Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Hogyan küzdenétek az...

Szülők! Hogyan küzdenétek az internetes pedofilok ellen?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 16:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

OFF

Van gyermekvédelmi internetes alkalmazás. Ha nem helyénvaló szavakat érzékel, megszakítja az internet kapcsolatot. Ha dátumot, találkozó megbeszélést észlel, rögzíti és értesíti a rendszer felügyelőjét.

2011. jún. 19. 16:51
 12/30 anonim ***** válasza:
78%
Bocs az offért, de kik azok az internetes pedofilok? És mi a módszerük?
2011. jún. 19. 16:53
 13/30 anonim ***** válasza:
51%

ma 16:53

A média által generált képzeletbeli lények, akikkel marha jól lehet riogatni.

Ha vannak is ilyenek a 99%-uk csak elméleti szinten mozog, a gyakorlatba sosem jutnak el a dologgal, megmaradnak a fizetős oldalaknál és az álmodozásnál.

Amúgymeg én egyébként sem az internet környékén néznék körül ezügyben, hanem az állami gondozottak körében, és az azokra felügyelők körében, ugyanis ott virágzik leginkább ez az ipar.

2011. jún. 19. 16:57
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

Köszi.

Szerintem is a "fizikailag" jelenlevő pedofilok a veszélyesebbek.

2011. jún. 19. 17:00
 15/30 anonim ***** válasza:
92%
16.38 vagyok. Már nem emlékeztem pontosan a cikkre, h mi volt benne, de itt van, annak aki nem hiszi, amit írtam: [link]
2011. jún. 19. 17:06
 16/30 anonim ***** válasza:
71%

Nem vagyok ugyan szülő, de koromnál fogva lehetnék.

Mire gondolsz kérdező? Akik meg akarnak rontani gyerekeket és hús-vér partnert keresnek, vagy csak a "nézelődőkre". Ugyanis ez utóbbiak teljesen ártalmatlanok. Ha valaki kiveri akármilyen gyerekfotóra, azzal senkinek nem árt. Az olyan viszont tényleg veszélyes, aki "irl" randira csábítja a kiskorúakat. Én arra szoktatnám a gyerkőcöket, hogy ismeretlen, neten megismert vadidegennel sose menjen el találkozni.

2011. jún. 19. 17:07
 17/30 anonim ***** válasza:
93%

Lányom 5 éves. Felhívtam arra a figyelmét, hogy senkivel se menjen el sehova, ha rám vagy apukájára hívatkozik. Az oviba csak mi mehetünk érte.

Ha valaki erővel akarja elvinni, akkor kiabáljon, hogy nem az ő apukája/anyukája az illető, és ha a száját akarják befogni, harapjon.

Tudja azt is, hogy nem szabad elmenni senkivel sem, ha az cukrot, csokit, kiskutyát ígér, pláne, ha az az autójában van, és "csak" el kell mennie vele oda.

Néha elismételjük ezeket az alapszabályokat, és azt is, hogy a nunijához, popijához - fürdetést leszámítva - rajta/rajtunk kívül más nem nyúlhat. Ha ilyen előfordul, szóljon.

Megkérdezte azt is, miért. Azért, mert sajnos vannak rossz és gonosz emberek (még ha nem is néznek ki úgy, és kedvesek is vele először) akik nem törődnek vele, és akár el is vihetik akarata ellenére.

Ennyi éppen elég egy 5 évesnek. Nem paráztatjuk, ez ugyanolyan szabály, mint az, hogy hajszírtás közben nem engedi meg a csapvizet (nem vizeskedik), vagy ha fára mászik, akkor 3 ponton mindig támaszkodik, vagy ha tüzet lát,azonnal szól egy felnőttnek stb...

Üdv!

Megelőzni, okosan nevelni és vigyázni rájuk, hogy ha nagyobb lesz, tudja, mit kell tennie kritikus helyzetben. Ennél többet nem tehetünk.

2011. jún. 19. 17:16
 18/30 anonim ***** válasza:
65%

ma 17:06

Az NLCAFE egy női bulvárlap, éppen olyan mint a Blikk.

Kiragad részleteket amiket felnagyít és kiforgat.

tizenhét esztendős, mosolygós, ártatlan diáklányt a portálon keresztül lépre csalt egy szexuális bűnöző, elrabolta, többször brutálisan megerőszakolta, majd meggyilkolta

Érdekes módon sem a fejlesztő cég neve sem a program neve nincs említve sehol sem, de még az sem, hogy hol lett hazsnosítva a dolog melyik cég vette meg.

17 évesen nincs lány aki ártatlan lenne és mindíg csak mosolyogna. Meg valahogy az egész az angol tudósok bebizonyították kezdetű történetre emlékeztet.

"képeken látható tartalmat felismerje a számítógép"

Ez meg szószerint hazugság, évek óta van már a googleban is alapból van ilyen sőt a videókból is felismer dolgokat, vagy szerinted egy akkora méretű videomegosztót mint a youtube, majd moderátorok ezrei ellenőrizgetnek percenként? Amikor másodpercenként több száz videó töltődik fel rá.

2011. jún. 19. 17:18
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

A 17:06 által belinkelt cikkel nem értek egyet. Ha a gyerek olyan IDIÓTA, hogy felrakjon magáról meztelen képet az internetre, akkor számítson a pedofilokra is. Normálisabb gyerek nem gondolkozik el ilyesmin. Ez a program azt az érzést váltja ki maximum, hogy engem megint korlátoznak, és erősíti a lázadást. Ha viszont a saját bőrén kellene a hibájából tanulni, akkor egy életre megtanulná, hogy mit szabad felrakni, és mit nem az internetre.

Én - fiatalként - nem tudom mennyire szólhatok bele a témába, de szerintem nem kell minket annyira félteni. NEM azért, mert nem követünk el hibákat, hanem mert akit mindentől megvédenek, az csak azt érzi, hogy ezt sem hagyják, azt sem hagyják. Ha a saját bőrén megtanulja, az egy életre szól. Például mindig tiltották, hogy az út helyett a lankán biciklizzek le a hegyről. Na egyszer megcsináltam, és bele is futottam a villanypóznába, ott voltam tiszta vér, alig értem haza, mehettünk sebet varratni. Szüleim reakciója: legalább már nem fogod megcsinálni, már tudod, mi lehet a baj. És azóta mindig a biztonságosabb utat választom biciklivel, nem hazardírozok. De még ezer másik ilyen példát tudok hozni.

2011. jún. 19. 17:25
 20/30 anonim ***** válasza:
68%

ma 17:16

Ezzel egyetértek!

2011. jún. 19. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!