Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ilyen együgyűek...

Hogy lehetnek ilyen együgyűek a nők?

Figyelt kérdés

Folyton túl spilázzák meg miszfikálják magukat, hogy ők nem csak szépek hanem okossak is meg stb. De amelyik lány tegyük fel , hogy okos az egy férfihoz képest olyan szinten zokni agyilag, hogy már rossz nézni. Sok szánalmas hülye gyerek mellett fest a legtöbb jó. :/ Meg a nőknek szerintem meg k*ára nem nehéz a gondolkodásuk csak túl van gondolva az is, pedig nagyon primitívek az alap ösztön érzékeik és tudatuk. 3 össze tevő szerintem egy női agy 1.,-Mágnes p-icsa: oda fordítom a seggem ahol érzem az erőviszonyokat, lehet pénz is, drog is stb.

2., Valaki hallgassa meg a hisztieim, dugjon meg és tartos el cserébe boldog lehet mellettem, hogy nem magányos és van valakije.

3., Hagyom magam kihasználni és utánna sajnáltatom magam.

Ez csak 3 fő tétel ami ágakra osztódik.

De komolyan mondom már kezdem magam legjobban egyedül érzeni.

2011. nov. 21. 23:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
14-15 éves kiskamasz lehetsz. Azt mondaná az ember, majd kinövöd ezt a mérhetetlen butaságot - de nem. Aki a te korodban itt tart, az már nem fog tovább fejlődni. A gondolataid primitívek, kifejezni őket emberi módon nem tudod, a helyesírásod katasztrófa. Valószínűleg ilyen környezetbe születtél bele. Remélem minden okosabb lány elkerül.
2011. nov. 22. 08:42
 12/28 anonim ***** válasza:
26%
Pedig igaza van a kérdezőnek, persze nem minden nőre igaz. Csak az emberek és ezáltal a nők is olyanok, hogy még maguknak sem vallják be mit miért tesznek stb. Ritka az olyan nő, aki tényleg okos, aki ösztönösen,genetikailag tud logikusan gondolkodni.
2011. nov. 22. 10:27
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

"De komolyan mondom már kezdem magam legjobban egyedül érzeni."

Hála Istennek!

(Egy nő).

2011. nov. 22. 12:35
 14/28 anonim ***** válasza:
20%
Mert te tudsz, kedves utolsó előtt. Logikusan gondolkodni. Genetikailag. Csúcs! Te is kiskamasz lehetsz.
2011. nov. 22. 13:02
 15/28 anonim ***** válasza:

Látom, jó sok nő lapátra tett. Változtass a viselkedéseden, és főleg a véleményeden, mert ha ebben a stílusban folytatod, a végén tényleg egyedül maradsz.

És nem kellene ennyire általánosítani, ennyi erővel mi Nők is írhatnánk azt, hogy "Az összes pasi szemét, aljas, szexre hajt, stb."

De azért gratulálok a véleményedhez. :D

22N

2011. nov. 22. 13:58
 16/28 anonim ***** válasza:
41%

25/L vagyok és nőgyűlölő.

Engem az zavar, hogy azzal vannak elfoglalva, hogy minden nőies legyen körülöttük, mindig más öltözékét nézik, engedelmeskednek a párjuknak, férjüknek és közben nyivákolnak, ha szar az életük, folyton pletykálnak, na meg sok a rib@nc...stb.

2011. nov. 22. 17:09
 17/28 anonim ***** válasza:

Te nem nőgyülölő vagy, hanem - öngyűlölő. A saját női mivoltoddal nem vagy kibékülve. Jóindulattal mondom: oldd meg mihamarabb a konfliktusodat (légy benne sikeres - és aztán boldog ember. Nő-ember.)

És ne feledd: akiket te "a nők"-ként emlegetsz, csak mindennapi emberek..annak is sekélyesek kicsikét.

2011. nov. 22. 17:58
 18/28 anonim ***** válasza:

" Hát,téged is jó sokan lepattinthattak.Nem is csodálom."

A mentalitása valóban rossz jelenleg, de nem lehet, hogy te pedig összekevered az ok-okozati sorrendet, kedves válaszoló?

Tehát: nem ezzel indított minden nőnél és lepattintották sokan, miközben másoknak összejött, hanem:

próbálkozott, de hiába, és most már elege lett.

2011. nov. 23. 11:57
 19/28 anonim válasza:
Nem egészen úgy értettem,hogy így kezdett bele az ismerkedésben,hanem hogy sok csajjal nem jött össze neki,ezért hiszi minden nőről azt,amit fentebb részletezett.Erre vonatkozott a lepattintós mondatom.A nem csodálomot pedig arra értettem,hogy aki ilyeneket írkál és így áll hozzá a dolgokhoz,annak nem csodálom,hogy nem jön össze semmi.Rengeteg pasit ismerek,aki szintén próbálkozik,egyedül van,mégsem ír így a nőkről.Én csak a kérdező itt előadott stílusa alapján fogalmaztam véleményt,amúgy nem tudom és nem is tudhatom,hogy milyen ember lehet.
2011. nov. 23. 18:45
 20/28 anonim ***** válasza:

".Rengeteg pasit ismerek,aki szintén próbálkozik,egyedül van,mégsem ír így a nőkről"

Ez igaz. Tényleg van aki egyedül van és nem ír ilyet. Meg vannak "együgyű" nők meg "szexéhes szemét férfiak" és még sok-sokféle ember.

2011. nov. 23. 22:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!