Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Azért bántanak, mert különlege...

Azért bántanak, mert különleges vagyok?

Figyelt kérdés
Nem akarok nagyképűnek tűnni, de érzem, hogy különleges vagyok. Sok mindenben tehetséges vagyok, zene, versírás, rajzolás, sport. Sokan bántanak, beszólogatnak. Ez miért van? Mindenkivel próbálok kedves lenni. Elnézést, de nektek szürke tucatembereknek miért fáj ez? És van köztetek pár különleges, tehetséges ember, ti hogy viselitek ezt? Magyarországon ahogy én látom, szinte csak unalmas, szürke embereket látok. Miért van ez? A fiatalok is, akik egykorúak velem, csak isznak diszkóba járnak, nem olvasnak, buták. Ez miért van ? Hol vannak olyan különleges emberek, mint én? Bocsi a sok kérdésért.

2012. ápr. 23. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
100%
A tehetség a kreténeknek is megmutatja tehetségét, sőt még inkább. Szóval te egy kis lúzer p*cs vagy aki csak a jobb kezét ismeri esténként. Ne nevetesd itt magad, mert szánalmas már. Senki nem hisz neked, mert lúzerként viselkedsz. Fogalmad sincs semmiről. Amint kérdezni akartam a zenéről rögtön letagadtad a zsenális szót és kitértél. Nem tudsz te semmit se. Nulla vagy:D kretén az csak is te lehetsz.
2012. ápr. 24. 10:46
 42/80 anonim ***** válasza:
*retard*
2012. ápr. 24. 13:23
 43/80 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, az a baj veled, hogy lenézed az embereket, mert abban a hitben élsz, hogy te vagy a tökéletes és mindenki más selejt aki nem olyan, mint te és a kérdésedre nem azzal felelt, hogy "óóó...szegény, meg nem értett gyermek". Én elhiszem, hogy tehetséges vagy, de félsz a kritikától és rettegsz attól, hogy nem ismernek el és ezt arroganciával, lenézéssel és sznobizmussal stb. rejtegeted.

Ahogy a többiek is írták talán ideje lenne felnőnöd, ha már úgy gondolod, hogy érettebb vagy több vagy a többieknél. Még valami talán te is hallottad mi a siker és az elismertség kulcsa 1% tehetség és 99% verejték. Tenned is kell azért, hogy elfogadjanak.

2012. ápr. 24. 14:54
 44/80 A kérdező kommentje:

„Tudod, az a baj veled, hogy lenézed az embereket, mert abban a hitben élsz, hogy te vagy a tökéletes és mindenki más selejt aki nem olyan, mint te és a kérdésedre nem azzal felelt, hogy "óóó...szegény, meg nem értett gyermek". Én elhiszem, hogy tehetséges vagy, de félsz a kritikától és rettegsz attól, hogy nem ismernek el és ezt arroganciával, lenézéssel és sznobizmussal stb. rejtegeted.

Ahogy a többiek is írták talán ideje lenne felnőnöd, ha már úgy gondolod, hogy érettebb vagy több vagy a többieknél. Még valami talán te is hallottad mi a siker és az elismertség kulcsa 1% tehetség és 99% verejték. Tenned is kell azért, hogy elfogadjanak.”

Lenézem az embereket, mert Magyarországon az emberek többsége szűklátókörű, tehetségtelen és unalmas szürke kisegér, és imádnak irigykedni és mocskolni olyanokat, akik tehetségesek vmiben. Ezt az itteni hozzászólások is bizonyítják :d. Dögunalmas átlagemberek vergődései:)

„A tehetség a kreténeknek is megmutatja tehetségét, sőt még inkább. Szóval te egy kis lúzer p*cs vagy aki csak a jobb kezét ismeri esténként. Ne nevetesd itt magad, mert szánalmas már. Senki nem hisz neked, mert lúzerként viselkedsz. Fogalmad sincs semmiről. Amint kérdezni akartam a zenéről rögtön letagadtad a zsenális szót és kitértél. Nem tudsz te semmit se. Nulla vagy:D kretén az csak is te lehetsz.”

