Azért bántanak, mert különleges vagyok?
Jah, ne boruljak le a "színes" Úrnő előtt? :)
Egyébként meg attól, hogy te tehetséges vagy valamibe, az nem azt jelenti, hogy más tucatembernek számít, meg "szürke kisegérnek". Egyszerűen csak értesz vmihez, amihez kevesen értenek. De nem kell ezzel felvágni, nem leszel ezzel több, elhiheted. Meg amúgy megsúgom, hogy mindenki ért vmihez, mindenki tehetséges vmiben, mégsem mond/csinál annyi baromságot, mint te ebben a topicban.
Én is gitározom,zongorázom, és verseket is szoktam írni, rengeteget olvasok, és mégsem hencegek vele. Ritkán beszélek is róluk, mert lehet, hogy büszke vagyok XY-ra, de attól nem tartom magam különbnek.
Tudod, van az a mondás, hogy "Felkerült a sz*r a polcra, azt hiszi, hogy torta..".
Gondolkozz el ezen, és remélem, hogy a válaszod nem egy újabb lenéző komment lesz, hanem tényleg elgondolkozol ezen.
Elgondolkoztam, és rájöttem ismét, hogy ti csak irigykedtek, mint a több ember, aki bánt. A sok szürke unalmas ember nem tudja elviselni, hogy különleges vagyok, sok mindenben tehetséges, és még jól is nézek ki. Sajnos ez nagyon általános Magyarországon, hogy próbálják elnyomni lehúzni azt, aki tehetséges, nem olyan ,mint a többi.
„Nézőpont kérdése, hogy a válaszolók, vagy a kérdező csinál magából bohócot. De egy biztos: A világ nem fog megállni, akár különleges a kérdező, akár nem.. ha hallani fogjuk még a nevét, akkor különleges, ha nem, akkor meg nem, ilyen egyszerű, majd az idő és az élet múlásával kiderül. Szóval nem szükséges többet válaszolni ide. :D”
Én biztos nem :D. sőt, láthatod, hogy igazolják is, amit írtam. Nem tudják elfogadni, hogy jobb vagyok, tehetséges, ők meg nem. Egyszerűen fel sem merül bennük, hogy tényleg jó és tehetséges vagyok, jönnek a szokásos sablonbaromságokkal, hogy csak nagyképűvagy blabla…Nevetséges. Ja, mert akinek hallják a nevét és híres lesz, csak az tehetséges, te jó ég :DDD. Sztem direkt írkáltok ekkora hülyeségeket. azt meg nem te fogod eldönteni, hogy szükséges e többet írni ide. Kicsit sokat képzelsz magadról.
„Jah, ne boruljak le a "színes" Úrnő előtt? :)
Egyébként meg attól, hogy te tehetséges vagy valamibe, az nem azt jelenti, hogy más tucatembernek számít, meg "szürke kisegérnek". Egyszerűen csak értesz vmihez, amihez kevesen értenek. De nem kell ezzel felvágni, nem leszel ezzel több, elhiheted. Meg amúgy megsúgom, hogy mindenki ért vmihez, mindenki tehetséges vmiben, mégsem mond/csinál annyi baromságot, mint te ebben a topicban.
Én is gitározom,zongorázom, és verseket is szoktam írni, rengeteget olvasok, és mégsem hencegek vele. Ritkán beszélek is róluk, mert lehet, hogy büszke vagyok XY-ra, de attól nem tartom magam különbnek.
Tudod, van az a mondás, hogy "Felkerült a sz*r a polcra, azt hiszi, hogy torta..".
Gondolkozz el ezen, és remélem, hogy a válaszod nem egy újabb lenéző komment lesz, hanem tényleg elgondolkozol ezen.”
Jaj msot jön a gúnyolódós stílus:D. Jaj hát ha így írsz, biztos igazad lesz:). Mit nem leszek több? már 5x leírtam. Igen, persze. Tehát mindenki tehetséges vmiben. Mondjuk egy szinten vagyok azzal, aki abban tehetséges, hogy egész zabál a tv előtt, és 120 kg. Végül is ő is tehetséges vmiben, a zabálásban, hagyjál már ilyen sablonszagú kamuérvekkel. És kit érdekel, te minek tartod magad ?:D. Nem nézlek le, csak rávilágítok ,hogy hülyeségeket írsz, türelmes vagyok, szívesen magyarázok gyengébb képességűeknek is :D
62-es vagyok:
Én lennék gyengébb értelmi képességű? :) kislányom, több mindent elértem az életben, mint amennyit te fogsz, szóval amíg nem bizonyítottál, csuss.
