Mit gondolsz az internetes társkeresésről? (Kérdőív)
A társadalomismeret érettségimhez kell egy kérdőívet készítenem a digitális, neten kialakuló párkapcsolatokról.
1. Mi a véleménye az interneten történő ismerkedésről, párkeresésről?
2. Próbált Ön már valaha így partnert találni?
3. Lát-e rá esélyt, hogy a továbbiakban ilyen módszerhez folyamodjon? Miért?
Legyetek szívesek a korotokat, a nemeteket és a jelenlegi családi állapotokat is feltüntetni!
Előre is köszönöm a segítségeket!
1, Tiszteletben tartom azoknak a véleményét, akiknek ez tetszik, természetesen a kényszerűség is nagy szerepet játszik a netes társkeresésekben. De én el nem tudnám képzelni, hogy egy ilyen társkeresőn ismerkedjek meg a párommal. Egy szó mint száz, nem nekem való.
2, Inkább csak a kíváncsiság hajtott. Volt egy alkalom, mikor egy teljesen idegen városban kellett az iskola/munka miatt fél évet laknom, így körül néztem a neten (nem is társkereső, inkább barátkereső oldalakon, helyi chateken). Sajnos rossz vége lett, mert a srác, aki önzetlenül felvállalta, hogy körbe vezet a városban, majdnem megerőszakolt, na jó ez talán túlzás, de nagyon erőszakosan elkezdett csókolni és fogdosni, mert állítólag azt hitte én is szeretném. Alig bírtam magamról levakarni. Nem volt kellemes élmény.
3, Nem köszönöm. Jelenleg boldog párkapcsolatban élek, de ha szakítanánk is, nem hiszem, hogy interneten ismerkednék.
24N élettársi kapcsolatban.
Nem tudok pontonként válaszolni. A lényeg, hogy én soha nem ismerkednék társkeresőn, nagyon irritál az a fajta ismerkedés.
30/N egyedülálló
1. Eleinte jónak gondoltam hiszen sok embernek nincs ideje illetve nem járnak szórakozni és igy is lehet ismerkedni. De ugyanakkor saját személyes tapasztalat, hogy ha valaki komolyan gondolja nagyon oda kell figyelnie. Sokan vannak akik csak szexre hajtanak.
2. Kerestem neten társat. :)
3. Egy idő után úgy éreztem soha többet, de mivel szórakozni nem járok, baráti társaságom nincs szerintem újra megfogom próbálni, csak sokkal jobban oda fogok figyelni.
24/L és egyedülálló
1) Míg a való életben sok akadállyal találkozunk (szabad-e aki tetszik, mi tetszünk-e neki) de a neten jobban megnyílnak a felek, könnyebb kommunikálni és a visszautasítás is kevésbé kellemetlen, mint élőben. Jónak tartom.
2)Igen, mindig is a netet használtam erre a célra.
3)Nem látok esélyt, mert el vagyok kötelezve.
(Ha nem találtam volna meg Életem Párját akkor próbálkoznék még a neten.)
22N kapcsolatban
1. Vannak nyilván veszélyei, pl. sokan valótlan adatokat állítanak magukról, egyszerre több párhuzamos "ismerkedésben" vannak benne, szex után lelépnek, olyat is hallottam,hogy valaki egy pszichopata bántalmazóval akadt össze - viszont ez netes ismerkedés nélkül is megtörténhet, és sok sikertörténet is van. Szerintem meg lehet próbálni, miért ne?
2. Én nem hirdettem, de volt, hogy nézegettem ilyen oldalakat. (Meg is találtam egy 41 éves ismerőst, aki 34-nek hazudta magát, és noha ő szakmunkás végzettségű, minimum érettségit vagy diplomát jelölt be az elvárásoknál...)
3. Jelenleg boldog kapcsolatban élek, remélem,nem lesz szükségem társkeresésre. Ha mégis: nem tudom,lehet.
30/N,kapcsolatban
1. Semmi...
2. Nem...
3. Nem, mert házas vagyok...
26/nő
1: Aki nem képes egyéb módon ismerkedni,annak jó...én szeretem először látni és csak utána beszélni
2:Sajnos próbáltam.Bár ne tettem volna.Túl sok házas férfi keres igy szeretőt.
3:nem.Már megtaláltam életem párját.De ha mégis szétmennénk,akkor sem ismerkednék igy
24/N élettársi viszonyban
1. Sokan még a 21. században is idegenkednek a társkeresésnek ezen formájától?
Nincs semmilyen statisztika arról, hogy a normális keresgélőknél több perverz őrült lenne, vagy sok olyan nő, aki csak pozitív visszajelzéseket akar és nem párt. Egyesek mégis miért biztosak ebben? Vannak ilyenek is a társkeresőkön, de én arra tippelnék, hogy több a normális ember, aki valóban társat keres.
Felnőtt emberek úgy gondolom, hogy képesek felmérni, kivel állnak szemben.
Nem biztos, hogy lusta, vagy visszahúzódó emberek választják a társkeresésnek ezt a módját. Ez marhaság. Emellett nyilván offline is keresgélnek, csak növelik az esélyeiket, mert soha nem lehet tudni, nem-e ilyen módon találnak rá a legjobb társra. Lehet, hogy az online társkereső sokat dolgozik, nem bulizik folyton és még millió oka lehet, hogy regisztrál ilyen oldalakon, vagy chaten ismerkedik.
2. Igen, próbáltam, de nem csak hagyományos társkereső oldalakon, hanem chat-en is. Chat-ről volt már több alkalmi, vagy nagyon rövid kapcsolatra partnerem. Nem társkeresőn, vagy chaten ugyan, de ismertem már meg interneten keresztül olyan nőt, akivel hosszú kapcsolatom lett (össze is költöztünk).
3. Igen, látok rá esélyt, épp azért, mint említettem, növelni akarom az esélyeimet, mert nem tudhatom, nem-e online találok rá álmaim nőjére.
Azokat nem értem, akik úgy válaszolnak online társkeresős felmérésre, hogy már stabil kapcsolatuk van és még ellene is vannak ennek a "módszernek". Miért?!?
Ez olyan, mint amikor valaki felteszi a kérdést, hogy miért szereted a palacsintát és hót ziher, hogy jön egy rakás olyan válaszoló, hogy ők nem is szeretik a palacsintát.
33F
1. baromság..
2. igen, meg is bántam
3. biztosan, főként ha egy jó pasisem lesz kb féléven belül a közelemben. : D
1.Hát két véglet van.. vagy összejön a dolog vagy nem. és persze ezeknek al ágaik....
2.igen próbáltam, de nem igazán hittem benne így letettem róla már jó pár éve. csak egy heves pillanat volt és akkor regisztráltam. mára már nem foglalkozok ilyennel
3.hűűűű nem látok rá esélyt. mert még mindig nem hiszek benne. több ismerősömnek(köztük rokonnak is) rosszul sült el az internetes társkeresés.
20_nő_kapcsolatban élő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!