A Jobbik meg akarja akadályozni a melegfelvonulást!?
A homikkal meg lehet tölteni a TV-t, azért van létjogosultsága annak a vacaknak, na meg mert minden, ami kisebbség, azt támogatni kell, mert erős szavazó bázis.
De ennyi erővel a pedofilokat is támogatni kellene, mert őket miért nem érti meg senki? Kirekesztjük azért, mert mások a szexuális szokásaik? Szemét rasszisták vagytok, pfuj.
Nincs bajom a melegekkel. Egészen addig, amíg nem próbálja nekem megmagyarázni, hogy ez normális, és ez a természet rendje. Nem az. A fajfenntartást nem ez szolgálja. A négy fal között tőlem úgy gyakorolja a szexuális életét, ahogy akarja. De ne vonuljon fel, rózsaszín tangában, egymást dugva az utcán, ezt a heterok sem szokták tenni szerintem...
Nézzétek meg a youtubon, az Emma vagyok című förmedvényt. Na emiatt kell megakadályozni a felvonulást, gondolom nem akarok, hogy a gyereked, ha lenne ezt lássa. A normális melegek köszönjék meg ezt a megítélést ezeknek az Emmáknak.
Ajaj, ha mindenre reagálnék, egész nap írnék ...
09:41 -- mi zavar? na legalább akkor légyszi mondd el érvekkel, milyen vonások zavarnak?
09:44 -- páran mondjátok, hogy én vagyok az idióta, mert ellentétes véleményeket fogalmazok meg. Igen! Merthogy ez a téma nem fekete és fehér, annál kicsit komplexebb, csakhogy megint ott tartunk, hogy azért mert magam se értek vele egyet, na azzal még kevésbé értek egyet, hogy bármilyen intoleráns lépést kellene tenni az ellen, ami nem tetszik nekünk! Tehát fenntartom: nem tetszik, de állítólag jogállam vagyunk, és természetsen ilyet nem lehet tenni, hogy "eltöröljük" ... persze ...
09:47 --kb ugyanez
09:56 -- na ezt vártam már, az emberek látod ilyen szintű sötétségben élnek, de kérlek nézz meg statisztikai adatokat, a pedofolia nagyságrendekkel nagyobb mértékű a heterók körében, mint a melegeknél, azaz ez baromság, ne is haragudj. Ismét az jön elő, hogy azt se tudod mi ez, aztán a tipikus kavarás, ha már meleg, akkor pedofil is meg erőszakos is, meg transzvesztita is meg egy csomó más egyéb hülyeség, amit mellesleg semmi nem támaszt alá, csak olyan jó ebben ringatni magunkat ugye. Már akinek .. de komolyan nézd már meg az adatokat mielőtt hülyeségeket beszélsz! Köszi
10:02 -- "normális" ... már megint, ezt a szót még senki nem tudta megfogalmazni, de oké, azt hiszem pszichológus eléggé szakértőnek tekinthető ebben a kérdésben. Na most ha a pszichológia tartja, hogy egyenlő értékű szexuális orientáció, akkor csak gratulálok, hogy te másképpen látod. Hiába, itt nálunk az emberek sötétsége és személyes hülyesége képes legyőzni tudományos tényeket is, ezt már sokszor tapasztaltam. És ne mondj olyan hülyeségeket légyszi, hogy a magyar toleráns nép, ugyanis az egyik legintoleránsabb, legsötétebb nép sajnos, és tudod ezt nem én találtam ki, én mondjuk úgy félig más országban élek, hát kb tapintani lehet a különbséget az emberek mentalitásában. Sajnos mi nagyon nagyon zártak vagyunk, és toleranciáról meg beszélni se lehet. De a konkrét példa is elhangzott már: még anno cserediák-programban, dánoknál voltam, és mit ad isten, a gimis osztályban volt két meleg srác, és azt hiszed jelentett ez bármilyen "durranást" nekik? A frászt.... Egy az egyben ugyanúgy kezelték, mondhatni észre se vették, egyszerűen nem téma, nem probléma. Sőt, ha sulis buli volt, evidens volt mindenkinek, hogy hozzák a barátjukat is, érdekes, senkiben semmilyen ellenérzés nem jött elő. Na ehhez képest nézd meg itt mi megy. Itt sok helyen nagyrészt titkolnia kell, nehogy kiutálják úgymond, főleg Bp-en kívül, kisebb helyeken aztán főleg. És mindez miért? Az emberi butaság az oka, semmi más. Ez vajon miért ennyire jellemző a magyarokra?
