Miért kellene egy férfinak mosogatnia mikor az női munka?
Figyelt kérdés
A nők se nyírnak füvet.2011. dec. 13. 20:33
1/70 anonim válasza:
Én is mosogatok és én is férfi vagyok. Nálunk ez nem így megy. Mindenki csinál mindent, nincs férfi és női munka.
2/70 anonim válasza:
én nyírok füvet pedig nő vagyok
3/70 anonim válasza:
Én nyírok...így okés lenne a mosogatás?
24/n
4/70 anonim válasza:
Én is nyírok füvet... Nincs semmi férfi munka, ami elrettentene! Szánalmasok a mai pasik, ezért is sírnak...
22/L
6/70 A kérdező kommentje:
Na jó, és ha fát kellene hasogati...?
2011. dec. 13. 20:38
7/70 anonim válasza:
csalódást kell okozzak,itt a nők is nyírnak füvet.
Amúgy ne haragudj meg,de fűnyirás télen alaból kiesik,a többi évszakban is maximum hetente kell megcsinálni.
A mosogatás meg nem tudom miért női munka,te talán a kezedből eszel? Az a minimum,hogy mindenki elmossa maga után a tányérját-poharát.Bár ,tudom megerőltető ez a napi 4-5* 2 perces feladat.
8/70 anonim válasza:
Te aztán nagyon tévedsz! Lehet, hogy te nem nyírsz füvet, más nők annál inkább. Sőt: havat is lapátolnak, ami pedig nem kifejezetten női munka. Szóval azért kell egy férfinak mosogatnia, mert nem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha megteszi; mert a szennyes tányért ő is kitermeli; mert jó, ha nem nézik a nőt ingyen cselédnek; mert a háztartás is olyan munka, amit illik megosztani.
9/70 anonim válasza:
Ma már nincs is olyan,hogy férfi vagy női munka..mindenki csinál mindent.Akkor esetleg a nő dolga csak,ha otthon van állandóan.De mivel ma már a nők is ugyanúgy dolgoznak,igazságtalan lenne ha az egész házimunka is rájuk maradna!
10/70 anonim válasza:
Én fát is hasogatta. Problems?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!