Azért bántanak, mert különleges vagyok?
Figyelt kérdés
Nem akarok nagyképűnek tűnni, de érzem, hogy különleges vagyok. Sok mindenben tehetséges vagyok, zene, versírás, rajzolás, sport. Sokan bántanak, beszólogatnak. Ez miért van? Mindenkivel próbálok kedves lenni. Elnézést, de nektek szürke tucatembereknek miért fáj ez? És van köztetek pár különleges, tehetséges ember, ti hogy viselitek ezt? Magyarországon ahogy én látom, szinte csak unalmas, szürke embereket látok. Miért van ez? A fiatalok is, akik egykorúak velem, csak isznak diszkóba járnak, nem olvasnak, buták. Ez miért van ? Hol vannak olyan különleges emberek, mint én? Bocsi a sok kérdésért.2012. ápr. 23. 19:30
51/80 anonim válasza:
Egy tehetség nem így viselkedik. Egy öntelt paraszt igen. Én tudom mi a tehetség és te rohadtul nem vagy:D Ja és az a válaszoló se aki azt írta ő is olyan mint te és lenéző. Hát nem a tehetséges lenéző hanem a beképzelt. Semmit nem tud, de okoskodik. Ó hát én már találkoztam ilyenekkelXD Mind így kezdet el okoskodni, meg stb, de mégis a képességük a béka f.... alatt:D A tied is;)
52/80 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy olyan vagyok mint a kérdező, hanem csak azt, hogy elég sok okot ad a legtöbb ember a hülye viselkedésükkel és gondolkodásukkal a lenézésre. Szerintem ha a kérdező annyira különleges, nem ártana megtanulnia úgy megnyilvánulnia, mintha értelmes ember lenne, nem pedig egy suttyó paraszt. Az meg hogy a tehetséges emberek szerények... aha, hogyne, maximum a médiának ezt próbálják mutatni (persze van mindenféle tehetséges ember, csak ne általánosítgassunk). Semmi köze a tehetségnek ahhoz, hogy valaki szerény-e vagy önelégült.
53/80 anonim válasza:
Az igazán tehetséges ember nem itt bizonygatja hisztisen, hogy már pedig ő tehetséges, mindenki más meg hülye.
54/80 anonim válasza:
Jó, ennek valóban nincs sok értelme, de azt próbálom csak mondani, hogy attól még hogy tehetséges valaki, lehet borzasztó a személyisége. Én bevallom, művészetekben nem vagyok tehetséges, nem is nagyon érdekelnek az ilyen "kétkezi" dolgok, a tudást többre tartom.
55/80 anonim válasza:
Na, ki rakja fel a kérdést kommentvitézre?
56/80 anonim válasza:
Qualis artifex pereo
(Mekkora művész pusztult el bennem) -Néró
Már bocs, kedves kérdező de röhej amit itt csinálsz :)
57/80 A kérdező kommentje:
Nektek nem fáj az irigység?:). Ti is irigyek vagytok rám, szürke kisegerek, szomorú.
2012. máj. 9. 07:57
58/80 anonim válasza:
Butuskám...Másban nem tudsz gondolkodni, csak irígységben? Nem veszed észre, hogy bohócot csinálsz magadból? Gondolkodj el inkább a felsőbbrendűségi komplexusodon, mert már-már kóros. Fogadd meg a tanácsot, neked lesz jobb.
59/80 A kérdező kommentje:
Ti csináltak bohócot magatokból, mert itt vergődtök :D
2012. máj. 9. 11:36
60/80 anonim válasza:
A kommented előtti válaszoló vagyok:
Reménytelen vagy, öcsi. Adieu:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!