Ti mennyire élitek az életeteket a közösségi oldalakon?
Most volt a diplomaosztóm és én nem tettem ki FB-re egy képet sem. Aki kérte és érdeklődött , annak elküldtem e-mailban, vagy pedig személyesen mutattam meg a képeket.
Bár régen volt rólam kint kép, már egy jó fél éve nincsen személyes képem kint. És egyre kevésbé érzem szükségesnek feljárni az oldalra, mivel inkább azok népszerűek akik felrakják a képüket.
De ez nem nagy gond ugye? Gyakran találkozom a barátaimmal, imádok velük mászkálni és dumálni, és most többet szeretnék sportolni is, de egyik eseményt sem szeretném publikálni a Facebook-on...
Ti hogy vagytok ezzel?
Napi szinten felmegyek,megnézem ki mit rakott fel és ennyi.Magamról két kép van fenn,pár darab a kislányomról.
Általában a hirek miatt nézek fel, a falunkról szinte mindig van új infó,mikor milyen programok vannak épp.
5éves gyerekként van feltüntetve
ilyen korral nem is lehet regisztrálni
Semennyire.
Önként vállalt rabszolgaságnak tartanám magamra nézve, ha közösségi oldalakon kellene nyomon követnem mások életét. Nem érdekelt soha. Szívesebben beszélgetek személyesen, vagy telefonon.
Természetesen biztos vannak előnyei, hátrányai, mértéket tartva, az előnyeire viszont nincs szükségem.
Nemhogy nem gond, hanem dicséretes. :)
Hozzáteszem, én is regisztrálva vagyok a Facebook-on (amire most speciel nagyon haragszom, mert teljesen váratlan és kéretlem SMS!!! jött a Facebook nevében, illetve vírus támadta meg a gépemet miatta), viszont abszolút nem élem ott az életem!
Szánalmasnak tartom, amikor egyesek már a buszon ülve is telefonon csak a Facebook-ot nyomkodják, ahelyett, hogy mondjuk a mellettük ülő barátjukkal beszélgetnének. Illetve beszélgetnek, mert a másik is nyomkodja a telefont, és ált. kiderül, hogy egymásnak írnak... Hihetetlen, komolyan.
Szóval, legyél büszke, hogy neked igazi életed van, és nem virtuális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!