Reagálsz az internetes oldalakon a nem túl kedves kommentekre?
Általában jóval fiatalabbak szoktak ilyeneket kérdezni, de azért érdekel. A FB-on a párom (nem szokott amúgy ilyet csinálni) föltett rólam egy képet. Valaki megdicsért, hogy milyen vékony vagyok. (Amúgy annyira nem, de 2 év alatt 20 kilót fogytam, így pont jó kategória.) Mire az egyik felületes ismerős lány (páromat régebb óta ismeri): "nem is olyan vékony, csak csal a ruha. Pont Peti ideálja."
Megjegyzem, szegény elég előnytelen külsejű, plusz (női megérzés) az volt az első benyomásom is róla, hogy a párom tetszik neki, ezért nem örül nekem (volt a kapcsolatunkban egy hosszabb szünet, akkor ismerkedtek meg, de nem "úgy").
Úgy döntöttem, nem reagálok a szavaira, de azért nem annyira könnyű.
Ti mit szoktatok tenni? N/30
Szerintem is hagyd rá. Csak magát minősíti. Ne foglalkozz ilyenekkel.
19L
Nem számít, minek szánta az illető... vedd bóknak! gondolom Peti a párod, szóval, azt írta le, hogy ideális vagy a párodnak... ez nem sértő :D
Még akár meg is köszönheted :D
Esetleg, ha szemét akarsz lenni, vedd fel egy picit a kesztyűt:
Köszi. Örülök, hogy te is látod mennyire jól összeillünk a Petivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!