Tudod amit mondtam, én többet vagyok Spanyolországban, és ugyan nem ez volt a téma, de iszonyú szomorú voltam, amikor a sajtóban olyat olvastam a magyarokkal kapcsolatban, hogy én nemtom miért voltak kiakadva, egy a lényeg, hogy a hülyeségeinkre nem találtak logikus magyarázatot, és ez az újságban így le volt írva, ha hiszed ha nem, "a magyar genetikailag idióta", egy másik cikkben: "kellemetlen emberek". Na szép. És akkor elgondolkodtam ... Van benne valami sajnos... Civilizációhoz szokott embereknek valóban igen furcsa egy hely ez. Itt tényleg vannak egyszerűen oktalan, a sötétségből eredő megnyilvánulások, és emiatt a magyar nép igencsak nem számít civilizáltnak. Ne tudd meg, a többit már el se mondom, hogy amikor itt voltak nálam, minden nap a fejüket fogták, és kb semmit se értettek, aztán nem túl kellemes élményekkel mentek haza, de igen gyakori volt az a megjegyzés, hogy "ostoba" ...
Jah, az a gond, hogy sajnos amikor elmagyarázták mi volt a gondjuk, igazat kellett nekik adnom.
Úgyhogy a magyar és a tolerancia az nagy átlagban tűz és víz, de oké, vannak hála istennek kivételek.
Hát a gond meg csak az, hogy mi sajnos olyan zártak vagyunk, hogy amig nem ismerjük meg más népek mentalitását, fel se tudják legtöbben fogni, mi az, hogy nyitott és toleráns mentalitás. Szóval összességében szomorú vagyok. De hát állítólag Európa felé megyünk, csak még én se nagyon érzem (nem csak ezen a téren persze) ...
jaj nekem, megint a normális szó ...
hihetetlen
éppen egyik kérdésnél itt szerepelt a statisztikai adat, hogy az emeberk a szexuális életület csak max 2 %-ban élik a fajfenntartás céljából, a többi az örömszerzést szolgálja.
Akkor miért jönnek páran ezzel a fajfenntartási rendellenes dumával? És csak visszatérnék: NEM rendellenes, aki nem hiszi, nézzen utána ... ennyi. Komolyan még jobban megrökönyödök itt mint gondoltam, nem számítottam túl értelmes válaszokra, na de ... ennyire azért nem gondoltam, hogy súlyos a helyzet.
És csak egy aranyos kérdésem van:
mi lesz szegén ymelegekkel akik a Jobbik soraiban vannak, gondolom én, igencsak elnyomva magukat? hm ? Mert azt ugye szintén butaság lenne feltételezni, hogy pont köztük nincsenek, ez eleve kizárt.
"Betiltani" pedig természetesen nem lehet.
Nem vagyok rosszakaró, de az ilyen utálkozó embereknek komolyan kívánom, hogy a fiacskájuk majd kamaszodván egyszer, álljon eléjük amikor egyenesbe jön magával, és mondja azt, hogy bizony ő meleg, ez van. Na akkor nemtom mi lesz ... Kitagadjátok? Az aztán a jó megoldás, bár hallottam ilyenről. Eszméletlen.
De sok észérv még mindig nem hangzot ám el sajnos, csak agresszív, nagyrészt intoleráns kommentek. Indokok is vannak?
(a kivételeknek persze nem szól)
Kérdező, a jogot hoztad fel, jó, akkor nézzük meg másik oldalról.
A melegeknek joguk van a felvonuláshoz? A békés polgároknak viszont joguk van nyugalomban eltölteni a napjukat. Miért nem szervezik a melegek a rendezvényüket egy parkba beszélgetős sátrakkal, színpaddal, sörsátorral...?
Az a fránya jog mindenkinek van, csak egyesek a ló túloldalára esnek, amivel már mások jogát korlátozza. Egy kicsit más téma, de ha már a jogot hoztad fel, leírom, mert ide tartozik ebből a szempontból.
Anyukám tanítónő, és van egy (9 éves) kisdiák az osztályában, aki bomlasztja a rendet, körzővel dobálja a tanárt, hurkapálcikával és ollóval hadonászik, válogatás nélkül veri össze a társait (fiúkat-lányokat-kicsit-nagyot úgy, hogy bele se kötnek), volt gyerek, aki kórházba került emiatt. A suli megpróbált szóval és figyelmeztetésekkel majd osztálykirándulásból való kizárással hatni rá, erre a szülő reakciója az volt, hogy feljelentette az iskolát, hiszen az ő gyerekének jogai vannak. A többi szülő ezen felháborodott, hogy ha ennek a kölyöknek jogai vannak, és a jogaival a többi gyerekre káros tetteket követ el, akkor összefognak, arra hivatkozva, hogy az ő gyerekeiknek joguk van nyugodt körülmények között rettegéstől mentesen iskolába járni és tanulni. Amit akartak, elértek, a gyereket megígérték, hogy elviszik, vagy külön oktatást biztosítanak neki szakértői felügyelettel.
Tehát szép és jó dolog a jog mindaddig, míg mást nem akadályozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!