséges ember, ti hogy viselitek ezt? Magyarországon ahogy én látom, szinte csak unalmas, szürke embereket látok. Miért van ez? A fiatalok is, akik egykorúak velem, csak isznak diszkóba járnak, nem olvasnak, buták. Ez miért van ? Hol vannak olyan különleges emberek, mint én? Bocsi a sok kérdésért.

2012. ápr. 23. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
Akkor letesztellek téged. Milyen zene műfajban is vagy te zseniális?
2012. ápr. 23. 20:05
 22/80 anonim ***** válasza:
100%

"tehetséges vagyok, zene"

Ezt tőled idézem kiscsávó. Már bebizonyítottad, hogy lúzer vagy:)

2012. ápr. 23. 20:08
 23/80 anonim ***** válasza:

-.-"

Szerinted a zseniális a tehetség ellentetje? He? Aki tehetséges az zseniális, géniusz, stb. Ennyire ostoba hogy lehetsz?

2012. ápr. 23. 20:13
 24/80 anonim ***** válasza:
93%

Persze, hogy ez egy lúzer. Bárkinek is kérdés volt ez?:D Esetleg a hozzá hasonló hülye gyerekeknek.

Mert nyilván az vagy kérdező ;) Ez teljesen nyilvánvaló, ilyeneket csak egy gyerek ír, olyan ember nem aki megtapasztalta már a saját hátán az életet, akinek keményen meg kellett dolgoznia -vagy esetleg rajzolnia az aluljáróban- azért, hogy az nap ehessen.

Teljesen komolytalan polgárpukkasztás amit csinálsz, nincs értelme.

Azon meg idáig itt röhögtem magamban, hogy miért nem kérdez már rá valaki a nagy tehetségére...de akkor tessék:

Mutass egy rajzodat és másolj be egy versedet :D

2012. ápr. 23. 20:15
 25/80 anonim ***** válasza:
95%
Nagyképű barom vagy, azért. A tehetséges emberek egyik ismertetőjele a SZERÉNYSÉG.
2012. ápr. 23. 20:19
 26/80 A kérdező kommentje:
Kár volt kiírni a kérdést. Eddig is tudtam, hogy a magyarok többsége nagyon irigy és rosszindulatú, de most is bizonyítottátok. Tehetséges vagyok ,erre próbáltok belekötni mindenbe, csak mert unalmas, szürke tucatemberek vagytok, ez nagyon szomorú. Egyikőtök még a zseniális szó jelentésével sincs tisztában, ez azért tényleg nagyon elkeserítő, de hát mit várok egy olyan országtól, ami mindig elüldözte a tehetségeket. Ez van. Nem tartom magam zseniálisnak ( nézd meg, mit jelent a szó, vagy kérdezd meg vkitől), de tudom,hogy tehetségesebb vagyok a legtöbb embernél. Kint is általában azt kapom, amit tőletek, irigykedés, tehetségesem, érdemeim kisebbítése, ez bánt kicsit. Több rajzversenyt is nyertem már a megyében, és akkor is bántottak inkább, oszt társak is. A magyarok genetikai dolog leeht, hogy nem tudják elfogadni a különleges és tehetséges embereket.
2012. ápr. 23. 20:23
 27/80 A kérdező kommentje:
*magyaroknál
2012. ápr. 23. 20:23
 28/80 anonim ***** válasza:
90%

Továbbra is áll a kérésem: Mutass valamit amit te csináltál, ha csak a fele is igaz lenne annak amit írtál akkor már eleve azzal kezdted volna: ilyet és ilyet tudok mégis mindenki genyózik velem :(

De te nem ezt írtad, szimplán csak szítod itt a feszültséget egy egyébként erre kiválóan alkalmas témában :)

Amúgy meg, ha bántanak is...kit érdekel? Aluljárókban teljesen megtépázott porig alázott -vagy akár értelmi/fizikailag fogyatékos - emberekben jön ki néha a tehetség olyan foka amitől köpni nyelni nem tudnak. Nem értik egyszerűen. Azért van ez mert te semmit sem birtokolsz, nem csak te, SENKI, egyik ember sem itt a földön. Max örülhetsz, hogy születsz valakinek, hogy pl most a segged alá van téve minden és nem nyomorogsz valahol a hidegben ;) Ebből következik, hogy egyik nyomorult ember sem tehet a bújáról-bajáról, tehát arról sem, ha 'szürke kisegér' -honnan hallottad ezt a szót? gyengeelméjűek használnak ilyet kb-, az ember az ember, az vagy aki vagy... Egy dolog tehetsz: Küzdesz. Megpróbálsz talpon maradni, hogy a rendszer ne nyomjon el, ne sodorjon el az ár, legyen mit zabálni másnap..

Beszélgettem már tehetséges figurákkal, ők nem így vélekedtek a világról mint te.

Még mindig várom az alkotásaidat.

2012. ápr. 23. 20:27
 29/80 anonim ***** válasza:
90%

"Tehetséges vagyok"

Legyél az akkor, de nem értem, hogy miért nem mutatsz magadból semmit :'( Egy tehetséges embernek az a célja, hogy amit alkotott -jöjjön az bárhonnan- azt átadja az embereknek :D Te meg itt jössz ezzel "Tehetséges vagyok"...

2012. ápr. 23. 20:28
 30/80 anonim ***** válasza:
93%
Na még utoljára megint én. Elolvastam a magyarokról alkotott értékítéleted, hát elég érdekes, főképp tehetségkutatokból kiszórt értelmi fogyatékos nyomoroncok szoktak ezzel érvelni. Érdekes módon a tehetségeseket ott sem bántják :S Akkor vajon téged miért? Na mindegy, ide a rajzaiddal (vers érdekelne főleg)
2012. ápr. 23. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!