Kinek mi a baja a melegekkel?
Nem olyan ritka ám ... ezt pszichológus biztos jobban el tudja magyarázni de abszolút igazad van, aki nagyon ellenkezik kézzel-lábbal, ott valami "bűzlik".
Na erre csak annyi, hogy bármily furcsa, nekem pl. volt egy elég gyönyörű skinhead meleg barátom kb egy évig, csak hát igen furcsa ellentét volt, hogy úgymond nappal ment az idióta sokeszű haverjaival "buxit verni", mert így érezte magát hű de nagy férfinak, aztán meg együtt laktunk, és nemcsak bi hanem kifejezetten meleg volt a srác, méghozzá gyönyörű :-) Na ehhez mit szóltok ? Ez aztán alaposan lehetne a mintapéldája a gyűlölködés eredetének, az elfojtásnak. Éjjel velem alszik, nappal pedig hangosan "utálja a buxikat".
Hát hiába, itt tartunk sajnos agyilag, de persze tisztelet a kivételnek, és amit te is írtál, nagyon bírom a végletesen nyitott gondolkodású hetero srácokat, akiknek ez nem gond, és ezt is mondtam már azt hiszem, talán a legjobb haverom egy hetero srác ... csak annyi, hogy szorult bele kis értelem.
Figyelem, de még észérveket mindig nem látok az utálkozásra, az viszont elszomorít, hogy egy hasonló fórumon valamelyik nyugati országban mennyivel intelligensebb válaszokat kapok :-( Sztem a magyarokban van valami született agybaj komolyan, és ez nem csak az én észrevételem.
Átolvastam, két gyöngyszem, sőt három, na hát ezlenne a mai magyar valóság? Remélem azért ennél úgy átlagban jobban állunk agyilag (hosszabb kommentet kár is hozzá fűzni, önmagukért beszélnek a kijelentések):
1, "ne kelljen már nekem minden hülyét elfogandom"
2, "ne kelljen már nekem tudni más szexuális szokásairól"
3, "és szégyenszemre még be is vallják"
Na kb ez az ész megáll kategória.
1, ki mondta, hog yettől hülye is? én melegekről beszélek, nem hülyékről
2, ki mondta, hogy szexről beszélek egyáltalán? miért kell ezt csak a szexre redukálni? a melegség egy életforma, egy személyiség és stb, nem hiszem, hogy csupán szexről lenne szó
3, és még be is valljuk .. azt a mindenit, miért mit kellene tenni? Elnyomni és a publikum előtt van a barátnő, aztán titokban pedig a fiú-szeretők? Vagy mi? Ezt te hogy gondolod ?
Na ez most letarlózott ...
Néhány éve a melegség szégyenletesnek számított, a társadalom kiszorította a melegeket. Nem értem ma miért kellene propagálniuk magukat. A 06-12 10:59-es
"Pszichológus"-úr szavai szerint is " a tolerancia az egyik legnagyobb mércéje az intelligenciának". Toleráltuk a cigányt - tudjuk mi lett belőle. Ennyi erővel azt is akkor tolerálnia kell az inteligens embernek, ha valaki transzvesztita - mert ez is manapság divathóbort, és akkor nekik is szegényeknek mennyire el kell nyomniuk a másságukat. Nem baj, ha anyucinak is fütyije van, lényeg az hogy elfogadjam, nitott legyek. Nem igaz, hogy csak a magyarok nem tudják ezt tolerálni - én sem Magyarországon élek s ennek ellenére sem tudom elfogadni hogy támogassam a melegeket és nem utolsó sorban az inteligenciaszintemet ne az határozza meg, hogy eltűröm a b*zit vagy sem.
Pedig jobb ha rám hallgatsz, szinte az össze szakmebre eygetért abban, hogy a tolerancia igenis az intelligencia legnagyobb mércéje, úgyhogy gyúrjál még erre egy kicsit. És főleg elárulhatnád, hogy az oktalan agressziód honnan ered ... Tudod én felteszek hasonló jellegű kérdést egy más ország fórumán, áááá hihetetlen mennyire normális, udvarias válaszokat kapok, úgyhogy nekem nem mondd, hogy civilizáltabb országokban is így van ez, mert én is éltem máshol több évig, és most is járok sokat, és érdekes módon a különbség mindössze szakadéknyi. Mindig rossz érzés is ide visszajönni. Legutóbb éppen Barcelonában a metron láttam két fiatal srácot először kézenfogva aztán még csókolóztak is. Szerinted bárkinek is eszébe jutott ott akár csak fúújjolni vagy bármi ?? A frászt ... mindössze tudod, kicsit más egy civilizált országban lenni, ennyi, nem több.
(És mondom ezt annak ellenére, hogy én magam biztos nem csókolóznék soha nyilvánosan, de a toleranciához ez is hozzá tartozik, hogy ez most tulajdonképpen miért is fáj más valakinek??)
07:31
te tárgyi tévedések sorozatában élsz .... de sebaj, magyar vagy, elnézzük
Egyébként ebben az a vicc, hogy
1, magában a Bibliában is vannak homoerotikus utalások, de mindegy, értelmezés kérdése
2, na a szentfazék katolikus egyház díszvirág papjairól ne is beszéljünk
3, még ha meg is mondja a Biblia, na most miért nem lehet csupán a józan ész alapján gondolkodni, és miért kell, hogy nekem mindenáron valaki "megmondja" mi a jó??
Én se házasodnék, persze, mert értelmét nem látom, de a jogokat tekintve azért indokolt lenne az azonos elbírálás homoszexuális párok esetében is (öröklés stb ...)
Valaki meg tudja nekem fogalmazni mi az, hogy normális? Sok mindenbe bele mehetnék, de hosszú lenne. Egyszerűen csak adjon nekem egy leírást valaki nekem, milyen az amikor valaki normális. Mert megvallom, én a 20 éves pszichológusi pályafutásom alatt én ilyen személyiséggel nem találkoztam, hogy normális.
Hát úgy látszik engem is meg lehet azért még lepni.
Én alá tudom támasztani: sajnos a magyar valóban egy hihetetlen zárt és intoleráns nép, nemzetközi viszonylatban, ezzel a meleg srác egy tényt mondott, nem ő fantáziálgat.
Ennek okain én magam is sokat gondolkodom, de nem sikerül rá jönnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!