Szülők! Hogyan küzdenétek az internetes pedofilok ellen?
Sehogy, megtanítanám védekezni.
Nem nekem kell eldönteni, hogy ő mit akar, hanem neki.
De arra megtanítanám, hogy hogyan érvényesítse az akaratát, ha valaki erőszakos!!
Nem vagyok szülő.Elmondanám neki,hogy kik a pedofilok,mit is akarnak a gyerekektől,és hogy bármikor fordulhat hozzám,ha baj van.
15/L
"Szóval én nem "idomítanám" a gyerekemet mint egy kutyát a "közerkölcs" elvárásainak megfelelően, csak megtanítanám, hogyan érvényesüljön hatékonyan."
Gratulálok. Remélem a lányodat előbb utóbb megtalálod a puruttyán, vagy a napiszaron.
ma 16:38
Ugye ezt te sem gondolod komolyan ;)
Amúgymeg csomó országban üzletet csinálnak ebből "gyermekmodell" címszó alatt, ide is be akarták hozni ezt az üzletet, amivel részben egyetértek, részben nem.
Egyetértek azért, mert pénzkereseti lehetőség az éhező, rossz sorsú gyerekeknek, továbbá inkább a neten éljék ki magukat az ilyenek úgy hogy még fizetnek is érte, mint hogy a valóságban történjenek meg dolgok.
Nem értek vele egyet amiatt hogy később hátránya lehet belőle a gyereknek, ha felismerik, mert ebben az országban mindenki a más dolgával foglallkozik, nem a sajátjával.
Amúgy ez olaszországban, és franciaországban és brazíliában és ukrajnában elterjedt utóbbiban már átmegy az illegális dolgokba is.
: ma 16:39
És ha megtalálom akkor mi van?
Normális emberek nem néznek ilyen hulladék oldalakat, akik meg igen azok verjék ki rá, felőlem a szarát is megehetik, ettől nem az én lányom lesz kevesebb.
Jóhogy nem már zárjam zárdába nem?
Hagyjuk már a közerkölcsiség személyiségromboló hatásait, a másik fele meg a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!