Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Jobbik meg akarja akadályozn...

A Jobbik meg akarja akadályozni a melegfelvonulást!?

Figyelt kérdés
Tudnám mi köze van egy politikai programnak az emberi ostobaságból eredő utálkozáshoz? Őszintén, mi a frász előnye lesz a Jobbiknak, ha netán megakadályozná? Az ész megáll. Ez civilizáltabb országokban úgy megy, hogy családtagokkal, haverokkal stb végül is egy karneválszerű népünnepély, na nálunk ill. sok kelet-európai országban pedig egy botrány. De miért? Mi nem tudunk normálisan viselkedni? Nekem se tetszik, na de nem az én dolgom, felőlem vonuljanak, ebből miért kell botrányt csinálni? Van ám sok minden más is, ami nem tetszik nekem !!! Én csak az emberi butaságot, intoleranciát vélem felfedezni, de elég szomorú ez itt napjainkban, elvileg mint "civilizált" uniós országban ... egyszerűen nem is tudom ésszel felfogni. Akiket annyira zavar a dolog, sztem ott eleve valami nincs rendben. Rosszul látom? Miért tud ez máshol békésen és ünnepély-szerűen lezajlani? Tényleg ennyire idióta nép lenne a magyar?
2009. jún. 15. 08:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

Fogadjunk, hogy aki olyan túláradó agresszióval beszél, egyetlen meleget sem ismer személyesen. Igazam van?

....

2009. jún. 15. 09:06
 12/67 anonim ***** válasza:
96%
Nem a melegekkel vannak gondjai a legtöbb embernek, hanem amit egy felvonuláson csinálnak azzal. Írd csak be google-ba a képkeresőbe, hogy gay parade és nézd meg a képeket... na azzal van gondja minden normális embernek. Az "átestünk a ló másik oldalára" tipikus esete. Sajnos.
2009. jún. 15. 09:11
 13/67 anonim ***** válasza:
70%
"KIEMELNÉM! ELHATÁROLÓDOM ÉN IS A MELEGFELVONULÁSOKTÓL ILL. A BOTRÁNYOKBÓL ÉS ÉN MAGAM SE VAGYOK HAJLANDÓ KIMENNI,"akkor miről beszélsz ?te miért nem vagy toleráns kis barátaiddal szemben?akkor milyen jogon várod el a heteroktól,hogy jó képet vágva tapsikoljínak a bőrtangás,f@szán feszülettel lógó emberke láttán?ez a kérdés nem a fene nagy toleranciáról szól,csak provokálni akarsz hisz magad is elitéled mert ez nem a melegekről hanem csak a botrányról szól abból meg van éppen elég nincs szükség erre is!tehát remélem megakadályozzák!
2009. jún. 15. 09:24
 14/67 A kérdező kommentje:

Figyusz, igazad van, és a pszichológus is jól mondta.

Hidd el nekem, a normális rétege a melegknek a közelébe se tenné a lábát az ilyen felvonulásoknak ... most erre mit mondjak?

Tudod ma az van, hogy van a melegeken belül egy botrányokat okozó KISEBBSÉG, ámde ők azok akik nagyon látszanak, meg aztán van a nagy láthatatlan többség, akikről talán soha az életben senki nem tudja meg. Csak itt van a kutya elásva: ez a nagyobbik réteg láthatatlan, hiszen úgy élnek mint bárki más, akkor mitől lennének láthatóbbak mint bárki más, aki hetero?

Én magam melegként is nagyon ki vagyok akadva hidd el, hogy az emberek az ilyen melegekről formálják a képüket, milyen is egy meleg. Na mert nagyon nem olyan !!! De most mit lehet tenni? Az értelesebbje nem megy oda ...

Én is azt mondom megint, a legnagyobb baj azzal van, hogy az emberek nagy része közelről, ismerősként, rokonként nem ismer melegekt, és akkor tessék, az ilyen idióta felvonulások ill. Mónika-showban szereplő valóban szándékosan botrányos melegek alapján állítják fel a képet, milyen is egy meleg. HORROR !!!!!!!!!

2009. jún. 15. 09:27
 15/67 A kérdező kommentje:

09:24-es ! Félreértesz nagyon ... dehogy akarok provokálni, szted miért lenne az nekem jó?

Ellenben valóban a toleranciához tartozik, hog yakkor ami nem tetszik, azzal nem foglalkozom, de nem is utálkozom.

Ellenben az az egyik legfontosabb pontja ennek a kérdésnek, hogy sajnos a melegek elenyésző része ilyen botrányos és az emberek mégis ebből indulnak ki, a másik pedig az, hogy ez csakis nálunk ilyen botrány. Nézz meg egy new yorki vagy amsterdami hasonló felvonulást, és meglepődsz.

Na ezt a színvonlat mikor érjük el?

És még egy dolog: Nem véletlen ám a polgárpukkasztó szándék, ha nem is értek vele egyet, de megértem. ...

2009. jún. 15. 09:31
 16/67 anonim ***** válasza:
47%
Én ismerek meleget és eléggé zavar a viselkedése! Titkolja de látszik rajta, mindenki tudja hogy az!
2009. jún. 15. 09:41
 17/67 anonim ***** válasza:
88%
Azzal kezdeném, h nekem több meleg ismerősöm is van, és értelmes, normális emberek. De ahogy te is mondtad, ők nem mennek ilyen tangabugyis felvonulásokra! Nem értem, miért vagy felháborodva! Az emberek nagy része hányingert kap a melegek azon rétegétől, akik tangában, rózsaszínben, egymást nyalva vonulnak az utcán, nem is beszélve a nem felvonulós melegekről, akik (mint ahogy te is) úgy érzik, h ez a csőcselék lejáratja őket. Kell ez neked? Mindenki jobban járna (te is), ha ez a lepra felvonulás megszűnne! Hajrá Jobbik!!
2009. jún. 15. 09:44
 18/67 anonim ***** válasza:
75%
A polgárpukkasztással csak utálatot váltanak ki.
2009. jún. 15. 09:44
 19/67 anonim ***** válasza:
77%
Arról meg, h ki az idióta, ne beszélgessünk, mert itt egyelőre te vagy az, aki egy kérdésen belül 2 ellentétes véleményt hangoztat! Egyfelől azt írod, h miért kell bántani szegény felvonuló melegeket, a kommentedben pedig azt, h ez a csőcselék rész, nem ez alapján kell megítélni a melegeket. No comment.
2009. jún. 15. 09:47
 20/67 anonim ***** válasza:
46%

mi az hogy nem egyenrangú???:O

ugyanolyan emberek mint mi nem tehetnek arról hogy mások....ez nem egy betegség amiből ki lehet gyógyulni!!!nem ő választotta!!!

mellesleg az AIDS már régen nem szexuális beállítottságtól függő betegség...

2009. jún. 15. 09:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!