13 éves vagyok, meglepődtem, milyen "vénnek" gondoltatok:) A szépségemmel vitatkoznék, köszönöm a válaszokat, jöhetnek még a vélemények.
2011. ápr. 18. 12:52
12/22 anonim válasza:
Szerintem is kellemesen szép arcod van.
2011. ápr. 18. 13:18
13/22 anonim válasza:
tök bájos arcod van, a szemed sem húzott, szóval nem tudom mire fel kínaiznak le...
2011. ápr. 18. 13:55
14/22 anonim válasza:
ezt én sem értem miért mondják ezt rád...tök szép vagy:)
szerintem egyszerűen csak irigyek rád...ne foglalkozz mások véleményével, mert nem biztos, hogy amit mondanak ( akár egy barát ) az igaz is...sokszor irigységből is mondanak olyat, amivel tudják, hogy szomorúságot okozhatnak...
nem nézel ki "vénnek" sem...:)
szép vagy ez a lényeg:)
fel a fejjel csajszi:)
remélem segítettem:)
2011. ápr. 18. 14:56
15/22 anonim válasza:
kínai? nem vagy te kínai. én inkább kacsának mondanálak..olyan 14-15 nek.
2011. ápr. 18. 15:19
16/22 anonim válasza:
szija,szerintem 12 éves lehetsz....
És nem vagy annyira kínais,inkább átlagos...
2011. ápr. 18. 15:23
17/22 anonim válasza:
Erről a képről nem nagyon látszik, de esetleg nem széles az arccsontod? Tőlem is emiatt kérdezik meg elég gyakran, hogy van-e valamilyen ázsiai felmenőm, holott eléggé európai arcom van...
(Amúgy aranyos arcod van, nagyon szép a szemed és a mosolyod. A csúfolkodókkal meg ne foglalkozz, irigyek.)
22L
2011. ápr. 18. 16:17
18/22 anonim válasza:
Én nem látom, hogy olyan szép lennél. De kínais biztos nem vagy. Érdekes fejet vágsz, és így teljesen máshogy nézhetsz ki az életben. Nagyon kikerekíted a szemedet, és nagyon felhúzod a szemöldöködet. Ha természetes fejet vágnál, és nem lennél szemüveges, talán én is szépnek látnálak.
2011. ápr. 18. 17:27
19/22 anonim válasza:
12-13-nak tippelek. Kicsit duci arcod van, a szemeid szépek, de átlagos vagy.
2011. ápr. 18. 20:53
20/22 anonim válasza:
Nemtom, bocsesz, de szerintem a kínaiak azért sokkal szebbek:P Én pl örülnék, ha azt mondaná valaki, hogy hasonlítok rájuk, de neked ettől nem kell tartani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!