Miért kellene egy férfinak mosogatnia mikor az női munka?
Fát is hasogattam. :D Úgy nézett ki a dolog, hogy fát hasogattam, barátnőim fűrészeltek, a fiú barátaink meg főztek. :P
Innentől kezdve a vasalást is bevállalhatod. :P
24/n
Semmit sem kell vagy kellene.
Én megköszönöm a férjemnek, hogy segít, nem pedig kötelezem rá. Az, hogy mit segít, az már részletkérdés.
Ja.. és képzeld, én is nyírok füvet és pl. bogrács alá simán hasogatok fát, ha a férjem épp mással foglalatoskodik.
képzeld, nyírok füvet, vágok fát, tapétázok, kifestem a lakást, izzót cserélek, parkettát csiszolok, csempézek, szétszedem a lefolyót, ha eldugult
érdekes amúgy, hogy sok férfi munkának tartott dolog csak egyszer 1 évben van - mosogatni, mosni, főzni stb meg minden nap kell - kicsit aránytalan elvárások
30/N
Én megcsinálok minden ház körüli munkát, mégis nő vagyok és nem siránkozok.
Mosok, főzök, takarítok, mosogatok, vasalok, porszívózok, port törlök, akváriumot takarítok, kutyát futtatok, füvet nyírok (persze nem télen), leveleket gereblyézek, fát rakok, kandallót hamuzok, fát viszek be, és jéé be is tudok fűteni... pedig nő vagyok.
Mégsem mondom hogy ez női munka- ez férfi munka.
Megcsinálom szó nélkül és kész.
Ebből kell ekkora hajcihőt csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!