Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csúfolnak azzal hogy...

Miért csúfolnak azzal hogy ronda vagyok? és légyszi ne csesszetek le .

Figyelt kérdés

szóval az iskolában egy csomóan csúfolnak hogy milyen ronda vagyok

és ezt most tényleg nem azért mondom mert szemétkedni akarok,esküszöm!!! de az osztálytársam (aki szintén lány) nem annyira szép...és őt mégse csúfolja senki

és az nem lehet hogy a kisugárzása miatt,mert csendes,senkivel nem beszél,ha beszél is valakivel,csak ilyen anime hülyeségekről ....

nekem meg azt mondják hogy jó fej vagyok és állitólag sokan szeretnek,de mégis a 8.-osok engem csúfolnak,és mindenféle beceneveket adnak és mindenhová utánam jönnek,komolyan udvariszünetben is elmegyek,leülök a padra,erre odajönnek és ordibálnak hogy húzzak zacsit a fejemre meg olyan ronda vagyok hogy bottal se érnének hozzám meg ilyeneket....

erre direkt nem szólok vissza nekik,elsétálok az udvar másik végébe,odamegyek beszélgetni barátnőmhöz,erre oda is követnek -.-

erre elmegyek másik barátnőmékhez,még jó hogy 5 másodperc múlva ott vannak a közelemben és ordibálnak hogy -Hogy nézel már ki!!

miért csinálják ezt?

az alakommal nincs nagy gond,a hasamon van egy pici felesleg,de az nem is látszik ruhában

nem sminkelem magam úgyhogy nem is gondolhatnak ribancnak

öltözködésben is tök átlagos vagyok,felveszek egy csőnacit,egy pólót,meg egy tornacsukát azt cső

a hajam mondjuk nem hosszú,a nyakamig ér de nem direkt vágattam le hanem nővérem levágta ......

de attól még mindig próbálom jól megcsinálni,sose zsíros vagy korpás,2-3 naponta mosok hajat

nem vagyok csipás se,a fülem se zsíros,ápoltak a körmeim

vagyis a körmömet azt rágom de gondolom az az utolsó amit megnéznek rajtam hogy milyen a körmöm ....

miért csinálják ezt?

és mégegyszer mondom,nem szemétkedni akarok az osztálytársammal

de ő kövér,zsíros a haja,tiszta pattanásos,és a fogai is sárgák

őt viszont mégse csúfolják

akkor miért pont engem??

13l

2011. szept. 16. 18:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Legyél agresszív. De tényleg. A "ne figyelj rájuk, majd abbahagyják" trükk soha nem válik be. Nem kell feltétlen verekedni(Bár ha tudsz, akkor én a helyedben tuti ütnék), csak oltsd be te is őket. Találj rajtuk valami hibát, amit biztos ők is utálnak magukon, és csúfold őket azzal. Lehet, hogy ez gyerekesnek tűnik, de ez van. A legjobb védekezés a támadás.
2011. szept. 17. 21:33
 22/26 A kérdező kommentje:

köszi utolsó :P

ez tényleg jó ötlet,mert régen tényleg ha beszólt,odamentem és tökön rúgtam ... mivel a fiúknak ott fáj a legjobban :'D

viszont azóta nem tudom mi történt velem,egyszerűen ha cseszegetnek,nem merek odamenni mert félek,mit szólnak mások,ha látják,hogy -Jéé,az a csaj verekedik!Fúj!

:// meg a másik az,hogy csak akkor mernek hozzám idejönni ha buszon vagyunk,vagy felnőttek között

és ha látnák a tanárok,akkor tuti kapnék egy igazgatóit :S

és pont most vagyok 7.-es,és ez az év számít a legjobban majd a felvételiben,és ha ezt az évet elcseszem egy igazgatóival,tuti nem vesznek fel a középsuliba ahová menni akarok,és akkor az egész életem el lesz cseszve o.O

2011. szept. 17. 22:21
 23/26 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Velem ugyanez volt általánosban, egy kicsit enyhébben. Azóta sokat gondolkoztam rajta, szóval szerintem a következő a helyzet:

Gondolom, eleinte visszaszóltál, próbáltad védeni magad, és csak utána hagytad szó nélkül a dolgot. Na ez az, ami bőszíti őket - gondolom itt nem az iskolád éltanulóiról van szó, hanem a teljesen éretlen, "cigizek-hallgatom a telefonomról hangosan a zenét - köpködök - és próbálok úgy tenni, mintha minden csaj az enyém lenne" srácokról. Persze, ez csak általánosítás, de általában ők azok az emberek, akik másokon élik ki a saját problémáikat. A csendes lány nem elég izgalmas számukra, ezért hagyják őt inkább békén, és piszkálnak téged. De a jó hír, hogy ahogy nagyobb leszel, fölül tudsz kerekedni ezeken. Ha beszólnak, csak mosolyogsz magadban, és tisztában vagy vele, hogy nem veled van a gond, hanem velük. Én sosem voltam vékony, engem sokszor ezért csúfoltak. Aztán jött a nyolcadik, és egyre több fiú kezdett keringeni körülöttem, mert volt mellem, popsim, és nem mellesleg lehetett velem beszélgetni. A gimnáziumban ez csak fokozódott... Szóval fel a fejjel, és próbáld magadba sulykolni, hogy nem te vagy a hibás! :)

2011. szept. 25. 22:43
 24/26 A kérdező kommentje:

köszönöm :D

amúgy igen,tényleg olyasmik...szóval ilyen "segghülye vagyok,de legalább vicces és minden csaj az enyém,ójee" gyerekek :'D

meg amúgy jah,nekem is mondták már hogy tökre jól el lehet velem beszélgetni meg minden....szóval ha pasi lennék,mennyivel jobb lenne egy olyan csaj akivel lehet beszélgetni,mint egy olyan aki minden második emberrel akit lát az utcán,menne dugni ...:D

2011. szept. 26. 15:11
 25/26 anonim válasza:
dig csúfolnak, amíg azt érzik, hogy ezzel bármilyen célt is elérnek. Ha hatástalan a viccelődésük, ha semmi hatást nem vált ki belőled, akkor már ők fogják elúnni magukat, nem lesz izgi a csúfolás, ha nem reagálsz rá sehogy. Ha még viccet is tudsz csinálni ebből, akkor meg tuti nem lesz értelme többé viccelődniük ezzel. Próbálj te magadból, illetve önmagad csúfnevéből is viccet csinálni. Ez hasonlít ahhoz, amikor valaki béna, ügyetlen valamiben, és ezt előre el is mondja (pl. Bocs, szörnyű hamisan énekelek”), így a többiek már biztosan nem fogják ezt felhozni neki, hiszen ő előre megmondta. Ha te csinálsz viccet magadból, akkor ők már minek csináljanak?
2012. febr. 13. 09:41
 26/26 anonim válasza:
Az animék nem hülyeségek! Könyörgöm emberek...ne fikázzunk már le olyat amiről semmit nem tudunk....
2012. júl. 28. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!