Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Jobbik meg akarja akadályozn...

A Jobbik meg akarja akadályozni a melegfelvonulást!?

Figyelt kérdés
Tudnám mi köze van egy politikai programnak az emberi ostobaságból eredő utálkozáshoz? Őszintén, mi a frász előnye lesz a Jobbiknak, ha netán megakadályozná? Az ész megáll. Ez civilizáltabb országokban úgy megy, hogy családtagokkal, haverokkal stb végül is egy karneválszerű népünnepély, na nálunk ill. sok kelet-európai országban pedig egy botrány. De miért? Mi nem tudunk normálisan viselkedni? Nekem se tetszik, na de nem az én dolgom, felőlem vonuljanak, ebből miért kell botrányt csinálni? Van ám sok minden más is, ami nem tetszik nekem !!! Én csak az emberi butaságot, intoleranciát vélem felfedezni, de elég szomorú ez itt napjainkban, elvileg mint "civilizált" uniós országban ... egyszerűen nem is tudom ésszel felfogni. Akiket annyira zavar a dolog, sztem ott eleve valami nincs rendben. Rosszul látom? Miért tud ez máshol békésen és ünnepély-szerűen lezajlani? Tényleg ennyire idióta nép lenne a magyar?
2009. jún. 15. 08:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
65%

Kedves kis meleg barátom!

A kultúrált, tolerancia MELEGágya Spanyolország tárt karokkal vár! Ahogy a kedvenc pártod haverja Feri bácsi mondotta - el lehet innen menni!

Ha nagyon egyedül éreznéd magad Pesten, menj csak el az RTL Klub székházába - tudod miért hívják Homokvárnak? Ott aztán biztos nem kell félned, hogy kirekesztenek! Színvonaltalan, kellemetlen, rasszista barom vagyok sajnos mint a magyar nép általában!

2009. jún. 15. 13:19
 42/67 anonim ***** válasza:
65%
A normális: Istem Ádámot és Évát teremtette és nem Ádámot és Bélát.
2009. jún. 15. 14:38
 43/67 anonim ***** válasza:
72%

Ez jó :-)) Ki tudja, lehet nekik úgy tanítják.

A meleg pár örökbefogadott gyerekének pedig mesét mond a 2 apu: a Jancsi és Józsika c. mesét.

2009. jún. 15. 14:42
 44/67 anonim ***** válasza:
66%
Aki meleg az nem egyenrangú senkivel, ő a heterók alatt áll, minden szinten!De ezt elfogadja mindenki!Ők azt választották hogy abberáltak lesznek, és köpnek az emberi faj fennmaradására inkább egymás seggében turkálnak!GRATULÁLOK
2009. jún. 15. 17:07
 45/67 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy, ha normális emberek vonulgatnának így föl, visszakézből betiltanák az egészet és a szervezőket még agyon is perelnék.
2009. jún. 15. 18:46
 46/67 anonim ***** válasza:
50%

"Válasz Aki meleg az nem egyenrangú senkivel, ő a heterók alatt áll, minden szinten!De ezt elfogadja mindenki!Ők azt választották hogy abberáltak lesznek, és köpnek az emberi faj fennmaradására inkább egymás seggében turkálnak!GRATULÁLOK"

Kiváncsi lennék, hogy a homoszexuálisok vagy az ilyen debilek aránya-e nagyobb a társadalomban. Persze, a homoszexualitást azt ők VÁLASZTOTTÁK. Most beszélhetnék itt génekről, csak nem vagyok benne biztos, hogy tudod mi az. Gondolom elsősorban miattuk csökken a népesség. Sőt biztos a zsidók telepítették be őket ide Izraelből, nemdebár?

2009. jún. 15. 22:59
 47/67 anonim ***** válasza:
64%

Ezt senki sem választja, ez jön magától.

A felvonulásra semmi szükség szerintem mert iszonyat indulatokat szül. Nem alaptalanul. Már írta, hogy google képkeresőbe be kell írni gay parade és megnézni a képeket. Na arra semmi szükség. Amúgy mindenki azzal él és azt szeret akit akar.

