Milyen az arcom? Jogosan csúfolnak kínainak? :S
2011. ápr. 18. 09:40
1/22 anonim válasza:
Hát bocs, már ha csak simán nézem a képet abba kitörik a nyakam... majd mondok véleményt ha feltöltöd normálisan forgatva, mert így nem látok belőle semmit.
3/22 anonim válasza:
Köszi, mindjárt jobb. Azt nem tudom kínainak miért csúfolnak mert szerintem egyáltalán nincs kínai-arcod. Nem vagy kisminkelve ha jól látom de így is helyesnek tűnsz, bár nem nagyon tudom megállapítani, de szerintem kicsit kerek az arcod, de nem vészes egyáltalán. Az meg hogy hány éves vagy, fogalmam sincs, mert kinézel 14-nek is, de akár 24-nek is... :D
4/22 anonim válasza:
Én nem látok az arcodon semmilyen kínai vonást,a korod kb.16 lehet.
5/22 anonim válasza:
szerintem 15-16 lehetsz.és nincs is kínai arcod:D.
7/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, majd később leírom a korom:)
2011. ápr. 18. 10:10
8/22 anonim válasza:
15 körül tippellek, és szerintem sincs abszolút kínai beütésed, nem tudom, honnan szedték:-D
9/22 anonim válasza:
nem vagy kínai arcú, bár szerintem, a kívaiak nagyon szépek!!szerintem 14 lehetsz.és nagyon szép bőrőd van.a japánoknak van ilyen szép bőrük.de ez nem csúfolás, szerintem a japánok is nagyon szépek tudnak lenni.na a lényeg:szép vagy
10/22 anonim válasza:
Egyszerűen szép vagy...ez az igazság:)
Ne törődj mit mondanak, csak érezd jól magad, és legyen önbizalmad...mert van mire:)
Talán az lenne a legfontosabb, hogy rájöjj: nem számit mások véleménye...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!