Mert tudod a tehetség olyan, hogy hiába van, ha nem tudod kamatoztatni. És azzal, hogy itt állítgatod be magad felsőbbrendűnek nem nagyon kamatoztatod..
Egyébként meg igen, van, aki a "zabálásban" tehetséges. De igen, egy szinten vagy vele, mert ő is ember, akár csak te, vagy én, vagy bárki más.
Pl: Egy csövesnél sem vagy különb, hiszen ő is ember. Attól, hogy neki más sorsa, élete van, mint neked, még ugyan olyan ember vagy, mint ő.
Meg sokszor emlegeted, hogy "Magyarország így meg úgy..". Hidd el, én sem vagyok annyira oda az országért, mert tény, hogy itt sok a bunkó paraszt. De nehogy már azt mondd, hogy te felsőbbrendű vagy egy egész országnál. Ha így viselkedsz mindenhol, mint itt, akkor szerintem 10emberből 9 elküldd a francba..
Ajánlom amúgy neked a pszichológust, mert az egoizmusod, arroganciád undorító. Az természetes, hogy sok emberben van egy kis egoizmus,meg hogy többnek hiszi magát, de amit te csinálsz, az tényleg undorító..
Ismét 62es:
Utolsó, igazad van, teljesen egyetértek veled.
„62-es vagyok:
Én lennék gyengébb értelmi képességű? :) kislányom, több mindent elértem az életben, mint amennyit te fogsz, szóval amíg nem bizonyítottál, csuss.
Mert tudod a tehetség olyan, hogy hiába van, ha nem tudod kamatoztatni. És azzal, hogy itt állítgatod be magad felsőbbrendűnek nem nagyon kamatoztatod..
Egyébként meg igen, van, aki a "zabálásban" tehetséges. De igen, egy szinten vagy vele, mert ő is ember, akár csak te, vagy én, vagy bárki más.
Pl: Egy csövesnél sem vagy különb, hiszen ő is ember. Attól, hogy neki más sorsa, élete van, mint neked, még ugyan olyan ember vagy, mint ő.
Meg sokszor emlegeted, hogy "Magyarország így meg úgy..". Hidd el, én sem vagyok annyira oda az országért, mert tény, hogy itt sok a bunkó paraszt. De nehogy már azt mondd, hogy te felsőbbrendű vagy egy egész országnál. Ha így viselkedsz mindenhol, mint itt, akkor szerintem 10emberből 9 elküldd a francba..
Ajánlom amúgy neked a pszichológust, mert az egoizmusod, arroganciád undorító. Az természetes, hogy sok emberben van egy kis egoizmus,meg hogy többnek hiszi magát, de amit te csinálsz, az tényleg undorító..”
Honnan tudod te jövendőmondó, hogy nem viszem többre, mint te?:D.
Aha, tehát mindenki egy szinten van, mert mindenki ember. Ezen logika alapján akkor egy a Baptista Szeretszolgálat tagja egy szinten van egy sorozatgyilkoss:DD lol.
Hol írtam, hogy felsőbbrendű vagyok egy egész országnál, bemásolnád? Vagy hol írtam olyat, h ebben az országban mindenki kivétel nélkül hülye, és én vagyok csak tehetséges? Ezt is másold már be, kösz.
„Kedves válaszolók! Valóban semmi értelme a véleményezésnek..bánom, hogy én is oda-odaszóltam két-három mondatban. Ez a fiatal lány súlyosan narcisztikus - és azt kell mondjam: alapvetően, fájdalmasan buta. Soha nem fog semmire reflektálni. Önmagára a legkevésbé...úgyhogy: reménytelen.”
Semmi értelme a véleményezésnek, de azért most is véleményezel :DDD. Nem fogok semmire reflektálni? Sztem nem tudod, mit jelent a szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!