Reagálsz az internetes oldalakon a nem túl kedves kommentekre?
Általában jóval fiatalabbak szoktak ilyeneket kérdezni, de azért érdekel. A FB-on a párom (nem szokott amúgy ilyet csinálni) föltett rólam egy képet. Valaki megdicsért, hogy milyen vékony vagyok. (Amúgy annyira nem, de 2 év alatt 20 kilót fogytam, így pont jó kategória.) Mire az egyik felületes ismerős lány (páromat régebb óta ismeri): "nem is olyan vékony, csak csal a ruha. Pont Peti ideálja."
Megjegyzem, szegény elég előnytelen külsejű, plusz (női megérzés) az volt az első benyomásom is róla, hogy a párom tetszik neki, ezért nem örül nekem (volt a kapcsolatunkban egy hosszabb szünet, akkor ismerkedtek meg, de nem "úgy").
Úgy döntöttem, nem reagálok a szavaira, de azért nem annyira könnyű.
Ti mit szoktatok tenni? N/30
Ha több fura beszólása volt, akkor vágj vissza hasonlóképp. Hányas voltál női intrikából? :)
Írhatsz privit, ha akarsz, hárman voltunk lányok testvérek, ráadásul kolégista voltam, volt hogy hét másik lánnyal laktam együtt!
Nem reagálok rá, általában törlöm az ilyen kommenteket, rosszabb esetben, ha tovább írogat még tiltom is.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!