Azért bántanak, mert különleges vagyok?
Figyelt kérdés
Nem akarok nagyképűnek tűnni, de érzem, hogy különleges vagyok. Sok mindenben tehetséges vagyok, zene, versírás, rajzolás, sport. Sokan bántanak, beszólogatnak. Ez miért van? Mindenkivel próbálok kedves lenni. Elnézést, de nektek szürke tucatembereknek miért fáj ez? És van köztetek pár különleges, tehetséges ember, ti hogy viselitek ezt? Magyarországon ahogy én látom, szinte csak unalmas, szürke embereket látok. Miért van ez? A fiatalok is, akik egykorúak velem, csak isznak diszkóba járnak, nem olvasnak, buták. Ez miért van ? Hol vannak olyan különleges emberek, mint én? Bocsi a sok kérdésért.2012. ápr. 23. 19:30
11/80 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamukérdés?
2012. ápr. 23. 19:48
12/80 anonim válasza:
Én is másnak gondolom magam a többiekhez képest. Nagyon szívesen beszélgetnék veled privátban.
13/80 anonim válasza:
Hát én csak a különlegességen nevetekXD Sorolni lehetne a számtalan tehetségeseket:) Lehet, hogy van tehetsége a kérdezőnek, de hogy nem olyan különleges mint gondolná az tuti.
14/80 A kérdező kommentje:
Látom, titeket is frusztrál, hogy tehetséges vagyok, ti meg nem. Nem az én hibám. Nem lehet mindenki különleges.
2012. ápr. 23. 19:52
16/80 anonim válasza:
Az önjellemző leírásodból kihagytad az arroganciát :D
17/80 A kérdező kommentje:
önjellemző? az milyen szó ?:DD.
2012. ápr. 23. 19:55
18/80 anonim válasza:
Még egy meg nem értett "művész" :)
Tudod, a többiek lenézése nem szokott szimpátiát kiváltani.
Amúgy a legtöbben különlegesnek érzik magukat.
Az írásodban szerepel még egy durva, sértő általánosítás is.
Pár év múlva, ha felnősz, már talán jobban fogod ismerni az embereket.
19/80 anonim válasza:
Hát te tényleg különleges lehetsz, ha nem tudodXD elismerésem:) ugye tudod mit jelent az elismerés? Csak mert az önjellemzést nem ismered.
20/80 anonim válasza:
Ha nem provokálni akarsz, butácska vagy, kedves kérdező. A valóban nagy tudású, érzelmileg is intelligens, tehetséges ember véletlenül sem érezteti senkivel a "különlegességét". Mindenkivel megtalálja a hangot és mindenkiben tiszteli az embert. Lehet, hogy kamasz vagy még - de gondolkodj ezen. Felnőttként neked lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!