Kinek mi a baja a melegekkel?
ez egyébként baromi érdekes, hogy az összes válaszoló le van pontozva.
lehet, hogy csak ez volt a célja ennek a kérdésnek, hogy lepontozhassa a válaszolókat?
Valaki mondja már meg, mire jók ezek a pontok, mert én még mindig nem értem...
Nincs semmi bajom a melegekkel csak annyi, hogy könnyebben tud beléjük zúgni a nő, mivel gondolatilag egész jól megértik egymást. És sajnos a nő hoppon marad. Én is voltam így. A srác nem akarta elmondani hogy meleg, hát fogtam magam és belezúgtam. Pár nap múlva vettem a bátorságot és írtam szerelmes levelet. Három napig nem kaptam rá választ. Végül szóban megkérdeztem, hogy mi van. Na akkor közölte, hogy mi van. A baj az volt nála hogy udvariasságból nem utasított vissza, holott látta mi történi velem az irányába. Kicsit fennakadtam a dolgon, mert ha már valaki meleg akkor miért sziszifuszi módon tudatja a
másikkal ahelyett, hogy feltenne nyíltan egy kérdés, hogy neked mi a véleményed a melegekről. Ha meg úgy is látja hogy a másik nem ellenséges aakkor lehet öszinte vele és elkerülhetők lennének a hasonló példák.
Az hogy provokálnak, aztán meg sírnak, hogy utálják őket.
Én se megyek az utcára heterózni. Vagy felvonulni, hogy én férfiakkal szexelek nő léttemre, és tessék engem így elfogadni!
Ne kelljen már nekem tudni más ember szexuális szokásairól!
És ha valaki affektál meg nyávog, az nemtől függetlenül undorító. Pláne ha követeli, hogy ennek ellenére fogadjuk el!
Azt fogadom el, aki nekem elfogadható. Sőt, aki szimpatikus. Ne kelljen már minden hülét elfogadnom.
Nekem a homikkal semmi bajom. Azzal van bajom,, ha valaki elém áll, irritál, aztán nyávogni kezd, hogy most meg miért nem szeretem?!
Egyik legjobb barátom meleg.
Személy szerint úgy szeretem, ahogy van.
Minden embernek (akár meleg akár hetero) meg vannak a saját"nem annyira elviselhető" dolgai. Szerintem nem arra kellene odafigyelni, hogy mint meleggel van-e gondja az embernek, hanem alapvetően mint emberrel.
Milyen lenne, ha minket heterokat érnének ilyen kritikák. pedig nyilvánvalóan mi aztán nem vagyunk a szeretet mintaképei: válások tömkelege, megcsalások, abortusz, k***ák, st***ik...sorolhatnám...és még mi akarjuk megmondani a melegeknek mit ne tegyenek? Saját házunk tájékán kellene körülnézni, és utána söprögetni más portáján.
Nekem is van egy meleg haverom. Egyetértünk vele abban, hogy az utcán felvonulni táblákat lóbálva arról, hogy melegek, visszataszító és mindketten utáljuk az ilyesmit.
En sem rendezek felvonulást, ahol férfiként táblákat lóbálok arról, hogy csinos nökkel szeretek hemperegni. Ez a hálószobába való, nem az utcára. Az viszont, hogy otthon ki mit tesz a hálószobában kettejük örömére, azt nem hiszem, hogy korlátozni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!