Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Reagálsz az internetes oldalak...

Reagálsz az internetes oldalakon a nem túl kedves kommentekre?

Figyelt kérdés

Általában jóval fiatalabbak szoktak ilyeneket kérdezni, de azért érdekel. A FB-on a párom (nem szokott amúgy ilyet csinálni) föltett rólam egy képet. Valaki megdicsért, hogy milyen vékony vagyok. (Amúgy annyira nem, de 2 év alatt 20 kilót fogytam, így pont jó kategória.) Mire az egyik felületes ismerős lány (páromat régebb óta ismeri): "nem is olyan vékony, csak csal a ruha. Pont Peti ideálja."

Megjegyzem, szegény elég előnytelen külsejű, plusz (női megérzés) az volt az első benyomásom is róla, hogy a párom tetszik neki, ezért nem örül nekem (volt a kapcsolatunkban egy hosszabb szünet, akkor ismerkedtek meg, de nem "úgy").

Úgy döntöttem, nem reagálok a szavaira, de azért nem annyira könnyű.

Ti mit szoktatok tenni? N/30

2012. jan. 6. 13:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
Ezért nem csinálnék én soha FB_ot.Rengeteg kapcsolatot tönkre tett már.
2012. jan. 6. 13:31
 12/23 anonim ***** válasza:

Ha több fura beszólása volt, akkor vágj vissza hasonlóképp. Hányas voltál női intrikából? :)

Írhatsz privit, ha akarsz, hárman voltunk lányok testvérek, ráadásul kolégista voltam, volt hogy hét másik lánnyal laktam együtt!

2012. jan. 6. 13:32
 13/23 anonim ***** válasza:
Mi a neved?
2012. jan. 6. 13:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha valaki rosszindulatú azt általában addig alázom hogy élni se legyen kedve. Életben és facebook-on is.
2012. jan. 6. 13:33
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát én azt írnám, hogy "savanyú a szőlő" :D
2012. jan. 6. 13:39
 16/23 anonim ***** válasza:
ja és még előző vagyok, tudom, hogy nem a kérdésedhez kapcsolódik, de hogy fogytál le 20 kilót? :$
2012. jan. 6. 13:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Én vissza szoktam szólni. Ha az ember nem jelez vissza, akkor nem fogják a lapot, hogy be kéne fejezni. Ettől függetlenül, szerintem nem olyan durva beszólás volt ez.
2012. jan. 6. 13:46
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem gyerekes lenne visszavágni. Hidd el, ha ezt direkt csinálta, sokkal jobban fogja bosszantani, ha rá se bagózol. Ha reagálnál, azt érezné, hogy megsértődtél és felvetted a bokszkesztyűt.
2012. jan. 6. 13:55
 19/23 anonim ***** válasza:
jókat írnak:)13:39-es hozzászólás is tök jó,a szőlős:P
2012. jan. 6. 14:00
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem reagálok rá, általában törlöm az ilyen kommenteket, rosszabb esetben, ha tovább írogat még tiltom is.

20/F

2012. jan. 6. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!