Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kellene egy férfinak...

Miért kellene egy férfinak mosogatnia mikor az női munka?

Figyelt kérdés
A nők se nyírnak füvet.
2011. dec. 13. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
88%
Miért várod el hogy más takarítsa el a piszkodat?
2011. dec. 13. 20:39
 12/70 anonim ***** válasza:
85%

Fát is hasogattam. :D Úgy nézett ki a dolog, hogy fát hasogattam, barátnőim fűrészeltek, a fiú barátaink meg főztek. :P

Innentől kezdve a vasalást is bevállalhatod. :P

24/n

2011. dec. 13. 20:41
 13/70 anonim ***** válasza:
87%

Semmit sem kell vagy kellene.

Én megköszönöm a férjemnek, hogy segít, nem pedig kötelezem rá. Az, hogy mit segít, az már részletkérdés.

Ja.. és képzeld, én is nyírok füvet és pl. bogrács alá simán hasogatok fát, ha a férjem épp mással foglalatoskodik.

2011. dec. 13. 20:41
 14/70 anonim ***** válasza:
14%
Hat ha ilyen munka van otthon, h favagas akkor egyertelmu, h a no fog mosogatni, mert megneznem en azt, h melyik no megy ki a 10 kg lancfuresszel meteres fakat darabolni.
2011. dec. 13. 20:44
 15/70 anonim ***** válasza:
87%
már miért lenne női munka? amúgy, mi lesz, ha anyuci már nem szolgál ki, és még nem lesz feleség? hívod a szomszéd nénit mosogatni? és füvet nyírni hányszor kell egy évben? és mosogatni?
 16/70 anonim ***** válasza:
87%
Nagy kár, hgy az ilyen tökéletlen kérdezőt nem lehet lepontozni. Már a sárga föld alatt lenne!
 17/70 anonim ***** válasza:
87%

képzeld, nyírok füvet, vágok fát, tapétázok, kifestem a lakást, izzót cserélek, parkettát csiszolok, csempézek, szétszedem a lefolyót, ha eldugult

érdekes amúgy, hogy sok férfi munkának tartott dolog csak egyszer 1 évben van - mosogatni, mosni, főzni stb meg minden nap kell - kicsit aránytalan elvárások

30/N

2011. dec. 13. 20:45
 18/70 anonim ***** válasza:
7%
Na igen, errol beszeltem, h no max a bogracs ala fog darabolni egy ket kosar fat, de semmi komoly.
 19/70 anonim ***** válasza:
80%
A fenyőfát, csereszefát vágtam ki nő létemre, majd belehaltam, mégis azt gondoltam, hogy apránként csak elkészül. Amúgy 55 kilós 35 éves csaj vagyok.
 20/70 anonim ***** válasza:

Én megcsinálok minden ház körüli munkát, mégis nő vagyok és nem siránkozok.

Mosok, főzök, takarítok, mosogatok, vasalok, porszívózok, port törlök, akváriumot takarítok, kutyát futtatok, füvet nyírok (persze nem télen), leveleket gereblyézek, fát rakok, kandallót hamuzok, fát viszek be, és jéé be is tudok fűteni... pedig nő vagyok.

Mégsem mondom hogy ez női munka- ez férfi munka.

Megcsinálom szó nélkül és kész.

Ebből kell ekkora hajcihőt csinálni?

2011. dec. 13. 20:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!