A Jobbiknak tulajdonképp mi baja van a melegekkel?
A jobbiknak kivel nincs gondja?
Aki hetero és magyar vagy arab.
Lelki betegség? Igen, sajnos észrevettem, hogy nálunk sokan így néznek a homoszexualitásra. Azt hittem, ennél azért civilizáltabb nép vagyunk.
A homoszexualitás egy genetikai mutáció, ami már születéskor megvan (állatvilágban is megtalálható). Senki nem akar önszántából meleg lenni, főleg egy ilyen társadalomban.
"(állatvilágban is megtalálható)"
ha a természettel érvelsz, akkor nézd meg azt az oldalát is, hogy nem támogatja ezt az életmódot. Egy homoszexuális állat rövid úton kihal utód nélkül, illetve a közösség őt is kiragadhatja.
nézd, a melegek azt akarják, hogy a többi ember engedjen és fogadja el az ő álláspontjukat, életmódjukat, mert szerintük elnyomják őket azzal, ha valakinek nem tetszenek. diszrkimináció, stb
De mi van ha valakire rákényszerítik, hgy fogadja el a melegeket? Az pont ugyanolyan mint az előző eset. Nem tehet róla a heteró, h heterónak született és arról se, hogy ő így gondolkodik. ennyi.
amúgy véleményem szerint a mekegek is éljenek rendesen, de a közösség had döntse el, hogy ad e gyereket nekik, vagy hagyják e házasodni őket. A házasság hosszú idők óta azt a szabványt követik, hogy férfi+nő, ennyi, el kell fogadni.
És ha egy meleg úgy él mint egy másik ember, nem pattog, akkor sokszor a közösség észre se veszi alapból, hogy meleg.
Persze ha szélsőségesen öltözködik (a rózsaszín latex is szélsőséges), ha felvonulgat játsza az agyát, akkor kivívja a többség elutasítását. ennyi.
A melegekkel nincs semmi baj amíg nem reklámozzák a perverziójukat, csöndben maradnak és úgy élnek mint a normális emberek.
Így sem szeretem őket, de így azért kibírható.
Betegpár volna a Jobbik? Miért? Szerintem inkább azok a betegpártok akik az elmúlt húsz évben idejuttatták az országot.
Felmorzsolódik? Mire alapozod? Arra az egy kizárásra? Ugyan már!
Az SZDSZ szerencsére felmorzsolódott és eltűnt. Az MDF is. A MSZP is meggyengült. Na ezeknek én is örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!