Kinek mi a baja a melegekkel?
Okés, de pont az észérvet kértem :-(
Itt meg csak ilyen személyes észnélküli utálatból eredő véleményt olvasok, de ....
Alapvetően nincs bajom velük. Persze kicsit fura a viselkedésük, mimikájuk, egyéb, de engem nem zavar.
Vannak viszont olyanok amiket nem vagyok képes elviselni. Bvziparádén ízléstelen öltözékekben, ízléstelen zenére riszálni magukat, majdnem meztelenül fényes nappal a város közepén pl az én értékrendebe már nem fér bele. Ha rendeznének valamilyen kempingben egy bulit, és ott zárt körben ezt csinálják, lesz4rom. De a város közepén ezt azért nem kéne.
Mindenki azt csinál amit akar, de ezt azért tegye úgy, hogy másokat lehetőleg ne zavarjon vele.
Ha valóban igaznak vélik azt az állításukat, hogy a bvziság az nem betegség, és nem mentális probléma, hanem teljesen normális stb.. akkor miért olyan fene büszkék rá?
Most nem azért, de most legyek magamra büszke, mert hetero vagyok, és ezt a tényt tudassam mindenkivel? Minek? Nem arról volt szó, hogy ez a megkülönböztetés lényegtelen, és felesleges?
én hetero vagyok. semmi bajom a melegekkel. tőlem akár fel is vonulhatnak.
semmilyen észérv nincs ellenük. a valláson, erkölcsön alapuló érvek nem észérvek, a "nem ez a természet rendje" jellegű érvek meg semmi perc alatt lesöpörhetőek, hiszen az érintetlen természetben is megtalálató a homoszexualitás...
Amíg normálisan élnek semmi bajom velük.
Akkor van bajom, ha tangában ugrálnak az utcán, és ha fiatalokat erőszakolnak meg.
Vannak meleg barátaink, akik párkapcsolatban élnek évek óta.
Nekik ugyanez a bajuk a melegekkel. Utálják a felvonulókat és utálják az erőszakos, naponta partner váltó réteget.
Semmi baj nincs velük.
Az is visszatetsző, ha heterók öltöznek kihívóan és nyalakodnak nyilvános helyen.Ez nem a homárok jellemzője.
Ahogy a nemi erőszak és pedofilia sem.Ne mossuk össze a dolgokat.A melegek csak melegek, egymást szeretik és kész.Az agresszió, pedofília, nem erőszak sokkal elterjedtebb a heterók körében.
én 11.34
Előző, ebben igazad van de nem ez volt a kérdés. Arról is írhatnék, hogy utálom akik lopnak, utálom az megerőszakoló férfiakat, utálom akik talkshowkban lépnek fel, vagy aki piros cipőt vesz fel. De a kérdés az volt, hogy mi bajom a melegekkel. Erre válaszoltam, hogy csak egy réteggel van bajom.
Nem baj, minden megközelítést és megnyilvánulást megköszönök, nem baj, ha kicsit eltávolodik a szűken vett témától!
Hát tudjátok, azért egy nagy titok: én meleg létemre is elhatárolódom a melegek igen széles köreitől, de való igaz amit írt valaki, hogy sajnos szeretik sokan összemosni a fogalmakat, és bizony a pedofilia, erőszak is jóval de jóval elterjedtebb a heteroszexuálisok köreiben.
Hát hogy mi természetes és mi nem, ez jó kérdés, de ha bele gondolsz, hogy valaki ösztönösen vonzódik a saját neméhez, ellenben az ellenkező nem egy cseppet sem izgatja, akkor mégis csak lehet benne valami természetesség, nem? Higgyétek el, a tangabugyis, vag yakárcsak lányos, nyafka melegeket én sem csípem, de magát az elméletet sem értem, hiszen engem azért izgat egy fiú, mert FIÚ. Azaz minek akarnék én egy lányos fiút? Egy fiú igen is legyen messzemenően fiús, sportos, fiús vonásokkal, fiús megnyilvánulásokkal, sztem így izgató, na a tangabugyi ne aggódjatok kifejezetten taszít pl.
Az a bajom velük, hogy a homoszexualitás egy genetikai zsákutca, szaporodásra alkalmatlanok.
És egy férfi legyen férfi, egy nő meg nő.
Hülyét kapok a diszbúzáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!