Jujj, látom, te is sértett kis bohóc vagy :)Ja,é n vagyok a lúzer, még jó,h te nem vagy az:D

Először azt írtad, hogy szted a zseniális ugyanazt jelenti, mint a tehetséges. Mondtam,h ez hülyeség, de még mindig nem fogtad fel, úgy látszik :D. Ki tért ki, te szerencsétlen?:D. elmagyaráztam neked,hogy nem tudod a zseniális szó jelentését, miért nem nézted meg a neten, szótárban, hogy mit jelent a zseniális ? Most meg jössz azzal,h letagadtam és kitértem, tehát sztem a letagad és kitér szavak jelentésével seem vagy tisztában:). Látod, azt se érted, amit írsz és olvasol, és csodálkozol, hogy lenézlek téged és a hozzád hasonlókat ?:D. Egyszerű magyar szavak jelentésével nem vagy tisztában. Utána meg jössz további sértegetéssel. az ugyen me lúzer viselkedés,h kreténnek nevezel és sértegetsz másokat?:D. Kösz, neked már nem kell írnod, nem reagálok a továbbiakban rád, ha megtanultál magyarul rendesen, akkor jelentkezhetsz.köszi, szia.:)

„Önmagában bizonytalan, éretlen, arrogáns, kicsinyes, narcisztikus, felfuvalkodott, önjelölt - kapásból ennyi.”

Te meg szimplán irigy vagy:)

2012. ápr. 25. 22:37
 45/80 anonim ***** válasza:
11%

Én különleges és zseniális vagyok, szépen tervezem az életem és aszerint befolyásolok mindent, ezenkívül írok is.

Ha te is különleges vagy, akkor hagyd itt a francba ezt az oldalt és a vergődőket, mert amíg itt vagy te is közéjük tartozol... gondolkodj 1 picit. :)

2012. ápr. 25. 22:40
 46/80 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor már csak azt nem értem, hogy egy ilyen különleges ember miért pont a sok átlagos, szűk látókörű, irigy embertől akar önigazolást szerezni :D
2012. ápr. 25. 22:43
 47/80 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem igazad van kérdező, én is mélységesen lenézek mindenkit, egész egyszerűen mert okot adnak rá, de sajnos nem csak Magyarországon ez a helyzet amit írsz. Én nem ott lakom már, de itt ahol most lakom is elég egyszerű mindenki. Egyébként meg felesleges az ilyen alakokkal foglalkozni, akik bántanak, tudd hogy egyszerűen jobb vagy és kész, nekik meg ez a legjobb szórakozásuk, vagy a jobbakat bántják, amitől még szánnivalóbbak lesznek, vagy pedig egymással primitívkednek, észre sem véve magukat, azt hiszik ez a normális, csak mert ők vannak többségben.
2012. ápr. 25. 22:46
 48/80 anonim ***** válasza:
Imádom, ahogy itt tobzódik az önelégült ostobaság...!!!Óriásiakat lehet szórakozni rajta. Gyertek, nyuszikáim, gyertek! Ugorjatok ki a bokorból, minél többen!:D
2012. ápr. 26. 09:30
 49/80 anonim ***** válasza:

22:40 vagyok

09:30, egyes kommentekben van irónia, másokban nincs, ha már az ostobaságnál tartunk :D

2012. ápr. 26. 15:16
 50/80 anonim ***** válasza:

Hja, kedves utolsó - ironizálni (is) tudni kell. Főként itt a neten, ahol nem "jön át" könnyen minden.

No de: eddig - szerencsére - több nyilt, karakán körberöhögést olvastam az itt válaszolóktól, mint ironikus fejcsóválást. Kérdezőnk mindegyiket meg is érdemelte. Ha nem tér magához idejében, majd észhez téríti az élet.

2012. ápr. 26. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!