Kinek mi a baja a melegekkel?
Nekem nincs velük különösebb bajom, csak azt nem értem, hogy miért kell a rendellenességüket (mert ez igenis rendellenesség, akár tetszik, akár nem!) reklámozni és miért kell erre olyan büszkének lenni?! A házasság kötést semmiképpen nem engedélyezném és az örökbefogadást sem!
Lehet lepontozni!
Én hallottam olyanról, hogy az állatoknál is előfordul a melegség.
De ennek ritkán kéne így lennie, ez a nagy meleg tömeg sztem elég furcsa.
Amit már írtak ez a nyilvános büszkélkedés, parádézás sem helyes, persze az sem az, amikor egy hetero pár nyilvánosan nem bír magával. ezek a dolgok csak két emberre tartoznak, nem az egész utcára.
Nem engedélyezném én sem a házasságot, mert a házasság nem erről szól, de az örökbefogadással nem hiszem, hogy gond lenne. Szerintem ettől még nem lesz a gyerek is meleg.
Mindenkiben van valami szokatlan... vagy rendellenes... valakinek csak egy lába van.. valakinek a fél fejét sebek borítják.. valaki értelmi fogyatékos...(stb.) ők mégse vonulnak fel :) na álljunk már le ^^
SŐT eddig egy aszexuálist se láttam bugyiban flangálni az utcán :D
Egyfelől nincs bajom, mert - bár ezt nem tudom - pl. tök jó "barátnői" lehetnek egy nőnek.(tán még jobb is, mint egy nő) Nekem még a tipikus búzás filmek is tetszenek, szerintem nagyon viccesek, ha affektálnak.
Mindig is szerettem volna egy ilyen hajlamú barátot. (nő vagyok, barát barátra gondolok)
Másfelől viszont - mint anya, zavar, hogy a gyerekeim ezt látják és azt hiszik, ez a normális. Ha nem vonulgatnának meg riszálnának, nem érdekelne.De ne kelljen már a tv-ben 12-es karikával délután a gyereknek csókolózó melegeket látnia.
A felvonulások amit tartanak. Továbbá hogy nyilvánosan csinálják amit csinálnak.
"Nem fogadom el a másságot! Nem akarok beteges országot!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!