Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mennyire élitek az életetek...

Ti mennyire élitek az életeteket a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

Most volt a diplomaosztóm és én nem tettem ki FB-re egy képet sem. Aki kérte és érdeklődött , annak elküldtem e-mailban, vagy pedig személyesen mutattam meg a képeket.

Bár régen volt rólam kint kép, már egy jó fél éve nincsen személyes képem kint. És egyre kevésbé érzem szükségesnek feljárni az oldalra, mivel inkább azok népszerűek akik felrakják a képüket.

De ez nem nagy gond ugye? Gyakran találkozom a barátaimmal, imádok velük mászkálni és dumálni, és most többet szeretnék sportolni is, de egyik eseményt sem szeretném publikálni a Facebook-on...

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. márc. 12. 08:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán, nálam inkább unaloműző. Ha valakinek esetleg nincs meg a telefonszáma, néha ott keresem meg, de ez talán évi 1-2 alkalom.
2012. márc. 12. 08:12
 2/16 anonim ***** válasza:

So-so. Van amikor aktív vagyok, de akkor halálra unom magam napközben. Dolgozom, de vannak napok, amikor sok időm marad, ilyenkor olvasgatom a bejegyzéseket vagy én is írok ki, de ezeket este szoktam törölni.

Képek vannak fent rólam, de túl intimek nem. Mivel másik országban élek, így az itteni tapasztalt dolgokról szoktam feltenni képeket. De pl a páromról nincs fent.

2012. márc. 12. 08:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"És egyre kevésbé érzem szükségesnek feljárni az oldalra, mivel inkább azok népszerűek akik felrakják a képüket."

Nem ez az oldal lényege. Kapcsolattartásra lett kitalálva, arra tökéletes is. Én néha kiteszek képeket, mert külföldön lakom és így sokkal egyszerűbb mint emailben küldözgetni. Meg én levelezni is ott szoktam a rokonaimmal, nekem ugyan tökéletes lenne az email is, de a többiek inkább a facebookot használják. Ja, és nincs bejelölve többszáz ismerősöm, csak az a 3 akivel tartom a kapcsolatot. A többiekre nem vagyok kíváncsi, tehát felesleges lett volna bejelölni őket.

2012. márc. 12. 08:24
 4/16 anonim válasza:

Én nem vagyok fenn FB-on sem meg Iwiw-en sem, nem is voltam soha. Ill. van egy kis vállalkozásom, és azt regisztráltam Facebook-on, így voltam belépve párszor, de nem volt időm az üzenőfalra irosgatni, így hagytam.

És egyik kollegám a munkahelyemen, mikor meghallotta, hogy én és a kolleganőm nincs fent közösségi oldalon, így ott nem tud minket keresni, teljesen le volt hűlve, kb. azt mondta, hogy ha mi nem vagyunk fent, akkor mi nem is létezünk :-)

Amúgy jó így, akivel akarom, e-mailben tartom a kapcsolatot, és tudunk találkozni. Szerintem tök felesleges időtöltés a FB.

2012. márc. 12. 08:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Rólam semmilyen információt nem láthat, aki rám keres, kép is kevés van, évente 1X, ha frissítem. Nem írom ki,h mit reggeliztem, h "uncsizok", nem engedélyezek semmilyen alkalmazást, nem játszom semmilyen játékkal és nem osztok meg minden hülyeséget, csak hasznos( annak vélt) tartalmakat.Ismerősök képeit nézegetem inkább, csetelünk, a bejegyzéseiket olvasgatom és én is írok.
2012. márc. 12. 08:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nos ahogy idősödtem úgy osztottam meg egyre kevesebb dolgot. Más értékek jöttek. Mondjuk akkor face még nem is volt. Nos fenn vagyok ott, de személyes kép 2db van fenn. Nem lájkolgatok, nem írok hszeket mások üzenőfalára kipakolt innen onnan összeszedett idézeteire, képeire. Nem csetelek. A barátokkal levelezek és annyi. Más fórumokra járok, konkrétan kettőre. Ott aktívabb vagyok, de kb mindkettő csak amolyan szakmai jellegű fórum, hasonló emberek vannak, mentes a trolloktól és minden olyan témától ami nem odavaló. Itt is szeretek lenni, de az életem nem a világháló nyújtotta keretek közt élem. A lehetőségeimhez mérten túrázok, könyvet olvasok, vezetek, társaságban vagyok stb... A net megmaradt nem mindennapos szórakozásnak, meg munkának...
2012. márc. 12. 08:29
 7/16 anonim válasza:

Én azért megyek fel néha, hogy az "ott élőkön" nevessek. Nagyon vicces tud lenni, az hogy mindent az adott oldalon él, minden kiír, kirak..... Meg az "uncsizom, lájkoljatok vagy írjatok"-nál szánakozom.

Azt hinné az ember hogy ezt csinálják a 16-18 éves tinik, de amikor látom a 25-30 éves ismerőseimet ezt csinálni, hát azon muszáj nevetnem.

Felmegyek és mindent tudok róluk, még azt is hogy mikor voltak sz.rni....

Nekem van kint pár 100 éves képem, ha valakit nem tudok elérni telefonon ott ráírok, hogy keressen fel és ennyi.

2012. márc. 12. 08:42
 8/16 anonim ***** válasza:

nekem már hónapok óta igazolványkép sincs kint, mert nem engedi feltölteni.

Az életelem semennyire sem élem ott. A gyermekemről töltök fel néha egy új képet mert anyukám ott tudja megnézni személyesen csak ritkán tudunk találkozni.

Jah és én nem e népszerűség miatt járok fel.

2012. márc. 12. 08:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Minek irjam le? A sok irigykedo csunya, ronda ember ugy is lepontoz, bar igy is lefog:)
2012. márc. 12. 08:49
 10/16 anonim ***** válasza:

Sosem regisztráltam közösségi oldalon. Személytelenné teszi a kapcsolatokat.

Inkább vagyok 50-100 emberrel kapcsolatban a való életben, mint 500-zal egy virtuális faluban.

2012. márc. 12. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!