Miért csúfolnak azzal hogy ronda vagyok? és légyszi ne csesszetek le .
szóval az iskolában egy csomóan csúfolnak hogy milyen ronda vagyok
és ezt most tényleg nem azért mondom mert szemétkedni akarok,esküszöm!!! de az osztálytársam (aki szintén lány) nem annyira szép...és őt mégse csúfolja senki
és az nem lehet hogy a kisugárzása miatt,mert csendes,senkivel nem beszél,ha beszél is valakivel,csak ilyen anime hülyeségekről ....
nekem meg azt mondják hogy jó fej vagyok és állitólag sokan szeretnek,de mégis a 8.-osok engem csúfolnak,és mindenféle beceneveket adnak és mindenhová utánam jönnek,komolyan udvariszünetben is elmegyek,leülök a padra,erre odajönnek és ordibálnak hogy húzzak zacsit a fejemre meg olyan ronda vagyok hogy bottal se érnének hozzám meg ilyeneket....
erre direkt nem szólok vissza nekik,elsétálok az udvar másik végébe,odamegyek beszélgetni barátnőmhöz,erre oda is követnek -.-
erre elmegyek másik barátnőmékhez,még jó hogy 5 másodperc múlva ott vannak a közelemben és ordibálnak hogy -Hogy nézel már ki!!
miért csinálják ezt?
az alakommal nincs nagy gond,a hasamon van egy pici felesleg,de az nem is látszik ruhában
nem sminkelem magam úgyhogy nem is gondolhatnak ribancnak
öltözködésben is tök átlagos vagyok,felveszek egy csőnacit,egy pólót,meg egy tornacsukát azt cső
a hajam mondjuk nem hosszú,a nyakamig ér de nem direkt vágattam le hanem nővérem levágta ......
de attól még mindig próbálom jól megcsinálni,sose zsíros vagy korpás,2-3 naponta mosok hajat
nem vagyok csipás se,a fülem se zsíros,ápoltak a körmeim
vagyis a körmömet azt rágom de gondolom az az utolsó amit megnéznek rajtam hogy milyen a körmöm ....
miért csinálják ezt?
és mégegyszer mondom,nem szemétkedni akarok az osztálytársammal
de ő kövér,zsíros a haja,tiszta pattanásos,és a fogai is sárgák
őt viszont mégse csúfolják
akkor miért pont engem??
13l
18:08 köszi a választ :)
már megkérdeztem őket és annyit mondtak hogy "Azér mer rusnya vagy!ikszdé!"
szóval ezzel az iqhuszár beszólással nem sokat érek ....
amúgy nem rég olvastam ilyesmi kérdéseket és akkor meg pont azt írták hogy a csendesebbeket bántják mert ők gyengébbnek tűnnek
akkor most mi van?
18:09 hát azt nem hiszem
akkor szerintem nem beszólogatnának :S
első vagyok.
Óhh,figyelj! Ne foglalkozz velük:)
Biztosan nem vagy olyan csúnya-.- ahogy így leírtad.
Az a lényeg,hogy tiszta vagy és kész.
Szerintem irigység lehet ez az egész.Hagyd rájuk...;) Majd megunják:D Legyél okosabb és nem kell nekik visszaszólni.Hidd el így idegesíteni fogod őket és megunják.(nekem bevált..xP)
köszi a válaszokat :)
amúgy utolsó: a barátnőimet is megkérdeztem de ők azt mondják hogy jajj pedig szép vagyok meg minden ... mondjuk bennük azért nem bízok mert a barátnőim és ha ronda vagyok,akkor nem mondják meg :S
neked is köszi utolsó :)
de szerintem ez nálam nem jó ötlet
mert én is próbálok úgytenni mintha nagy ívből szarnék rájuk hogy mit verik ott magukat,de még így se hagyják abba :/
szerintem azért mert azt hiszik hogy nem tudom magamat megvédeni és ezért próbálok úgy tenni mintha ott se lennének...
és a legrosszabb az egészben a,hogy valamiért nem birom elviselni ha csúfolnak,mert az első 1-2 percben még jól tettetem hogy nem érdekelnek,de aztán elkezd annyira zavarni,és nagyon gáz....és nem tudok egyszerüen nem foglalkozni velük,folyton hallom magam mögött hogy ott ordibálnak nekem,és akármiről beszélgetek másokkal nem tudok nem rájuk figyelni ahogy ott szidnak mindenki előtt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!