Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kellene egy férfinak...

Miért kellene egy férfinak mosogatnia mikor az női munka?

Figyelt kérdés
A nők se nyírnak füvet.
2011. dec. 13. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem kell mosogatnod, akkor meg mit jár a szád?
2011. dec. 13. 21:33
 42/70 anonim ***** válasza:

Igen tudom!

Én a kérdezőtől is szeretnék választ kapni!

Szóval kedves kérdező! Panelban milyen munka tartozik a férfihoz és milyen a nőhöz?

2011. dec. 13. 21:35
 43/70 A kérdező kommentje:
A férfinak le kell menni a kocsmába inni meg gépezni. Minden más a nőé.
2011. dec. 13. 21:37
 44/70 anonim ***** válasza:
És ha nincs nőd, akkor a földről eszel? :D
2011. dec. 13. 21:39
 45/70 anonim ***** válasza:

Manapság már szinte sehol nem kell fát vágni, szóval ez nem jó érv.

Azonkívül: szakácsnak tanulok, a menüben 6 ezer emberre főzünk naponta, 2 férfi van csak, a többiek mind nők, a dög nehéz fazekakat, lábosokat, rekesz-láda alapanyagot mi hurcoljuk. Reggel 5-től délután 3-4-ig dolgozunk.

A súly és a munka hossza mit sem ér, ha meg kell csinálni, hát meg kell csinálni, akár otthon, akár munkahelyen.

Ha ez neked nem tetszik, így jártál! Mi legalább nem panaszkodunk.

22/L

2011. dec. 13. 21:40
 46/70 anonim ***** válasza:
29%

Na jo en leptem, mert szokas szerint ismet kiderult, h a gyk csaladi kapcsolatok no allomanyanak fantaziaja vegtelen.

Persze ha valaki ramutat a hianyosssgokra, akkor lepontozzak, faj az igazsag:P

Jah meg annyit, h aki napi 6 orat tolt a hazi munkaval az gondolkozzon el,

mert valamit ku.rva szarul csinal.

2011. dec. 13. 21:41
 47/70 anonim ***** válasza:

Pffffff edes istenem mit vetettem mondd meg, h mit???

Mi az h manapsag mar alig kell fat vagni??

Szerinted miert ment fel egy nyar alatt nalunk 13 ezerrol 19re egy m3 fa ara?

Hihetetlen milyen emberek vannak, nem is ert hozza es akkor viszi a hulyeseget aztan meg a vegen o leaz felhaborodva.

2011. dec. 13. 21:46
 48/70 anonim ***** válasza:
Pfff, 56-os, nem épp az imént mondtad, hogy lelépsz? Akkor lépjél már le! :D
2011. dec. 13. 21:51
 49/70 anonim ***** válasza:
Az en szuleim falun laknak, anno en is ott laktam. En is probalkoztam favagassal(baltaval),nekem nem ment, pedig rendszeresen sportoltam, kirandultam a szuleimmel, tehat a fizikumom is rendben volt, sot... Probaltatok ti mar baltaval fat vagni? Mert azzal szokas, kiveve,ha tul nagy akkor elotte stillel egy kicsit,apum azzal szokta,majd hasitja tovabb baltaval. En nem tudok fat vagni, lehet itt sok az ezer mester no, aki naponta felesbe mosogat a parjaval,fat vag,kutyat futtat,mellette meg szuper jo allasa is van, ja es meg kondizik is. En nem vagyok ilyen szuper no. Nem azt mondom, ha nem lett volna az apukam,akkor nekunk kellett volna megcsinalni, igy vagy ugy,talan sokkal tobb ido es penzraforditassal(mert a stil az az,ugyanis az nem levegovel megy) minire hasitjuk. De mi ertelme,mikor az apukam kepes megcsinalni gyorsan es olcson? Ezert ez az o feladata,de mi ezt sose mondtuk ki. Ahogy az etel pucolasa is a fozes elott, egyszeruen csinalja es kesz. Anyukam meg mosogat, mert csak..Nem azert mert no, igy jott ki. Belolem is ember lett, nem lettem deformalt, mert ezt lattam. Orvos lettem, most kulfoldon elek egy panelban. Egyszer en mosogatok egyszer a parom,vagy ketszer o es haromszor en, ossze-vissza mikor hogy jon ki. Nincs te dolgod meg en dolgom, mindenki csinalja,ami szamara kezenfekvo. Senki sem lustalkodik ez a legfontosabb. Szerintem nincs noi meg ferfi munka,mert nyilvan ha nincs mas megcsinalom, en is probaltam mar autot szerelni, es volt, ami ment is, de ha tehetem inkabb kihagyom az eletembol. Tehat igy kimondottan nincs noi meg ferfi munka,de van olyan amiben egy no jobb, es van olyan,amiben egy ferfi, mar csak a fizikum miatt is. A mosogatas pont nem ilyen,bar ha arra gondolok,hogy a parom 4x annyi ido alatt mosogat el, mint en, lehet az is ilyen...
2011. dec. 13. 21:54
 50/70 A kérdező kommentje:
Respect az utolsónak.
2011. dec. 13. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!