Miért kellene egy férfinak mosogatnia mikor az női munka?
20.49-es vagyok
Ez lemaradt:
Radiátort, ajtót, és falat festek, karácsonyfát faragok a tartóba, izzót cserélek ha kell. stb.
Lópikulát női munka.
Nincs olyan, hogy női munka, hacsak nem a szülést és a befogadó szexpartnerséget is munkának tekintjük.
Olyan munkák viszont vannak, amikre a nők általában fizikailag képtelenek, mégis meg kell csinálni.
Uraim, pech... :)
(38/pasi)
Nyári bográcsozás:
Kitakarítottam a helyet, a bográcsot, hoztam fát a fáskamrából, szóltam a páromnak, vágja fel. Nem talált baltát, kereste, semmi. Közben találtam valami kis kalapácsot, azzal meg egy nagy szöggel kezdtem darabolni, Ő továbbra sem találta, elment a szomszédba kérni ahol meghívták egy felesre, visszajött minden nélkül. Én addig egész sokat felhasogattam, ő bement tovább keresni (sört bontani), én folytattam.
Ezek után feldaraboltam a zöldséget, húst, kikészítettem a fűszereket. Ő a szemcsípős hagyma elől elmenekült.
Nekiálltam tüzet gyújtani, amikor kész lett, a ropogásra kidugta az orrát.
Hozta az előre feldarabolt zöldséget, húst, majdnem egyszerre belerakott mindent, szólni kellett, hogy pl. a krumplit nehogy beletolja az elején, mert akkor nem marad belőle semmi.
Ezek után már kint maradt, néha megkavarta, kóstolgatta, belerakott pár fűszert meg a továbbiakat, amit mondtam neki.
Amikor kész lett, én lehúztam a tűzről, ő eloltotta a meleg sörével, én addig hoztam tányért, kenyeret vágtam, majd szedtem mindenkinek, közben érkezett pár ember.
Ő pedig dicsekedett, hogy milyen jót főzött és mennyire ügyes szakács.
Utána persze én raktam el a bográcsból a maradékot és mosogattam.
Van egy ilyesmi vicc ami a kolbászsütésről szól, hogy a pasi csak megforgatta a kolbászokat, majd büszke volt magára, hogy nem a neje főzött.
Tulajdonképpen vicces, de azért nemár :D
Mondjuk ilyen esetben, mint ahogy a kerdezo leirta noi munka.
En rengeteg idot toltottem falun es nem is nagyon lazadoznak a nok ez ellen, hiszen ahogy valaki leirta nem egy nagy munka, ahogy a mosas se vagy egy kovet feltorolni.
Ezzel szemben a favagas, kitermeles, a ganajaszas a munkak alja.
Szal ha ilyen munkat kell vegezni otthon, akkor a nok nem lazadoznak, egyszerubb bent elpanirozgatni a hust meg kifozni melle a rizst.
Ebbol is latszik, h az itt levo lancfureszes nok is csak almukban fogtak lancfureszt.
20:52-nél a pont, nyilván provokatív a kérdés:).
Nálunk ez úgy ment régen a családban, hogy megvolt a női és a férfi munka. Mindenki tette a dolgát, nem is volt ebből semmi probléma. Nem véletlen alakult ez így ki, hanem mert így volt jó mindenkinek. Azért érdekes hogy mennyi ezermester amazon van itt, kár hogy én még egy ilyennel sem találkoztam.
Hahaha.
Az utolson jot rohogtem, kis kalapaccsal meg nagy szoggel vagott fat:D
A kis Andersen:)
Tudod ezt ugy szoktak, h kozvetlenul a fa tarolonal alakitanak ki helyet, oda pedig raknak egy nagy tuskot es azon hasitjak tovabb a fat.
Majd ezt kovetoen kezdik el a bogracshoz hordani, hiszen ki az a hulye aki a bogracshoz elcipeli a tuskot?
Mindegy nem folytatom tovabb, a hozza nem ertokbol biztos nagy csodalkozast valtottal ki, de aki rendszeresen csinalja az levagta, h fantazialsz.
Sajnos az idióta férfiak mellett, akik még egy villanykörtét sem tudnak kicserélni, muszáj ezermester amazonnak lenni.
Gondolom tipikus nőgyűlölő, basáskodó alfa hím vagy. Ha tévedek, akkor elnézésedet kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!