Azért bántanak, mert különleges vagyok?
Nem azért bántanak, mert különleges vagy (ha egyáltalán az vagy, mert semmit nem mutattál magadból.), azért bántanak mert arrogáns vagy és lekezelő.
Az igazán tehetséges emberek megértéssel, empátiával fordulnak a többiek felé. Nálad ennek nyoma sincs.
A "próbálok kedves lenni" nagyon kevés, ezt nem próbálni kell, ennek belülről kell jönnie.
Kedves kérdező, ne haragudj, de ha valaki rólad rossz véleményt mondd, és te egyből ilyenekkel jössz, amiket leírtál, akkor ne csodálkozz, ha bántanak..Nem csak a pozitív kritikát kell elfogadni, a rosszat is meg kell hallgatni.
Nem provokációnak szántam, vagy valami.
Üdv.
„Legyél az akkor, de nem értem, hogy miért nem mutatsz magadból semmit :'( Egy tehetséges embernek az a célja, hogy amit alkotott -jöjjön az bárhonnan- azt átadja az embereknek :D Te meg itt jössz ezzel "Tehetséges vagyok"...”
Miért mutassak ilyen kreténeknek?:D. Csak támadási felületet kerestek, mert nem tudjátok elviselni, h sokkal jobb vagyok, mint ti.
„Na még utoljára megint én. Elolvastam a magyarokról alkotott értékítéleted, hát elég érdekes, főképp tehetségkutatokból kiszórt értelmi fogyatékos nyomoroncok szoktak ezzel érvelni. Érdekes módon a tehetségeseket ott sem bántják :S Akkor vajon téged miért? Na mindegy, ide a rajzaiddal (vers érdekelne főleg)”
Milyen tehetségkutatók, te bohóc? Hány tudós volt, aki kiment és hány művész, mert itthon ismerték el? Ki beszélt a tehetségkutatókról, te egysejtű?:D
„Nem azért bántanak, mert különleges vagy (ha egyáltalán az vagy, mert semmit nem mutattál magadból.), azért bántanak mert arrogáns vagy és lekezelő. „
Az vagyok, mert több vagyok, mint ők vagy ti.
„Az igazán tehetséges emberek megértéssel, empátiával fordulnak a többiek felé. Nálad ennek nyoma sincs. „
Persze, a tehetséges művészek, zenészek mindg empatikus, együttérző és szerény emberek, te gyökér:D
.
„Áh egy újabb hullócsillag. Eltűnt a sztárunk.”
Nem ,csak nem ülök mindig a gép előtt, pubikám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!