A Jobbik meg akarja akadályozni a melegfelvonulást!?
Fogadjunk, hogy aki olyan túláradó agresszióval beszél, egyetlen meleget sem ismer személyesen. Igazam van?
....
Figyusz, igazad van, és a pszichológus is jól mondta.
Hidd el nekem, a normális rétege a melegknek a közelébe se tenné a lábát az ilyen felvonulásoknak ... most erre mit mondjak?
Tudod ma az van, hogy van a melegeken belül egy botrányokat okozó KISEBBSÉG, ámde ők azok akik nagyon látszanak, meg aztán van a nagy láthatatlan többség, akikről talán soha az életben senki nem tudja meg. Csak itt van a kutya elásva: ez a nagyobbik réteg láthatatlan, hiszen úgy élnek mint bárki más, akkor mitől lennének láthatóbbak mint bárki más, aki hetero?
Én magam melegként is nagyon ki vagyok akadva hidd el, hogy az emberek az ilyen melegekről formálják a képüket, milyen is egy meleg. Na mert nagyon nem olyan !!! De most mit lehet tenni? Az értelesebbje nem megy oda ...
Én is azt mondom megint, a legnagyobb baj azzal van, hogy az emberek nagy része közelről, ismerősként, rokonként nem ismer melegekt, és akkor tessék, az ilyen idióta felvonulások ill. Mónika-showban szereplő valóban szándékosan botrányos melegek alapján állítják fel a képet, milyen is egy meleg. HORROR !!!!!!!!!
09:24-es ! Félreértesz nagyon ... dehogy akarok provokálni, szted miért lenne az nekem jó?
Ellenben valóban a toleranciához tartozik, hog yakkor ami nem tetszik, azzal nem foglalkozom, de nem is utálkozom.
Ellenben az az egyik legfontosabb pontja ennek a kérdésnek, hogy sajnos a melegek elenyésző része ilyen botrányos és az emberek mégis ebből indulnak ki, a másik pedig az, hogy ez csakis nálunk ilyen botrány. Nézz meg egy new yorki vagy amsterdami hasonló felvonulást, és meglepődsz.
Na ezt a színvonlat mikor érjük el?
És még egy dolog: Nem véletlen ám a polgárpukkasztó szándék, ha nem is értek vele egyet, de megértem. ...
mi az hogy nem egyenrangú???:O
ugyanolyan emberek mint mi nem tehetnek arról hogy mások....ez nem egy betegség amiből ki lehet gyógyulni!!!nem ő választotta!!!
mellesleg az AIDS már régen nem szexuális beállítottságtól függő betegség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!