Miért csúfolnak és gúnyolódnak velem a fiúk? 13/L
Tudom, hogy nem ebbe a kategóriába tartozik, de nem akarom és nem is tudom máshova tenni.
Na szóval: az osztálytársaim (fiúk) állandóan cikiznek, meg olyanokat mondanak, hogy "undorító vagyok, ronda.." és a mellemmel is cikiznek, hogy a hasam közepéig ér... pedig nem is, teljesen normális, mint a többi lánynak.. :/ :((
Nagyon fáj nekem ez, amiket mondanak, és nem tudok nekik visszaszólni, mert bármit is mondok, visszaszólnak, gúnyolódnak velem.. nem tudom mit csináljak, és érzékeny típusú is vagyok. :(
Mit csináljak? Kérlek segítsetek!!!
(Legyetek szívesek normálisan válaszolni, köszönöm) 13/L
Hát nem tudom, de nagyon elszomorít, és bánt a dolog. :( Mással nem gúnyolódnak csak velem..
Azért köszönöm a válaszod!! :)
Most még cikiznek, 1-2 év múlva (minden túlzás nélkül) meg majd nem akarnak leszállni rólad. Gondolom. Én a kivételt képeztem.
Tudod mi fiúk kicsit később érünk (agyilag...), így ezt "normálisnak" is mondhatnám. Azt mondom, ne törödj velük. Ha látják, hogy nem reagálsz, majd abbahagyják előbb-utóbb.
20/F
Engem is gúnyoltak iskolában, csak engem a nevem miatt. :S
Azóta nekik "köszönhetem", hogy ha valahol mondani kell a nevem vagy hangosan kimondják, egyből zavarba jövök és szégyellem nagyon magam. :( Pedig ezzel a keresztnévvel (Borbála) elég sokan élnek, meg egy sima, naptári név, teljesen átlagos, de én gyűlölöm és tettek is róla, hogy szégyelljem. :(
Szóval nekem voltak ilyen idősen olyan napok, amikor nem is mentem iskolába, mert egy olyan olvasmányt vettünk, amiben a szereplő kislány neve Boriska volt. És én nem akartam átélni a csúfolódást meg a röhögést rajtam, ezért nem mentem, míg vettük azt az olvasmányt.
Tudom, nem a megfelelő megoldás menekülni a dolgok elől, de ha mentem volna, csak még jobban fájt volna, így megkíméltem magam a rossztól. :(
Szóval, ismétlem, tudom, nem a legjobb megoldás, de ha nagyon fáj, és rossz, és minden reggel gyomorgörccsel lépsz be miattuk a suliba, menj át másik osztályba, vagy másik suliba. :(
engem is csesztetnek páran a suliban
eleinte engem is bántott,de megtanultam kiállni magamért
ha cikiznek,szólj vissza nekik,olyannal,amivel nagyon megbántod őket
én l úgy állítottam le egy gyereket,hogy amikor elkezdett a barátaival lökdösni,meg ordibáltak velem,hogy milyen ocsmány vagyok,megmondtam neki,hogy jajj ne verd már magad basszus,a szüleid is miattad váltak el
ezután nem mert beszólni
és most lehet,hogy ez olyan durva volt meg minden,de akkor is megérdemelte,ezek után legalább meggondolja,kinek mit mond...
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!