Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan nyissam fel az emberek...

Hogyan nyissam fel az emberek szemèt arra,hogy coachok ès egyèb megmondóemberek nem hitelesek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy amelyik a gazdagságról,teremtèsről beszèl,tescóba jár,kis szobákból videózik,mintha minket akarna lehúzni,"fizess elő a spec.online tanfolyamomra",stb.Aki bölcselkedik a szenvedèsről meg a kemèny èletről,sok esetben harminc éves,szèp csaj, tökéletes fogsorral,sportos testel.Sugárzik róla a vállalkozó fèrj,barát,szinte látod az orvos,ügyvèd apukát,a budai ház előtt álló BMW-t.Ès a szenvedès szüksègessègèről prèdikál, mielőtt leugrik a Starbucks-ba,vagy valami belvárosi kis helyre.Èrtitek mit akarok mondani.Mièrt nem látják át ezt az emberek,mièrt nem tartanak igényt a hitelessègre?!

ma 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

A kérdésed provokatív és értelmetlen, mindenkinek saját döntése, neki mi segítene!

Másrészt azt honnan tudod, milyen volt az élete korábban? ÉPpen arról van szó, hogy megmutatja, hogy lehet valakinek jobb, nem azt, hogy hogy maradhat a nyomorban!

ma 15:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Pont hogy nem mutatja meg.Csak a felszínen.Te se látod a lènyeget,a dolgok mögött amiket az arcodba tolnak,ès azt mantrázod amit beègettek ezek a tudatodba"ne ítèlj amíg nem jártad az utamat blabla".

Csakhogy itt nincs semmilyen út,ezek ott vannak ahová születtek.A szegèny szegèny marad, legfeljebb elèldegèl az online dolgaiból.Az ELTE-re járt budai csajszi a könyvekből ismeri az èletet,ès pálcát tör azok felett,akinek nem jött be.

Természetesen ha előfizetnèl a nagyobb csomagra,amiben van mèg ez,meg amaz is,akkor biztosan sikerül.Lehúzás ès koklersèg.

ma 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Te nem vagy egész normális, csak provokálsz.

Aki akar, az elöbbre tud jutni, pl. kifejezetten szegény családban nöttem fel, édesanyám három gyerekkel maradt özvegyen, szóval elhiheted, nem volt sok mindenünk. Viszont mindenkiben megvolt az akarat, elöbbre jutni, én gépészmérnök lettem, a húgom orvos, az öcsém meg egy építkezési konszernnél vezetö. Ismerettségünk nem volt, csak akarat, meg tanultunk, hogy legyen valami, amivel elöbbre jutunk, és valamire visszük az életben.

De ha te csak azon nyafogsz meg hisztizel, hogy szegénynek születtél és utána csak sírsz meg hisztizel, ahelyett, hogy tennél valamit, akkor persze, hogy maradsz ott, ahol vagy.

ma 16:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Dehogy vagy te gèpèszmèrnök
ma 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:

TE csak jobban tudod!

Ebböl a hülye válaszodból is egyértelmü, hogy ostoba vagy, és csak kötözködni akarsz, emellett nem tudod elképzelni, hoyg vannak értelmes emberek is.

ma 19:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Jó,igazad van.Bocsánat.De pont te igazoltad amit felvetettem.

"Viszont mindenkiben megvolt az akarat, elöbbre jutni, én gépészmérnök lettem, a húgom orvos, az öcsém meg egy építkezési konszernnél vezetö. Ismerettségünk nem volt, csak akarat, meg tanultunk, hogy legyen valami, amivel elöbbre jutunk, és valamire visszük az életben."

Semmilyen coach,influenszer,stb nem szerepel a történetben.Gratulálok,hogy mindezt vèghez tudtátok vinni, igen ez teljesítmény!

ma 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!