Kinek mi a baja a melegekkel?
Nos igen vegyesek a válaszok, van köztük nagyon aranyos is, meg van kötük olyan is, amelyekből fullra látszik, hog yközelről még soha nem ismert meleget. Mondtam h én magam is elhatárolódom a lányos megnyilvánulású és felvonulós, botrányozós melegektől.
De pl. higgyétek el, nekem a legjobb barátom egy tök hetero srác, csak hihetetlen nyitott aztán tesz magasról arra, hogy én mi vagyok. Bárcsak ez minden esetben így lenne ...
Hát igen, lány már párszor belém is volt szerelmes és nagyon ciki ... mert csak meg kell neki mondani a dolgot, hiszen csak rossz vége lesz, már jártam úgy, hogy tiszta lelki traumnát okoztam beki véletlenül mert nem azonnal hanem csak egy idő után tudta meg, amikorra már tiszta szerelmes volt, szal .. hát igen, gáz.
Na de most azért azzal se értek egyet ám, hogy 4 fal között szigorúan ... Miért? A heterok csak 4 fal között nyomnak le egymásnak egy puszit? És mégse nevezi senki őket magamutogatónak. Szóval én a magamutogatást az ilyen felvonulós, botránykeltő "nagyasszonyokra" értem, de sztem az hogy pl. a barátommal megyünk egy buliba ahol mellesleg mindenki más hetero, és tudják is jól, ezzel nem hiszem hogy gond lenne, ill. nincs is. Hát aki meg eleve "ösztönösen" utálkozik, azzal nyilván úgyse alakul ki komolyabb barátság. De higgyétek el, egy érdekes jelenség, az utóbbi időben egyre nagyobb toleranciát tapasztalok leginkább a fiatalok körében, és ez tök jó.
Na okés, szóval köszi a válaszokat, ha van még, csak nyugodtan ...
Egyébként egy kis adalék, vagyis kiegészítő kérdés:
Valljátok, hogy a tolerancia az intelligencia egyik legnagyobb mércéje?
(csak mert ugye számos intelligencia-teszt ill. pszichológiai elméletek ezt így gondolják ... kíváncsi lennék, ezen a téren mi az átlagvélemény, én már kifejtettem, hogy tapasztalatom szerin tminél intelligensebb körökben merül fel eza téma, annál inkább nem probléma, de .. de aki másként gondolja, mondja nyugodtan, de ÉRVVEL alátámasztva, mert továbbra is pár bejegyzésből csak az utálat sugárzik, de az észszerűség hiányzik sztem - tisztelet a kivételeknek, mert ilyen is volt jó pár)
köszi
01:09 !!!
Ez meg mi a frász ???? Ne haragudj, de csak úgy süt az értelem az írásodból ...
De ahogy elhangzott, valóban aki utálkozik, meg jön a nagy "betegség"-elmélettel", annak tényleg kívánom, hogy netán a gyermeke majd egy szép napon elé álljon, és közölje, vele, hogy tetszik avagy sem, márpedig meleg. Akkor mi lenne? Nem annyira egyszerű ez a jelenség sztem, de továbbra is a legnagyobb problémát abban látom, hogy nagyon kevesen ismernek közelről, személyesen, akár haverként meleget, és leginkéább csak valóban a legidiótább, mondjuk úgy Mónika-show-s melegekkel találkoznak, na az pedig valóban horror.
Igen, én próbálom ..
De azért te is látod milyen hangnemű némelyik írás, na mindegy, azért örülök, hogy van pár elég normális hozzáállás is. De te mit reagálnál egy indokolás nélküli ilyen "utálom a melegeket" típusú megjegyzéshez? Szted ez intelligens megnyilvánulás ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!