Mit gondolsz az internetes társkeresésről? (Kérdőív)
A társadalomismeret érettségimhez kell egy kérdőívet készítenem a digitális, neten kialakuló párkapcsolatokról.
1. Mi a véleménye az interneten történő ismerkedésről, párkeresésről?
2. Próbált Ön már valaha így partnert találni?
3. Lát-e rá esélyt, hogy a továbbiakban ilyen módszerhez folyamodjon? Miért?
Legyetek szívesek a korotokat, a nemeteket és a jelenlegi családi állapotokat is feltüntetni!
Előre is köszönöm a segítségeket!
1. Én nagyon szeretem, az emberek nyíltabbak, jobban meg lehet őket ismerni. Viszont sok a csaló és a perverz.
2. Igen, találtam is többet az évek folyamán társkeresőn. A mostanit is neten találtam, de nem társkeresőn :).
3. Már megtaláltam az igazit, nem keresek tovább.
1. Nem szeretem, élőben szeretek ismerkedni, igaz, csendesebb típus vagyok, így nem mindig megy úgy ahogy szeretném, de akkor is.
2. Igen. Egyszer volt rá példa.
3. Nem. Azért nem, mert, amint írtam is, egyszer volt rá példa, és amikor személyesen találkoztunk, nem is tudtunk beszélgetni...tehát maradok az élő ismerkedésnél.
21/F
1. Személytelen, nem tudni ki mikor mond igazat. Bárki, bármit elhitethet magáról. Nincs személyes kontaktus.
2.Nem.
3.Nem. Szeretem az embereket személyesen megismerni. Látni sz apró reakciókat.
38N egyedülálló
1. láttam már olyat, akinek bejött, és azóta már házasok :) de nekem nem lett volna bátorságom hozzá, mert tleg mindenki azt mond, amit akar...
2. nem.
3. nem. lásd első pont :)
29/N, férjezett
szia:)
1. Nagyon jónak tartom az internetes ismerkedést, mivel mindenki számára lehetőséget nyújt párkapcsolat kialakítására. Aki például nem szeret szórakozóhelyre járni, ezáltal nincs lehetősége máshol sem ismerkedni, annak remek lehetőség. Valamit azonban figyelembe kell venni szerintem: nagyon óvatosnak kell lenni! Nem szabad személyes információkat megadni, illetve sokat mutató képeket küldeni akkor sem, ha már sokat beszélgetett online az illetővel. Valamint találkozni is csak akkor szabad, ha van kellő információ a partnerről. A találkozást pedig mindenféleképpen nyílvános helyre szabad megszervezni, ahol sok ember van és lehetőleg magunk válasszuk meg a helyet és ha elhív valamerre, óvatos, hová megyünk vele, és meg kell gondolni beszállunk-e az autójába. Tehát, szerintem nagyon jó dolog az internetes párkeresés, de oda kell figyelni a veszélyekre is.
2. Igen, már próbáltam partnert találni, de nem lett komoly kapcsolat belőlük.
3. Esélyt látok rá, de sokszor jobb a "valóságban" megtalálni az igazit.
19/lány nincs párkapcsolatban
remélem segítettem:)
1. Akár sikeres kapcsolat is lehet belőle, csak komolyan kell venni, ha éppen azt szeretné. Mindenféle ember van ott, ezért igenis lehet párt találni.
2. Igen, kipróbáltam és nekem be is jött. Már 4 éve élek boldog házasságban és most várjuk az első babánkat.
3. Már nem.
24, nő, házas
1. Elég rizikós, sok rossz tapasztalat, de nem lehetetlen. Idősebb korban szinte az egyetlen ismerkedési lehetőség
2. Jelenlegi páromat igy ismertem meg. 3 éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk
3. Remélhetőleg már nem lesz rá szükségem. De ha úgy alakulna akkor igen.
54/N
1. Csatlakozom az előttem szólóhoz. A visszahúzódóbbaknak jó lehetőség, hogy megnyíljanak, viszont több a perverz, mint a jó szándékú.
2. Sokszor regisztráltam már, de komolyabban 3 éve használtam egypár hónapig.
3. Lehetséges, hogy használnám újra, ha kellene, de sokkal óvatosabb lennék.
26/L kapcsolatban
1. Szerintem teljesen normális, hogy az emberek neten (is) próbálnak új kapcsolatokat létrehozni, a mindennapi életben sokkal kevesebb embert ismerhetünk meg, aki pedig nem él aktív társasági életet, szinte lehetetlen, hogy megfelelő társat találjon magának! Sokan közülük kényszerűségből hozzák meg végül a sok rossz közül a legjobb választást..
2. Igen, próbáltam, szerelmet nem találtam, de több nagyon kedves, az életben is szimpatikus személyt ismertem meg így, hosszabb baráti kapcsolatok is születtek belőle.
3. Igen, mert bár akadnak nem kívánatos személyek, az életben is ugyanúgy összefutni velük, de sok normális ember is ül a vonal másik végén.. A személyes találkozást nem helyettesíti az internet, de kezdetnek elég. Én semmivel sem szeretek jobban pl. szórakozóhelyen ismerkedni, hiszen ott még ennél is kiszámíthatatlanabbak az emberek..
26/N/egyedülálló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!