Hogy lehetnek ilyen együgyűek a nők?
Folyton túl spilázzák meg miszfikálják magukat, hogy ők nem csak szépek hanem okossak is meg stb. De amelyik lány tegyük fel , hogy okos az egy férfihoz képest olyan szinten zokni agyilag, hogy már rossz nézni. Sok szánalmas hülye gyerek mellett fest a legtöbb jó. :/ Meg a nőknek szerintem meg k*ára nem nehéz a gondolkodásuk csak túl van gondolva az is, pedig nagyon primitívek az alap ösztön érzékeik és tudatuk. 3 össze tevő szerintem egy női agy 1.,-Mágnes p-icsa: oda fordítom a seggem ahol érzem az erőviszonyokat, lehet pénz is, drog is stb.
2., Valaki hallgassa meg a hisztieim, dugjon meg és tartos el cserébe boldog lehet mellettem, hogy nem magányos és van valakije.
3., Hagyom magam kihasználni és utánna sajnáltatom magam.
Ez csak 3 fő tétel ami ágakra osztódik.
De komolyan mondom már kezdem magam legjobban egyedül érzeni.
"De komolyan mondom már kezdem magam legjobban egyedül érzeni."
Hála Istennek!
(Egy nő).
Látom, jó sok nő lapátra tett. Változtass a viselkedéseden, és főleg a véleményeden, mert ha ebben a stílusban folytatod, a végén tényleg egyedül maradsz.
És nem kellene ennyire általánosítani, ennyi erővel mi Nők is írhatnánk azt, hogy "Az összes pasi szemét, aljas, szexre hajt, stb."
De azért gratulálok a véleményedhez. :D
22N
25/L vagyok és nőgyűlölő.
Engem az zavar, hogy azzal vannak elfoglalva, hogy minden nőies legyen körülöttük, mindig más öltözékét nézik, engedelmeskednek a párjuknak, férjüknek és közben nyivákolnak, ha szar az életük, folyton pletykálnak, na meg sok a rib@nc...stb.
Te nem nőgyülölő vagy, hanem - öngyűlölő. A saját női mivoltoddal nem vagy kibékülve. Jóindulattal mondom: oldd meg mihamarabb a konfliktusodat (légy benne sikeres - és aztán boldog ember. Nő-ember.)
És ne feledd: akiket te "a nők"-ként emlegetsz, csak mindennapi emberek..annak is sekélyesek kicsikét.
" Hát,téged is jó sokan lepattinthattak.Nem is csodálom."
A mentalitása valóban rossz jelenleg, de nem lehet, hogy te pedig összekevered az ok-okozati sorrendet, kedves válaszoló?
Tehát: nem ezzel indított minden nőnél és lepattintották sokan, miközben másoknak összejött, hanem:
próbálkozott, de hiába, és most már elege lett.
".Rengeteg pasit ismerek,aki szintén próbálkozik,egyedül van,mégsem ír így a nőkről"
Ez igaz. Tényleg van aki egyedül van és nem ír ilyet. Meg vannak "együgyű" nők meg "szexéhes szemét férfiak" és még sok-sokféle ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!