2009. jún. 15. 23:03
 48/67 anonim ***** válasza:
88%
"írtam" akart lenni
2009. jún. 15. 23:05
 49/67 anonim ***** válasza:
29%

Megelőzvén a gyanúsítgatásokat (csak mert volt amikor már megkaptam ezt), én vagyok a pszichológus, és nem "hazabeszélek", hanem mindössze azt mondom, amit a pszichológia területén tennék is, ahogy gondolom, az pedig a pszichológia mai elméleteiből áll.

És akkor megnyugtatok mindenkit:

NŐ vagyok és HETEROSZEXUÁLIS

De ettől még a tények bizony makacs tények lesznek, és valóban eddig SENKI NEM tudta megmagyarázni a NORMÁLIS szó jelentését (se), ami nem véletlen, merthogy ilyen nincs. Tudod normális személyiség nem létezik, de ha tudsz ilyet, mutass légy szíves, mert én így a 20 éves pályafutásom alatt még nem találkoztam úgynevezett "normális" személyiséggel.

Majd a meleg srác reagál amire kell, de én ismét nagyon szomorú vagyok a válaszok nagy részének stílusára, hangnemére, és főleg a tudatlanságra, amit azok tükröznek. De hát erről van szó, ezért tartunk itt sajnos ahol.

Ez az ABERRÁLT szó pedig aztán azt hiszem a tetőpontja lehetne a hülyeségnek, kedves 17:07-es válaszoló. De ha már itt tartunk, az aberráció jelensége is nagyságrendekkel nagyobb a heteroszexuálisok körében, mint a homoszexuálisokéban, tehát ismét nincs miről beszélni. Az Ádám és Éva story pedig nem magyarázat semmire, hanem egy vallásnak a meggyőződése. Tudod, én sajnos találkozok elég sok olyan fiatallal, akit pont az ilyen erőszakos "vallásos nevelés" tesz tönkre, akár egy életre is elferdítvén a személyiségét, de nagyon, aztán lehet évekig javítgatni, hogy esetleg a realitás talaján álljon, mindenféle téveszmék helyett. A vallás egy adott hit, de ne keverjük tudományos magyarázatokkal!

Ismét elő jövök egy statisztikai ténnyel, aztán lehet kiakadni:

A mélyen hívők aránya radikálisan csökken az iskolázottság fokával, több diplomás, netán a tudomány területén tevékenykedők között a vallásos meggyőződés szinte alig van jelen. Ez se véletlen. Valahogy nekem is jobban tetszenek a tudományosan alátámasztott elméletek, mint az a válasz, hogy "mert a bibliában az van, hogy ....". Ez nem válasz, ne is haragudj. Ez csupán tudatlanság, ami mögé nagyon kényelmes elbújni a racionális gondolkodás helyett. Tudom én, naponta elő jön ez a munkámban.

Azzal zárom, szeretném a megkérni a 09:44-es válszolót, legyen szíves írja le nekem, mi az ami zavarja őt a viselkedésben, hiszen ezt írta, hogy ismer, és ugyan megmagyarázni nem tudja (ezt is ő írta), csak valami zavarja őt mégis. Oké, ám legyen, de akkor meg tudnád nekem indokolni, mégis melyek azok a komponensek, amelyek nem tetszenek a viselkedésében? Kíváncsi lennék most már csak szakmalilag is. Nem provokálásnak szánom, tényleg, kérlek szépen, indokold meg nekem a kijelentésedet! Köszi szépen!

Az a dolog, pedig, hogy a TV-s világ, művészvilág és sok egyéb, amiről talán nem is feltételeznék, tele van melegekkel, ez igaz, meg tudom erősíteni, de valami oka biztos van. Megvallom, erre még én se jöttem rá teljes bizonyossággal, csak feltételezéseim vannak.

2009. jún. 16. 08:01
 50/67 anonim ***** válasza:
91%

"A mélyen hívők aránya radikálisan csökken az iskolázottság fokával, több diplomás, netán a tudomány területén tevékenykedők között a vallásos meggyőződés szinte alig van jelen."

OFF, de ekkora baromságot ritkán olvas az ember, ne haragudj!

Kicsit nagyra vagy a végzettségeddel, nem gondolod? Pedig biztosra veszem, h akad az itt felsorakozott kb.40-50 válaszoló között olyan, akinek magasabb a végzettsége a tiédnél..

2009. jún. 16. 09:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!