Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Reagálsz az internetes oldalak...

Reagálsz az internetes oldalakon a nem túl kedves kommentekre?

Figyelt kérdés

Általában jóval fiatalabbak szoktak ilyeneket kérdezni, de azért érdekel. A FB-on a párom (nem szokott amúgy ilyet csinálni) föltett rólam egy képet. Valaki megdicsért, hogy milyen vékony vagyok. (Amúgy annyira nem, de 2 év alatt 20 kilót fogytam, így pont jó kategória.) Mire az egyik felületes ismerős lány (páromat régebb óta ismeri): "nem is olyan vékony, csak csal a ruha. Pont Peti ideálja."

Megjegyzem, szegény elég előnytelen külsejű, plusz (női megérzés) az volt az első benyomásom is róla, hogy a párom tetszik neki, ezért nem örül nekem (volt a kapcsolatunkban egy hosszabb szünet, akkor ismerkedtek meg, de nem "úgy").

Úgy döntöttem, nem reagálok a szavaira, de azért nem annyira könnyű.

Ti mit szoktatok tenni? N/30

2012. jan. 6. 13:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ne vedd fel a csipkelődést, ha sértőt ír az őt minősíti. Ha meg akad jóérzésű ember a kommentelők közt, akkor úgyis kiáll melletted. Én egyébként nagy ívben teszek rá, ki mit szól hozzá egy-egy beszólásomhoz, politikai hírkommentemhez, nem vagyunk egyformák. Ritkán törlöm, csak ha túl lép egy fontos határt, pl. édesanyámat kezdi el szidni, de eddig általában sosem szokott fajulni a dolog. Aki meg élete minden apró-cseprő részletét megosztja 500 emberrel, hogy épp hol van, mit csinál, esik-e az eső, köszöni a csodálatos éjszakát, vagy szakított-e a párjával, nos az ne csodálkozzon a rosszmájú hozzászólásokon, mert az emberek hócipője nagyon de nagyon tele van az ilyen ismerősökkel (még ha ezt nagyon nem is mutatják kifelé)
2012. jan. 6. 15:33
 22/23 anonim ***** válasza:
Ne vedd a szívedre! 2 év alatt 20 kiló fogyás jó! Egyszerűen csak irigy.
2012. jan. 6. 19:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam tojni rá, kulturáltan is el lehet valakit küldeni úgy, hogy soha többé nem nyitja ki a száját! Nehogy már az ilyennek joga legyen pocskondiázni csak úgy, amit adott, kapja vissza, de csak finoman és eszesen, hogy ne tudjon reagálni se! (bár, aki hülye az úgyse érti meg, ha leoltják)
2012. jan. 7. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!