Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csúfolnak és gúnyolódnak...

Miért csúfolnak és gúnyolódnak velem a fiúk? 13/L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ebbe a kategóriába tartozik, de nem akarom és nem is tudom máshova tenni.

Na szóval: az osztálytársaim (fiúk) állandóan cikiznek, meg olyanokat mondanak, hogy "undorító vagyok, ronda.." és a mellemmel is cikiznek, hogy a hasam közepéig ér... pedig nem is, teljesen normális, mint a többi lánynak.. :/ :((

Nagyon fáj nekem ez, amiket mondanak, és nem tudok nekik visszaszólni, mert bármit is mondok, visszaszólnak, gúnyolódnak velem.. nem tudom mit csináljak, és érzékeny típusú is vagyok. :(

Mit csináljak? Kérlek segítsetek!!!

(Legyetek szívesek normálisan válaszolni, köszönöm) 13/L

2011. nov. 15. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*utóbb bocsi
2011. nov. 15. 18:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek is :)

Én már úgy vagyok vele, hogy nemsokára úgyis elballagok, és nem fogok velük találkozni.. :/ :)

Az a fiú (is) csúfol, cikiz akivel régebben nagyon jóban voltunk. És nem értem, hogy miért lett ilyen. De egyébként ha külön-külön vannak, és úgy találkozok össze velük, akkor rám mosolyognak, "kedvesebbek".. :S

2011. nov. 16. 20:27
 13/13 anonim válasza:
Mert megérdemled kis tetű!!!
2014. dec. 28. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!