Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Horvátoknál is szétverték a...

Horvátoknál is szétverték a melegfelvonulást. Mi a következő?

Figyelt kérdés

Lengyelország és Moszkva után itt is verekedésbe fulladt a felvonulás, és a rendőrség is asszisztált.

Nem jöttek még rá, hogy a többségi társadalom lesz.ja a melegeket, de felháborítja a fél városos felvonulás?

2011. jún. 15. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Remélem nálunk is szét fogják verni a fajtalankodó szodomiták söpredék vonulgatásait.
2011. jún. 16. 11:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Holnap fognak vonulgatni, de hogy minek?! Provokálnak, aztán nem tetszik, ha kigúnyolják őket.
2011. jún. 17. 21:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy magabiztos hetero, aki pl. magam is vagyok nem bántja a melegeket. Nekem nem kell azzal bizonygatnom hetroságomat, hogy kinyilvánítom gyűlöletem a melegek felé, mint ahogy magyar is tök természetesen vagyok, nem kell azt nacionalista szólamokkal bizonygatnom. Az, hogy Magyarországon, Horvátországban, Lengyelországban ez mgtörténik csak azt mutatja, bizony ezekben az országokban sok tahó van.

Persze nekem sem tetszik, amikor nőnek öltözött homokosok riszálják magukt, meg smárolnak, de sokkal nagyobb baj, ha nem tehetik az agressziv gyökerek miatt, mint, hogy nekem kicst hányingerem lesz tőle. Nekem azt könnyebb elviselnem, mint nekik azt, hogy verjék őket. Egy normális társadalomnak tolerálnia kell deviáns kisebbségeit. Az én nemzeti büszkeségemet inkább az dagasztaná, ha Mo. ilyen hely lenne.

2013. júl. 10. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Maximálisan egyetértek az utolsóval. Azt mondják, aki feltűnően meleggyűlölő (pl. tojással dobálja őket), az gyanús, hogy valamiért úgy érzi, kompenzálnia kell. Gyanús, hogy pl. látens b*zi. Szerintem az lenne a normális, ha se meleggyűlölet nem lenne, de nem lenne az az egekig magasztalt és már-már képmutató tolerancia sem, ami Nyugaton van egyes helyeken. Egyszerűen szerintem nem kéne vele foglalkozni. A szerelmi élete minden embernek magánügye. Nekem ehhez mi közöm?

Utolsó, gratulálok a véleményedhez, jó volt olvasni!

2013. júl. 10. 14:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm a gratulációt, bár amit képviselni óhajtok csak egy "civil minimum" kellene, hogy legyen. Csak ez után szabadna jönnie mindenféle szolidaritásnak, egymás "jó útra térítésének", önmagunk másokra való pl. keresztényi ráerőltetésének
2013. júl. 14. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Volt egy kollégám valamikor, kiváló szakember, de soha nem látták nővel, jellegzetes beszédmodorából sejtettük, hogy meleg. Senki nem bántotta, mert soha nem állt ki bőrtangában, csipőt rázva, kamionon a melegfelvonuláson. A többi magánügy.
2013. júl. 14. 15:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Rendicsek! A magánügyből azonban egyből közügy lesz, ha valakit nemi preferanciája miatt hátrány, pláne bántás ér. Akkor egyáltalán nem biztos, hogy az a " jó .uzi", aki meghúzza magát, hanem inkább az, aki kiáll a jogaiért akár ilyen (számomra legalábbis) gusztustalan provokativ kamionplatón riszáló módon is.

Ettől nem kell félteni az országot szerintem, hanem sokkal inkább azoktól a karlendítős homofób kis próbanáciktól, akiket pont provokálnak a homárok. Az én "közhangulatomat" inkább ők b.sszák el.

2013. júl. 14. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!