Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Horvátoknál is szétverték a...

Horvátoknál is szétverték a melegfelvonulást. Mi a következő?

Figyelt kérdés

Lengyelország és Moszkva után itt is verekedésbe fulladt a felvonulás, és a rendőrség is asszisztált.

Nem jöttek még rá, hogy a többségi társadalom lesz.ja a melegeket, de felháborítja a fél városos felvonulás?

2011. jún. 15. 21:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem ettől még jobban akarnak majd felvonulni, csak azért is mutogatni hogy mennyire hisznek a meleg büszkeségben vagy valami ilyesmiben.

Ha minden évben minden felvonulót

ismeretlenek bántalmaznának (ahogy a policáj fogalmaz), akkor egy idő után biztosan elfogyna a kedvük.

Nem is hangzik rossz megoldásnak... :)

2011. jún. 15. 21:38
 2/17 anonim ***** válasza:
Engem a fél várost megbénító dugók bosszantanak, miközben üvölt a kamionokon a zene és transzvesztiták riszálják magukat miniszoknyában. Kisgyerek mit kérdez? Apuci, ez a néni miért bácsi? Miért kisfiam? Mert alul olyan, mint én.
2011. jún. 15. 21:46
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
Remélem az lesz a következő, hogy szétverik itt is.
2011. jún. 15. 21:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Talán ha nem vonulnának fel, akkor sok minden megoldódna. Kinek jó ez? Tudomásul kéne veniük, hogy nincsenek teljesen elfogadva, a társadalom úgymond megtűri őket. Ezzel egyenesen ártanak maguknak, mert provokálásnak hat. Ha csendben lennének és valahogy elfogadtatnák magukat, sokkal többre mennének.
2011. jún. 15. 22:45
 5/17 anonim ***** válasza:

És Rómában, Madridban, Rioban és Bogotában(!) miért tud több millió ember összegyűlni és egyszerűen az utcán bulizni? Ezek mind nagyon vallásos országokban vannak, mégis rengeteg hetero is elmegy ezekre a rendezvényekre.

Nem azt mondom, hogy odavagyok a tollboás travikért, de a tv-ből nekem tavaly úgy jött le, hogy az itthon felvonulók többsége teljesen hétköznapian kinéző ember.

2011. jún. 15. 23:39
 6/17 anonim ***** válasza:

"És Rómában, Madridban, Rioban és Bogotában(!) miért tud több millió ember összegyűlni és egyszerűen az utcán bulizni? Ezek mind nagyon vallásos országokban vannak, mégis rengeteg hetero is elmegy ezekre a rendezvényekre. "

Bocs, de én bu... akarom mondani, melegekkel nem akarok bulizni. Majd ha lesz heterofelvonulás, akkor elmegyek és jól érzem magam.

2011. jún. 16. 09:52
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, Kelet-Európa a világ segglyuka....
2011. jún. 16. 10:02
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
Egyetértek vele! Verjék szét nyugodtan! Maga a felvonulás ténye sem nagyon tetszik (a velejárók miatt, pl. dugók, de emiatt mindenféle ilyen performansz-ot utálok), de a módja. Egyszerűen undorító, amellett, hogy egy forgalmas utat megbénítanak. Nem is tudom, hogy miért csinálják? Csak a megítélésüket rontja. Legyen valaki b*zi, ha van hozzá gusztusa, de ezt ne teregesse ki elém. Nem ítélem el, csak ne feltűnősködjenek.
2011. jún. 16. 10:19
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

10:02

Te vagy a világ segglyuka.

2011. jún. 16. 10:27
 10/17 anonim ***** válasza:

Ez kicsit off: Előző, Bogotá (a csóró, bigott, kokaintermesztő polgárháborús Kolumbia fővárosa) ebben is előttünk jár. Ott minden hétvégén lezárják a belváros legfontosabb sugárútját és átadják a gyalogosoknak és bicikliseknek. Az emberek nem hápognak emiatt, mint itt tennék, ha lezárnák az Andrássyt és a Kiskörutat, hanem inkább lemennek és görkoriznak egyet ott, ahol hétköznap áll a dugó. Ja és egyébként a melegfelvonulás is azon a sugárúton szokott lenni több millió résztvevővel.

A belváros nem arra van, hogy ott autózz, kerüld ki vagy tömegközlekedj. Ezt szerencsére a mostani városvezetés is belátta, jó úton járunk, egyre jobban kiszorítják a forgalmat.

Szóval emiatt ellenezni a melegfelvonulást elég gyökérség...

2011. jún. 16. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!