Hogy lehetnek ilyen együgyűek a nők?
Folyton túl spilázzák meg miszfikálják magukat, hogy ők nem csak szépek hanem okossak is meg stb. De amelyik lány tegyük fel , hogy okos az egy férfihoz képest olyan szinten zokni agyilag, hogy már rossz nézni. Sok szánalmas hülye gyerek mellett fest a legtöbb jó. :/ Meg a nőknek szerintem meg k*ára nem nehéz a gondolkodásuk csak túl van gondolva az is, pedig nagyon primitívek az alap ösztön érzékeik és tudatuk. 3 össze tevő szerintem egy női agy 1.,-Mágnes p-icsa: oda fordítom a seggem ahol érzem az erőviszonyokat, lehet pénz is, drog is stb.
2., Valaki hallgassa meg a hisztieim, dugjon meg és tartos el cserébe boldog lehet mellettem, hogy nem magányos és van valakije.
3., Hagyom magam kihasználni és utánna sajnáltatom magam.
Ez csak 3 fő tétel ami ágakra osztódik.
De komolyan mondom már kezdem magam legjobban egyedül érzeni.
"lepattinthattak" akibe tényleg szerelmes voltam azok tényleg. De utánna vizsgáltam ,hogy miért lehetett és ezek az alaptörvények jöttek szóba..természetessen bele számítva, hogy külsőleg nem jöttem be.
Viszont volt rengeteg barátnőm akikkel csak azért voltam mert nem akartam egyedül lenni.
És 19 éves vagyok nem 15 , hogy ilyeneket írjak romlottak vagytok és szarok:D bye.
És látjátok ebben biztony nincs kivétel..ettöl függetlenűl lehet egy lány normális, szeretni való bármi...de akkor is csak egy ösztönlény aki primitívebb a férfiaknál. Persze ez nem verseny egyik se nyerhet mert túl sok a barátság a kétnem között..viszont ez akkor is így van. Egy irányító típusú férfi soha nem fog úgy megszeretni egy lányt, hogy az életél áldozná érte vagy bármi.
Aki képes elfogadni inkább a magányt mint inkább olyan kapcsolatokat amikbe nem lehet maga akkor nem tudom kikkel is lenne bajj.
Most jön az, hogy meleg vagyok?..köszönöm nem.
Nem ítélem el őket de undorítónak tartom.
A másik pedig, hogy férfias férfi szarik a nőre mert jön magától, mert olyan mint egy kisegér. Jön a sajtra (sajt=f@sz) primitíven írom..csak , hogy legyen mit felfognia e primitív női fajnak, és primítiven háborojon.:) ezek a nők és kész aki ki ismerte őket MERT KI LEHET. Az pontossan ezt fogja mondani.
Állati ösztönnök elkorcsulásával él a tini lányok zöme.
Nem belső haragból mondom ezt ez több év tanulmányozása.
Miért van az, hogy magamnál inteligensebb nővel nem találkoztam még?? nem azért mert okos vagyok...hanem mert ők hülyék.
Le írhatnám a feléjük vonatkozó tiszteletem is mert azt is írhatnám 2 napig. De most ugye nem arról van szó.
Köszönöm szépen.
helyesírásom meg pont leszarom. Többet keresek mint a sok értelmiségi ember. Nevetek a gazdagokon és a szegényeken ,hogy itt le ragadnak hogyan írjanak szépen közbe meg esztétikai nincstelenségbe élnek. Magyaroszág UJRA.
Itt aki értelemes bele rúg a másikba majd kineveti.
az első kommentem végéhez írtam, hogy "szarok" elnézést. Az felindulásból történt. Természetessen telle vagyok én is hibákkal. Drogoztam minden rossz amit el lehet képzelni egy rossz mentalitású gyerekről. Sokszor tettek lapátra AZOK AKIT SZERETEK...lehet onnan ez a vélemény de már mindenhonnan ezt látom.
Nem áll senki mellém nincs olyan lány aki ezen törvények megszegésével ott lenne.
Szóval nem kívánom senkinek ezt ami velem mert depressziós vagyok és drogos amiért lenézem magam és utálom sokan szeretnek de nem érzem ,hogy megérdemelném de ettől nem leszek öngyilkos és továbbra is ez a véleményem. Próbálom magam fejleszteni / leszokni stb.
De nem hiszem, hogy csak a hülyeség áradna belőlem.
Előre érzem, hogy nagyon le fognak szavazni, de igazán nem édekel:
Nagyon duván fogalmazol, nagyon sarkítod a dolgokat.
De ennek ellenére van a dolognak egy minimális valóság alapja. Ezek mind sztereotípiák, amiket felsoroltál. Amikről ugye tudva levő, hogy erősen túloznak, sarkítanak, aránytalanul kihangsúlyoznak egyes dolgokat, DE mindig van valamennyi igazság alapjuk.
1. A nők valóban kicsit túl bonyolultnak, titokzatosnak tartják magukat. A mi gondolkodásunkat meg olyan primitívnek, hogy használati utasítást lehet hozzá írni. (sokszor találkozok ilyenekkel neten, hogy "használati utasítás a pasidhoz", "Hogy vedd rá a nagy Ő-t, hogy azt tegye amit szeretnél") Elég csak kinyitni egy női magazint.
2.Szükségük van empátiára, ahogy mindenkinek. Érzelmesebbek, ezért hevesebben reagálnak egyes dolgokra, mint a férfiak. Hozzáteszem: ÁLTALÁBAN. És igen, sajnos vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy nekik alanyi jogon megjár minden és boldog lehet az, akivel csak szóbaállnak.
De szerencsére nem ez az átlag! Ezeket hívják beképzetl pi-csáknak.
3. Sajnos sok nőt kihasználnak, viszont ez visszafelé is igaz. Az önsajnálat meg mindenkiben megvan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!