Hogy lehetnek ilyen együgyűek a nők?
Folyton túl spilázzák meg miszfikálják magukat, hogy ők nem csak szépek hanem okossak is meg stb. De amelyik lány tegyük fel , hogy okos az egy férfihoz képest olyan szinten zokni agyilag, hogy már rossz nézni. Sok szánalmas hülye gyerek mellett fest a legtöbb jó. :/ Meg a nőknek szerintem meg k*ára nem nehéz a gondolkodásuk csak túl van gondolva az is, pedig nagyon primitívek az alap ösztön érzékeik és tudatuk. 3 össze tevő szerintem egy női agy 1.,-Mágnes p-icsa: oda fordítom a seggem ahol érzem az erőviszonyokat, lehet pénz is, drog is stb.
2., Valaki hallgassa meg a hisztieim, dugjon meg és tartos el cserébe boldog lehet mellettem, hogy nem magányos és van valakije.
3., Hagyom magam kihasználni és utánna sajnáltatom magam.
Ez csak 3 fő tétel ami ágakra osztódik.
De komolyan mondom már kezdem magam legjobban egyedül érzeni.
Kösz, az ilyen szövegeken mindig olyan jót röhögök! :D
Egy nő. :D
Van benne valami, de szerencsére nem mindegyik ilyen.
Egy másik nő.
1. Nem tudod elfogadni, hogy nem lehet a Tiéd a legmenöbb, legbombább, legkitöltcsöcsübb, legkerekebbseggü ribanc a világon akire minden haverod a farkát rángatná.
2. Nem lehetsz több 17-nél.
3. Amit leírtál az alapján Te vagy a leg primitívebb, buts.... nem is buta, hanem ostoba ember a földön.
van ilyen is, olyan is... ne általánosíts.
ui.: az helyesírásodból ítélve 14-15 ha vagy... szerintem ne ez legyen a fő gondod, hanem tanulj(!!!), mert ilyen mentalitással és kultúrával esélyed se lesz okos nőt megismerni...
24F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!