Mit gondolsz az internetes társkeresésről? (Kérdőív)
A társadalomismeret érettségimhez kell egy kérdőívet készítenem a digitális, neten kialakuló párkapcsolatokról.
1. Mi a véleménye az interneten történő ismerkedésről, párkeresésről?
2. Próbált Ön már valaha így partnert találni?
3. Lát-e rá esélyt, hogy a továbbiakban ilyen módszerhez folyamodjon? Miért?
Legyetek szívesek a korotokat, a nemeteket és a jelenlegi családi állapotokat is feltüntetni!
Előre is köszönöm a segítségeket!
Sorry, hogy így simán írok, de ez a felmérés olyan, mintha egy autószerviz mellett ülnénk és figyelnénk, mennyi rossz autót visznek vissza. Hoznak javításra 10 opelt (elnézést az opel tulajoktól) és ebből 9 panaszkodik, hogy pocsék konstrukció, egy meg elégedett, de ő csak olajcserére jött. Egy szervízbe nyilván több rossz autó fog megjelenni panaszkodó tulajdonosokkal, mint jó.
Ezt csak azért írom, mert így ezek az eredmények nem valósak.
Előző vagyok, még annyit hozzátennék, hogy segíteni akartam.
Szerintem jobb lenne, ha a kérdésedet egy igazi társkereső oldal fórumában tennéd fel, nem pedig egy olyan weboldalon, ahol sport a panaszkodás (mint ez).
Lehet még kutatásokat is végezni:
Egy magyarázat, hogy miért is van ennyi negatív vélemény:
1. Vagy összejön vagy nem.Semmivel se másabb mint élőben.
Élőben is lehet az ember kétszínű.
2.Igen és nem is egyszer.Szinte csak ott ismerkedtem eddig.
3.Már nem látok rá esélyt mert elkeltem. :) Pont egy társkeresőn találtunk egymásra és ,,első látásra" szerelem lett.
20/N menyasszony :)))
1.Nem tartom valami jó ismerkedési formának.de lehet azért mert még nem próbáltam.
2.Nem és soha nem is szeretnék így partnert találni magamnak.
3.NEM.Mert nem !
22/L Jegyben járok kapcsolatom lassan 5éve tart
1.Szerintem túl személytelen. Félnék elmenni egyedül egy találkozóra, egyre több az aberrált ember.
2.Igen, éppen most fogunk elválni mert számítógép és társkereső függő.
3.Nem. Soha többé. Mert már egyszer nagyon beválasztottam...
Én a párommal az interneten ismerkedtem meg, igaz nem minden esetben sülnek ezek el jól. de a mi esetünk igen.
Szóval szerintem csak tudni kell milyen oldalra menj fel és milyenre nem.
Mi lassan 4 éve vagyunk együtt, és már együtt is lakunk.
21/L
1. Szerintem, ha okosan használják, működik.Nekem bejött:)
2. Igen, a vőlegényemmel 4 éve így ismerkedtem meg
3. Nem, boldog kapcsolatban élek, nyáron férjhez megyek:)
24/L eljegyezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!