Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért fontosabb sok embernek...

Miért fontosabb sok embernek egy meg nem született ember, mint egy már régóta létező?

Figyelt kérdés

azaz miért fontosabb egy még meg nem született, valódi, tartalmas gondolatokkal nem rendelkező emberkezdemény

mint egy már élő ember boldogsága?

és ha azért mert a már élő biztos bűnös, akkor miért akarjátok h még egy majdan bűnössé váló megszülessen.

(a kérdés az abortuszra vonatkozik)

2011. dec. 24. 01:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 A kérdező kommentje:
ehh....ne menj pszichológusnak. a paciensek nevében köszi.
2011. dec. 30. 01:56
 72/83 anonim ***** válasza:
30%

Nem mentem pszichológusnak, de tanultam pszichológiát. Ugyanakkor meg nem tudom miért hiszed, hogy te vagy a legokosabb a témában. Miért vagy ilyen nagyra magaddal, tán nap mint nap abortuszon segíted át nők százait?

Feltettél egy kérdést, sokan válaszoltak rá, én is minden tudásommal és jóindulatommal, akkor mire föl oktatsz ki és kezelsz le? Ne válaszolj, igazából nem érdekel már a mondandód. Nem lehetsz túl kellemes személyiség.

2011. dec. 30. 11:24
 73/83 A kérdező kommentje:
nem akartalak lekezelni, csak fáj, hogy ha olyan szituációba keverednék (és keveredhetek, mivel nő vagyok) akkor az emberek fele vagy több mint a fele, ok nélkül legyilkosozna, sőt, még orvost keresni sem lenne egyszerű, mert azok is a vallási propagandát nyomják -.-
2011. dec. 30. 19:10
 74/83 anonim ***** válasza:
0%

Hát ilyen az élet. Még szép hogy az emberek többsége a jó oldalon áll. De az elitélt gyilkosok is gondolom nem szívlelik, hogy az emberek gyilkosokként tekintek rájuk, na de ettől még gyilkosok... és a társadalom szükségesnek tartja a gyilkosok vagy más bűnözők büntetését néhol még halálbüntetését is...

Az abortusz sosem lesz egy "nemes" cselekedetként elfogadva, ezért kár is küzdened.

2011. dec. 30. 19:47
 75/83 A kérdező kommentje:
ezt mondták régen az emancipációra is, mégis elfogadták ^^ úgyhogy azért örülök h ezt írtad...
2011. dec. 30. 20:10
 76/83 anonim ***** válasza:
Azért az emancipáció messze más kategória mint az abortusz. De örülök, ha ez téged vígasztal...
2011. dec. 30. 22:21
 77/83 anonim válasza:
63%
Az újszülöttnek sincs tudata, emlékei, gondolatai...
2012. jan. 3. 10:44
 78/83 anonim ***** válasza:
49%
De fogjátok már föl, hogy NEM újszülötteket ölnek és NEM kifejlett babákat, csak embrió KEZDEMÉNYEKET vesznek ki! Kicsi, kifejlett idegrendszerrel MÉG NEM RENDELKEZŐ, gyakorlatilag húscafatokat. És ezért van megszabva a 12 hetes határ!
2012. jan. 3. 12:21
 79/83 anonim ***** válasza:
94%
Azért az nem gyilkos, aki úgy vállalja az abortuszt, hogy megerőszakolták és úgy lett terhes. Persze, aki még nem volt ilyen helyzetben, annak gőze sincs arról, hogy az milyen érzés lehet. Szegény lánynak egyrészt viselnie kell a megaláztatást, hogy valami random X jól meg... aztán arról nem is beszélve, hogy hiába lehet örökbe adni a gyereket meg minden, de egyrészt a társadalom nem fogadja el a fiatalkorú kismamákat, másrészt több mint valószínű, hogy a lánynak emiatt ki kell maradnia majd a tanulmányaiból. Tudom, hogy mit beszélek, mert nálunk terhes lett egy lány. Úgy néztek rá, mint valami utolsó senkire, hogy merészel 16 évesen terhes lenni, holott fogalmuk sem volt, hogy hogy is lett az a gyerek. Ő speciel kihordta (mind1, hogy miért), de ki is maradt a suliból otthon van neveli a gyereket, 19 éves és még a 11. osztályt sem fejezte be, az apa pedig elhagyta (mint úgy az esetek 99 %-ban). Nos ennyit arról, hogy mekkora gyilkos az, aki ezt az abortuszt meg meri tenni. Azt kéne megnézni, hogy mi a kiváltó ok, amiért valaki ezt az utat választja. Azért terhesség és terhesség között is van különbség.
2012. jan. 3. 12:39
 80/83 anonim válasza:
17%

12.21: Nettó hülyeségeket beszélsz KÖRÜLBELÜL HAT HETES KORTÓL VAN idegrendszere, és ver a szíve, és 10 hetesen már SZINTE TELJESEN emberi alakja van. De amúgy is mindenféle határhúzogatás csak önkényes lehet! Csak árnyalati különbség van a csecsemőgyilkosság, és az abortusz között, de nem lényegi!

[link]

2012. jan. 3. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!